De onbetrouwbare overheid en beloftes

Of we het nu over Nederland, Europa of de wereld hebben maakt allemaal niets meer uit. De trend is overal gelijk. Yin en Yang zijn volkomen uit balans. De knop van de transparantie wordt steeds verder naar diep zwart gedraaid. Er valt zo veel te verbergen en het verdraaien van de waarheid is tot een kunst op zich geworden. Gedeeltes weglaten, samenvoegen, in een andere context of tijd plaatsen. Niets is meer te dol.

read my lips

NRC en de Nederlandse Zorgautoriteit

In een NRC-artikel van 10 april wordt bericht over het uit zeshonderd pagina’s bestaande bezwaarschrift dat NZa werknemer Gotlieb heeft geschreven en ingeleverd. Gotlieb zou als klokkenluider jarenlang de leiding van de NZa hebben geïnformeerd over geconstateerde misstanden. Zijn bazen zouden echter maar tot één soort actie zijn gekomen en dat was alles proberen om hem kwijt te raken. Begin dit gaat leverde Gotlieb zijn bezwaarschrift in waarna hij zichzelf om het leven bracht. Hij werd vijftig jaar.

Knarsetandend in de openbaarheid?

Pas nadat de NRC informatie opvroeg bij de NZa werd de pijn in de buik kennelijk te groot en werd alsnog minister Schippers geïnformeerd. Het vervolg is voorspelbaar. Men is geschrokken en er moet direct een onderzoekscommissie aan het werk in de hoop dat het allemaal snel weer verwaait. Uw patiëntendossier is echt veilig hoor. Eerlijk!

Met de Grieken gaat het weer beter (of niet?)

Met de verkiezingen in het verschiet willen de Eurofielen maar al te graag mooi weer spelen. Elke dag een half uur training van de glimlach, de volle- en gulle lach. Zonder Europa zouden we nergens zijn immers!? Ter info wat informatieve koppen van recente krantenartikelen.

 • Terugkeer Griekenland op financiële markten succesvol
 • Het gaat helemaal niet beter met Griekenland
 • Griekenland geeft na vier jaar weer obligaties uit
 • Griekenland krijgt eind april 6,3 miljard nieuwe noodsteun
 • Griekenland kan zonder verdere steun
 • Griekse economie krimpt met 3,9 of naar mening van andere deskundigen bijna7 procent in 2013, terwijl een kleine groei was voorspeld
 • Werkloosheid Griekenland blijft groeien

Kort samengevat is het simpel. Het gaat goed maar de werkloosheid groeit en er is economische krimp. Men kan zich zelf redden maar heeft nog wel zes miljard extra nodig. Het is allemaal echt eerlijk waar. In de woorden van onze minister Opstelten “getrouw, naar waarheid en gedetailleerd”. Wat wil een mens nog meer.

Duitsland en de NSA

In het Duitse parlement is het al dagen onrustig. Er moet een onderzoek komen naar het hele NSA gedoe. De hele waarheid moet op tafel. Of toch niet? Snowden moet worden uitgenodigd of toch vooral maar niet, omdat hij eigenlijk niets nieuws meer heeft te vertellen volgens sommige politici. De voorzitter van de onderzoekscommissie, wil Snowden niet en heeft inmiddels zijn pet aan de wilgen gehangen. Transparantie en eerlijkheid, woorden die in het huidige tijdperk van big brother is watching you, and me, and us, niet meer passen. Een onderzoek is mooi maar de uitkomsten moeten van te voren wel vaststaan. De waarheid kan immers in deze tijd heel gevaarlijk zijn en langdurig carrières in een mum van tijd in rook doen opgaan.

Ten slotte de economie, Draghi, en Rusland

Ook of in het bijzonder ten aanzien van Europa geldt dat de werkelijkheid er anders uit ziet dan men ons wil doen geloven. We zijn uit de crisis en er is weer groei. Wat Spanje, Griekenland, Portugal en Ierland betreft is er wat tijd gewonnen. Het ergste gevaar, dat van een collaps, lijkt inmiddels overwonnen. Wat Frankrijk en Italië betreft zijn er echter donkere wolken. Inflatie en deflatie gaan hun eigen gang. Dit tot verdriet van Draghi. Het zou zo mooi zijn als dagelijks een flink deel van de schulden in rook zou opgaan. Heel vervelend is dat er inmiddels een extra speler in het veld is gekomen in de vorm van Poetin, de sterke man van Rusland. Zijn spierballengerol rond de Oekraïne doet het aantal onzekerheden drastisch toenemen. Een Europa dat echt aan de bak moet, terwijl men zich knus in het bedje van nooit meer oorlog had gevleid, daar moet niemand aan denken. Draghi al helemaal niet.

Zeker is dat de redelijke rust van het tijdperk 1970 tot 2005 voor lange tijd is verdwenen. Onzekerheid is troef in een wereld waarin onze overheid alles denkt te kunnen sturen. Onzekerheid is echter ook de motor voor de persoonlijke creativiteit. Zo kijk ik bijna nooit meer naar het NOS Journaal. Gebruik diverse uitzendingen gemist apps in binnen en buitenland om dát te kijken dat mij interessant lijkt en geniet van elk lekker hapje extra lang, omdat het morgen allemaal anders kan zijn.

57 reacties

 1. Ik vrees , dat ik weer de toorn van een grote groep lezers over mij heen krijg , maar….dit is toch weer het bekende intrappen van open deuren, Ben…iedereen die hier komt weet dit toch al….kom eens met interessante analyses, verrassende inzichten, verbaas ons, laat ons met de oren klapperen…..ik weet zeker dat je ons veel boeiender dingen kan vertellen…..

  1. Je hebt wel een punt Peter, maar contempleren en polemiek zijn toch essentiele zaken om de fundamentele fouten te kunnen benoemen en om te buigen “for the better”. Mag ik een voorstel doen? Laten we hier op Biflatie eens kijken of we een gezamelijk manifest kunnen produceren. Een 10-tal punten voor een beter samenleving. Voor onze kinderen. Daarna richten we een politieke partij op, we beginnen lokaal in de gemeente politiek. Geef het 10 jaar en kijk waar we dan staan. Ik ben serieus, weet jij een andere route? Ik wil mijn land terug, ik wil mijn vrijheid terug, ik wil mijn leven terug.

   1. Op het moment, dat u als pasgeborene bent aangegeven door uw vader of uw moeder bij de burgerlijke stand, was uw leven al niet meer van u… U werd terstond een stromannetje/ -vrouwtje ten behoeve van hen, die in deze maatschappij echt de dienst uitmaken…

   2. Sickworld…ik moet helaas je oproep naast mij neer leggen…hoe sympathiek ook….ik geloof daar niet meer in… het wordt op een gegeven moment 1789…en dan is het over….want dan wordt het nog erger….dezefde psychopaten die dit land naar de ondergang leiden zullen zelfs na het “1789” event weer de baas zijn, zo gaat het altijd…ik ben bovendien niet iemand die voor de massa wil opkomen….de massa is dom, wil een uitkering, is verwend, slaat mij op straat op de bek als er wat geld valt te halen….ik heb niks met de massa…misschien moet je ook een beetje relativeren…..bijv met betrekking tot “je vrijheid”….ik begrijp natuurlijk wat je bedoelt en het ziet er idd naar uit dat die steeds verder wordt ingeperkt, maar vergelijk jezelf is met iemand in Noor-Korea en begin dan nog eens over je vrijheid…..er zijn overigens nog vele plekken in Europa waar je in vrijheid kan leven….landelijke gebieden in Spanje of Frankrijk of Portugal bijvoorbeeld…je kunt er op je eigen grond(kost peanuts) redelijk doen en laten wat je wil….ik kom in dat soort gebieden regelmatig en kan doen en laten wat ik wil…eerste stoplicht is 25 kilometer verderop….in 15 jaar nog nooit politie gezien, niemand die mij lastig valt….rij er al 15 jaar in totale vrijheid op een off the road motor zonder rijbewijs, geen haan die naar kraait….om maar een van de vele voorbeeldjes te noemen…het kan echt wel…die vrijheid…

   3. Je bent al behoorlijk sick geworden van de huidige maatschappij.
    Grapje natuurlijk,maar wel een signaal.
    Misschien geen slecht idee.voor de doorsnee laffe,ruggengraat loze,dominee vrezende Nederlander.
    En z’n eigen hachie niet te vergeten ,plus z’n vrouw en z’n hypotheek en al die andere onzin.

    1. Als je mijn nick bedoeld: ziek van deze maatschappij inderdaad. Zal je de details besparen maar heb op het punt gestaan er een einde aan te maken, zo’n taboe waar “normale” mensen luidt veronwaardig over roeptoeteren dat-ie zo laf was en alleen aan zichzelf dacht. En ach die kinderen… Alsof er iemand echt geinteresseerd is in de toekomst van onze kinderen. Zo ziek ben ik dus van deze maatschappij. En Peter, kom me niet aan met Noord-Korea, als DAT de maatstaf is voor onze welvaart lust ik er nog wel een paar… kom op zeg, je kunt vast beter dan dat.

     Er is al veel gezegd over de situatie waarin ons collectief zich bevindt en de onzichtbare hand die alles -via onze elite- verdeeld en heerst. Ik ben ervan overtuigd dat de massa zich met brood en spelen laat amuseren, onwetend van de feitelijke gestelde grote einddoelen. Iemand beschreef de huidige crisis als een train crash in slow motion. En zo is het. De verkeersleiding van het spoor met al hun decadente gedrag en gepaard gaande morele verval zijn hoofdelijk verantwoordelijk. Jammer alleen dat de passagiers die het treinongeluk zullen overleven geen schijn van kans maken in een rechtzaak.

     1. Hallo Sick….,
      Ik denk, dat wij wel bepaalde gezamenlijke opvattingen delen.
      Als je dat wil,kunnen we via email wat persoonlijker communiceren.
      Ik geef jou hierbij toestemming,om mijn email adres op te vragen bij Biflatie.
      groet, fam. van ……..

  2. @Peter: Ondanks de – mogelijke – kritiek heb je natuurlijk wel een punt.
   Bijna evenveel plussen als minnen. Lekker controversieel, dus.

   Op sceptische sites (biflatie.nl niet uitgezonderd) wordt net zo hard in een kringetje rondgedraaid als in de vicieuze cirkel die de eurozone wordt toegedicht.
   Niet alleen door columnisten, ook door lezers.
   Alles wordt tot in den treure herhaald. Soort auto-plagiaat. Waarbij de inspiratie – kennelijk – wordt geput uit een permanente zelf-recyclatie.

   Op zich niks mis mee om de ‘waarheid’ net zo frequent te herhalen als de ‘leugen’. Sommigen ontlenen er zelfs hun bestaansrecht aan.
   ‘Waarheidsvinding’ wordt op die manier wel van middel tot doel. Om zoveel mogelijk ‘likes’ binnen te halen, bijvoorbeeld.
   Maar op een gegeven moment is de koek toch echt helemaal op, weten de ‘insiders’ van wanten en hebben sommigen behoefte aan een doorbraak of vernieuwend denken.

   – ‘De euro is onomkeerbaar; wij zullen alles doen om de euro te redden’.
   ‘Nee, de euro maakt alle burgers arm’.
   – ‘Ter vervolmaking moet worden gestreefd naar één fiscale en polieke unie’.
   ‘Nee, wij willen onze parlementaire zelfstandigheid en ons begrotingsbeleid niet afstaan.’
   – ‘Alle banksters en politici zijn boeven en horen dus achter de tralies’.
   ‘Nee, zij vormen het systeem’.

   Een virtuele discussie die zich in alle mogelijke toonaarden onder een kleine minderheid van geïnteresseerden al jaren afspeelt via de sociale media. De massa laat het fris en is – buiten de kroeg en enkele losse schermutselingen in Athene en Brussel – nauwelijks te porren voor enige belangstelling, laat staan verzet.

   Waar is Ocuppy gebleven, de stoere truckers, de ‘Mestvorken’, Burgerinitiatief enz.? Die een voelbaar verlengstuk beloofden te worden van een (niet bestaande) volksbeweging?

   Een bevriende Duitse econoom en redacteur/publicist vocht jarenlang tegen de Euroramp, zoals hij het noemde en de mainstream. Schreef verhandelingen, studies, boeken, gaf lezingen en interviews. Over de bedrogen en bestolen burger, Griekenland, het ESM, ‘Karlsruhe’, kwantitatieve verruiming van centrale banken, het IMF, de austerity, de verdragen van Maastricht en Lissabon, de verborgen bommen en boobytraps, het ontbreken van elementaire beginselen van democratie enz.
   Kortom over het hele irrationele, bijna religieuze fundamentalisme van Brussel, Frankfurt en Berlijn.
   Op alle mogelijke en onmogelijke manieren kreeg hij zeer veel bijval. De onderwerpen lééfden blijkbaar onder een breed publiek, zelfs internationaal.
   Terwijl hij met zijn achterban zelf een partij had kunnen oprichten, besloot hij zich (wegens tijdgebrek) voor de Bondsdagverkiezingen aan te sluiten bij de geestverwanten van de ‘Alternative für Deutschland’ (AfD) en raadde zijn aanhangers geestdriftig aan om hetzelfde te doen.
   Wat volgde was een complete desillusie. De AfD haalde de kiesdrempel niet eens, doordat de kiezers (wederom) zeer behoudend, maar wel massaal, hun stem gaven aan het Euro establishment.

   Leuk of niet, op een ‘democratische'(!) manier is er geen weg terug.
   Uitstappen? Technisch zeker niet onmogelijk, maar het plegen van harakiri vereist nu eenmaal een flinke portie moed, gepaard met een complete desorëntatie.
   Liever samen naar de haaien dan alleen.

   **Privatiseren van winsten en socialiseren van verliezen** staat nu op de rails. De afwerking volgt na de verkiezingen in mei.
   Het corrupte systeem, mede gekozen en in stand gehouden door het volk, wil geen ander systeem.
   Misschien zou daarin het vertrekpunt kunnen liggen voor een ‘change’ in de discussies.

   1. Teeering jvdb, da’s een goed verhaal. Het volk is te dom, te bang, te ongeinteresseerd en te onwetend om een keuze te kunnen maken. En dus wordt die keuze voor hen gemaakt —> democratie.

    Persoonlijk wacht ik op het bereiken van ‘kritieke massa’ door een onmiskenbare manifestatie van peak cheap energy, gevolgd door een massief falen van ‘papier’ dat niet langer kan worden overgepamperd.

    Ondertussen probeer ik er wel een beetje vrolijk onder te blijven.

    Diep van binnen echter droom ik over brandende bankgebouwen en politiemensen die thuis blijven omdat hun gezin wordt belaagd….

    Technisch gezien staat het fiat systeem er niet best voor; wereldwijd zijn de centrale banken aan elkaar verknocht in een ponzi circle jerk die tot ongekende hoogte is opgeblazen, iets dat tevens haar ondergang zal zijn.

    De vraag is niet ‘of’, maar wanneer…. Turkije wilde Twitter en Youtube uitschakelen, en toch werd Erdogan herkozen.

    Geloof en vertrouwen, naast de overheid uw grootste vijanden.

     1. Kijk dit verhaal van JVDB vind ik dus wel verrassend en interessant…geeft mij weer een nieuw inzicht…tnx

     2. Hedges is No 1…..heeft de meest briljante titel van een boek ooit bedacht….over de US…..Empire of Illusion: The End of Literacy and the Triumph of Spectacle …

 2. enige tijd terug heeft de EU de rekenmethode aangepast voor het BBP, hierdoor voldoet NL weer aan de onder de 3% norm, maar het kwartje viel pas bij mij na het lezen van:

  http://langleveeuropa.nl/2014/04/nieuwe-eu-rekenmethode-nl-moet-ineens-honderden-miljoenen-meer-betalen/

  Omdat de berekeningsmethode door de EU is aangepast voor het BBP betekent dit dat landen als NL en duitsland e.d. weer meer kunnen afdragen aan de EU, dus Rutte kan beloven wat hij wil, De EU hoeft eenzijdig de berekeningsmethode BBP aan te passen en de EU staten kunnen weer meer bijdragen aan de EU.

  De Eu lijkt de gemeentebelasting wel, als de woz-waarde daalt dan verhoog je de belasting op andere wijze, de burgers betalen wel.

  Laten we er maar met de pet naar gooien en aan het strand gaan liggen in Spanje of zo, je best doen heeft toch geen nut. Dit hadden ze in de oude soviet unie ook goed door, vandaar dat er zo veel mensen aan de vodka zijn gegaan

 3. Uit het bovenstaande artikel, komt het onvermijdelijke naar voren, de titel zegt ook al genoeg.
  Houd de overheid klein, zo min mogelijk macht geven. Er is maar 1 partij die duidelijk aangeeft dat de overheid het probleem is en niet oplossing, de Libertarische partij. Deze duidelijke stelling hoor je van geen enkele andere partij, zelfs niet van de VVD.
  In dit land geloven mensen in de overheid, niet god. De overheid is een construct, een set regels, die mensen macht geven over andere mensen.
  De democratie is een set regels die de relatie bepaald tussen overheid en de burgers. Hier worden de machtsverhoudingen bepaald tussen de gekozenen en de kiezers.
  Het reguleren van de economie van een land heeft helemaal niets met de democratie te maken. Het produceren van goederen en diensten valt in het domein van de markt.
  Dat burgers en op een bepaald moment ook bedrijven vinden dat ‘belangrijke onderwerpen’ door de overheid gereguleerd moest worden is niets meer dan je eigen belang boven het belang van alle andere burgers plaatsen. Dit patroon zie je heel sterk terug bij banken, verzekeringsmaatschappijen, milieuorganisaties etc. Zorg ervoor dat je de individuele politici kunt bevoordelen, zij zorgen ervoor dat de je wetgeving erdoor gedrukt wordt.
  Wat nu allemaal in de 2e kamer gebeurt, heeft helemaal niets te maken waar democratie voor staat, maar het is niets meer dan koehandel die ieder jaar de burger/consument/belastingbetaler steeds meer gaat kosten.

  1. Zucht….de Libertarische partij…alweer? Een partij waar mensen in geloven die geen enkel realiteitsbesef hebben. Inmiddels mag je wel beter weten Hart.

  2. @Hart
   Dus je wil dat bedrijven niet meer hoeven te lobbyen maar direct alles zelf mogen bepalen? Die libertariers hebben niet voor niets geen officiële partij, er is nog nooit een goed (met goede onderbouwing ipv vrije markt te roepen) idee vandaan gekomen.

   1. Ze hebben een officiële partij Miguel. Maar neem ze vooral niet serieus, kijk op de website, als je de stukken per onderdeel leest onder “partij” weet je genoeg. Lachwekkend wat deze mensen zeggen maar gevaarlijk omdat in deze tijd mensen echt in deze onzin geloven.

   2. De LP is wel een officiële partij.
    Geachte Miguel, als u een bedrijf start, bent u eigenaar en dus verantwoordelijk voor uw handelen en het handelen van uw bedrijf. Dit is niet vreemd want het bedrijf is uw eigendom. Uw steekt uw geld, uw eigen tijd, kennis en kunde erin. U als eigenaar bepaalt dus wat IN uw bedrijf gebeurt. Hoe zal u het vinden als ik of andere meer zeggenschap krijgen over uw bedrijf dan u zelf? Niet ik loop de financiële risico’s, maar dat is de eigenaar van het bedrijf.
    Het zou inderdaad beter zijn als bedrijven niet hoeven te lobbyen bij de overheid. Maar helaas, in de praktijk gebeurt dit op grote schaal. En deze lobbygroepen hebben meer in de melk te brokkelen dan alle kiezers in Nederland. Tenslotte, een politicus kan na bewezen diensten een baan krijgen bij een bedrijf, maar niet bij de kiezers.
    En als lobbyen zo erg is; waarom sturen de ministers, staatssecretarissen en topambtenaren de lobbygroepen niet weg. Erger nog: dit soort gesprekken is zelfs in Nederland gereguleerd.
    Zolang burgers vinden dat ‘belangrijke onderwerpen’ door de overheid gereguleerd moet worden, krijg je deze rotzooi er automatisch bij. Tenslotte wat burgers kunnen, kunnen bedrijven ook.

 4. Net als in het Europese Parlement en Europese landen afzonderlijk is de tegenhang en de alternatieve pers te weinig georganiseerd om een vuist te maken. Sites als biflatie, goudportaal en vele anderen hebben allemaal hun eigen artikelen, groepjes aanhang, maar het gaat te langzaam. Hoe goed een ieder ook zijn best doet, het politieke etablissement heeft samen met de msm de touwtjes nog stevig in handen.

  Zou er niet 1 gezamenlijke nieuwssite met ware informatie en nieuwsberichten moeten komen om de macht van de msm en de misleiding te doorbreken?

  1. Nee JT,want dan wordt het weer een log apparaat,dat door 1 hoofdredacteur wordt bestuurd ( dus geen natuurlijke gedragsgang ).
   Dan zal de geestdrift,eerlijkheid en passie er snel uitlopen.
   En zal deze uit financieel oogpunt gefuseerde prak,voorheen goed functionerende , bewustmakende,gedreven mensen bij Biflatie,maar ook andere info kanalen op termijn het gevoel geven,dat ze een soort van RTL reporter zijn geworden en gefrustreerd uiteenvallen,tot genoegen van ………….
   Deze mensen doen dit,omdat ze anderen bewust willen maken en laten zich niet af of omkopen door maffia bazen.
   De ware info die wij te horen en te zien krijgen,komt juist van onafhankelijke personen,die niet in die smerige brei willen meedrijven,zij doen dit niet voor het geld!!!
   Laten we dankbaar zijn,dat deze nieuwsvoorziening er nu is
   Het is het grote geld een doorn in het oog.
   Diversiteit,ook in de media houdt de boel in evenwicht.
   En dat is waar we naar streven,evenwicht terug brengen bij de fysieke mens,geest,natuur en het doorgroeien naar een bewuste en vrije wereld.
   Dit alles zal gepaard gaan met veel pijn en ellende.
   Maar,degenen die hun goede intenties blijven nastreven,zullen niet als eersten afvallen.
   De resultaten van het geheel zijn niet alles bepalend,maar wel de intenties.
   We zijn ook maar mensen met onze tekortkomingen en zwakheden.
   Maar,met slappe of leugenachtige intenties geen groei.
   Wat ik zeg zeg,klinkt misschien wel schoolmeesterachtig, maar dat is het alles behalve.
   Ik heb in 9 jaar veel gezien en geleerd.
   Wil alleen een doorgeefluik zijn,net als de hardwerkende mensen bij Biflatie.
   Ik heb ook de wijsheid niet in pacht en dan wil ik ook in geen geval.
   Heb en wil de mensen graag meer stevigheid onder de voeten geven,in deze tijd van liquidaties, van bewustzijn,balans en handelen.
   En geen lul verhaaltjes,dat ik zeker een praktijk heb als medium of zoiets,want dat heb ik niet!!!!!!!
   Zo en nu slapen,morgen middagdienst.

 5. Nou, nog eentje dan, om u allen van harte te feliciteren met de giga EU-overwinning van vandaag…

  het downloadverbod…

  Onze Staten-Generaal debatteert er al jaren over en schoot het constant af. Vandaag deed een EU-rechter uitspraak dat het downloaden niet mag en binnen 1 minuut wordt het keihard verboden door het kabinet.

  Dit, mensen, gaan we nog veel vaker zien.

  Het gaat de goede kant op. Meer van dit!!! Meer EU!!! Meer regels tegen de burger!!! Onderdanen! Omlaag die koppies, want de koning mag je niet aankijken! Mond open, want Van Rompuy moet poepen!

  1. O, en moet je opletten: intussen zijn ze aan het spinnen dat je alles over je heen moet laten gaan omdat je toch geen vrije wil hebt. Je bent een speelbal van wat er gebeurt en hebt geen enkele invloed. Want die stomme onderdaan moet zich niks in zn hoofd halen natuurlijk. Blijf maar zitten waar je zit, en … monje open want Van Rompuy heeft diarree…

  2. Ja Yoep, dat was toch een stokpaardje van het eurofiele d’66, dat vorig jaar aangenomen wetsvoorstel ter bescherming van de consument.

   Maar natuurlijk wist Den Haag dat ze niet het laatste woord hadden. Nu is het wachten op de eerste arrestatie van een Nederlander? in de VS ivm het overtreden van het downloadverbod, het is maar net waar ze het meeste voordeel uit halen. Trouwens, gaat de Nederlandse wetgever niet handhaven, dan is er straks die prachtige EU handelsovereenkomst met de VS. Collectief mogen we dan de schade van het overtreden downloadverbod vergoeden. Dat zou zo een paar Miljard of meer kunnen zijn.

 6. 125 miljoen Europeanen leven in armoede em zijn te arm om eten te kopen, de rijen aan de voedsel banken worden alsmaar groter.
  Werkloosheid blijft stijgen door heel Europa, 60% van de zwaar overgewaardeerde hypotheken in Nederland staan onder water.
  Nederland heeft als land de grootste prive schulden last ter wereld.
  En nog steeds blijft onze politiek ons bestelen misbruiken en voorliegen als een stelletje ordinaire criminele zakkenvullers zonder enige normen en waarden.
  Europa is moreel en financieel failliet, Nederland is moreel en financieel failliet, de Europese en Nederlandse politiek is moreel en financieel failliet en nog blijven de politici ons bestelen van onze welvaart en als een stel achterlijke schuld slaven bedonderen.
  Waar blijft die volks opstand, hebt u de anti EU rellen in Brussels al gezien?
  Op een dag word ook u wakker en blijkt de welvaart van u en uw kinderen te zijn gestolen door de parasiete politici die u blijven bestelen en bedonderen en waar u op stemt.
  Liegen en bedriegen is alles wat de politiek kan en dit zal Europa en Nederland lelijk gaan opbreken, u krijgt deze rekening ook nog wel gepresenteerd.
  Maar wees gerust totaal achterlijke schuld slaaf, verhoogt u de nationale schuld nog maar eens met een paar ton per inwoner overlaad uw kinderen en nageslacht maar met nog meer schulden die ze toch nooit kunnen af betalen.
  Steelt u nog maar wat meer welvaart van de toekomstige generaties uw kinderen maken zich later wel zorgen over hun pensioen en toekomst voor u dat is niet uw probleem op het moment.

  Genoeg is genoeg wanneer gaan politici eens vervolgd worden voor hun misdaden tegen de mensheid?

  Laat een Joris Demmink maar de hoogste baas op justitie zijn terwijl deze man al sinds de jaren 90 als een pedofiel afgeschilderd word.
  Kinder verkrachters op het hoogste niveau van de politiek en justitie en u vraagt zich af waarom Nederland lachwekkend een bananen-republiek en schijn-democratie genoemd word?

  1. Over die Demmink-situatie ben ik ook zeer verbaasd. Iets zegt me dat nog niet het tipje van de sluier is opgelicht inzake de ware aard van deze zaak. En om dan maar direct door te pakken, interessante informatie of het Britse koningshuis en hun privebelangen in de uranium-mijnbouw. Waarmee ik wil zeggen: op het allerhoogste niveau gelden geen regels anders dan absolutie macht. Ik begin dan ook steeds meer in buitenaardse inmenging te geloven, zo bizar de verhalen tegenwoordig zijn. https://www.youtube.com/watch?v=RjcPE_YR6TA (over koningshuizen vanaf ongeveer minuut 50)

   1. Daarom houden ze het ook al decennia in de doofpot het is echt niet alleen Demmink dat is zo klaar als een klontje het loopt door tot diep in het koningshuis en politiek daarom ligt het ook zo gevoelig en is het nooit aan de kaak gesteld die viespeuken houden mekaar het handje boven het hoofd om wat voor reden dan ook.
    Wat betreft uranium mijnbouw ze proberen sinds jaar en dag al de gehele mijnbouw te annexeren en in een kartel te krijgen dit zijn waardevolle eindige grondstoffen, nodig om een maatschappij op te bouwen en draaiende te houden en te laten evolueren.
    Buitenaardse inmenging gaat me een stap te ver eerst zien dan geloven, goud komt ook uit de ruimte though dus wat dat betreft kan de aanwezigheid van deze grondstof op aarde ook als buitenaardse inmenging worden gezien ik weet alleen niet of Marvin The Martian het naar de aarde geworpen heeft of dat het een gevalletje zwaartekracht was. 😉
    Dank u voor de link.

  2. ib 3x,

   Uit uw reactie maak ik op,dat u pedofilie rechtvaardigt.
   U hoort waarschijnlijk ook tot de 95 % geestelijk gestoorden.
   U noemt uw medemens,Biflaten universeel “totaal achterlijke schuld slaaf”.
   Waar is deze uitlating op gebaseerd?

 7. Ik weet de oplossing; we zijn met z’n tweeen gaan werken om meer te kunnen consumeren.

  Dus we gaan gewoon met z’n drieen werken biflaten.

  En onze ‘oudste’ studeert momenteel communicatie & marketing….. duh… stupid fuck weet niet eens dat ‘ie de nieuwe melkkoe is. Die nooit meer de wei in mag om ff lekker te rennen. Die zure melk, bah…

  Laten we wel wezen biflaten, it’s a big fucking mess.

  Hedge accordingly.

  1. En, o ja, je moet in dit debiele land alles uitleggen; we hebben geen oudste, alleen een jongste. En papa gaat die koter wel bijbrengen hoe de wereld werkt; opdat de leerplicht dit leventje niet (geheel) naar de kloten helpt.

   Is dat bijscholing of nascholing?

   En nee, ik ga niet de wijsneus uithangen. Maar een beetje uitleg hoe het kan drijven op de doorsneediaree kan geen kwaad. Toch?

   1. Naschoolse opvang! Maar dan wel zonder subsidie! Je ‘mag’ wel investeren in je kind, maar dat moet dan wel politiek correct zijn. Overigens de mijne begint aan Business Statistics.

  2. Europa en Nederland zijn zo’n vieze vuile beerput geworden je kan de deksel nog geen seconde oplichten of je word wegeblazen door de stank van corruptie, zakkenvullerij, diefstal, oplichting, misleiding, vriendjes politiek, handje klap, opportunisme en brute misdaden tegen het volk.

   Europa staat synoniem aan massa uitbuiting en misbruik en complete lafheid.

   Een elite zou de hel wereld kunnen veranderen, als alleen Rothschild zijn fortuin zou delen zou elke burger op de hele wereld 70 miljoen bezitten geen ondervoedde babies meer geen armoede en dat is nog maar de welvaart van 1 elite wat ze verdienen met de rente op uit lucht gedrukt ongedekt fiat schuld papier.

   We worden al eeuwen bestolen door onze politici en elite en de balans is nu helemaal doorgeslagen er staan nu hele anti gevestigde orde generaties op.
   Nu gaat alles nog lief en vredig maar wen er maar niet aan….

   Wanneer Rusland en China besluiten hier een invasie te plegen onder welke vlag denkt u dan dat ik en vele landgenoten, soldaten en burgers met mij gaan strijden?
   Zeker niet de Nederlandse of de Europese vlag dat kan ik u op een zilveren plaatje geven.

   Nederland en Europa hebben onze normen en waarden totaal verloederd het is nu als een grap, de regels en wetten van de elite heb ik lak aan en betekenen ook niets meer voor mensen als mij de Europese en nederlandse politici die hele kliek is geen klap voor de ogen meer waard en de dag komt er ook snel aan dat deze mensen niet meer over straat kunnen zonder zware beveiliging of ze worden in hun gezicht gespuugd of erger.

   Onze politici hebben nu al hele zware beveiliging, niet omz e tegen terroristen te beschermen maar om ze tegen ons het volk te beschermen.

   We leven in een totalitaire politie staat vanuit Brussel gecontroleerd en geregiseerd de meeste mensen snappen dat alleen nog niet helemaal.

   Binnenkort heeft u geen privacy of burger rechten meer, maar wel een robot die uw kont voor u kan afvegen en de wc voor u kan doorspoelen, dat is ook luxe.

   1. Wat interessant is uit je reactie is het gegeven dat de inhoud van zware en moeilijke dromen net zo veel realiteit is – reëel is als de huidige Eu- realiteit en de realiteit welke je hier beschrijft.

    Zie jij verschil..Ik zie geen verschil meer tussen dromen waar dingen en zaken met je gebeuren die je niet voor mogelijk heb of had kunnen houden en de nieuwe eu-werkelijkheid.

    Hun Eu en fin systeem Ecb wordt als in een zware droom…. zweet op t voorhoofd en blij als je tenslotte wakker bent geworden omdat je eraan ging.

    De Griek – welke door Merkel en haar GSachs ECB en multinationals- wakker wordt zou liever blijven slapen en de dromen aldaar zijn hem liever dan de ogen open eu- realiteit met de zoektocht naar de beste gaarkeuken van de dag. Ga maar naar Griekenland als je kan en zie. Niet kijken maar zien.

    Merkel ging niet voor niets naar Griekenland om wat zalf te smeren en haar relatie met de geredde Griekse banken te verstevigen.

    Tenslotte ‘haar ‘ geld van onze rug en Griek afgeschraapt.
    Als vellen… als lappen halen ze t weg.

    Is deze situatie niet vreemder dan in de zware dromen-de met klamme handen wakker wordende.

    Nu zijn alleen de armste en failliete aan de beurt doch als straks hun goud en gas is weggenomen dan volgen er meer…. veel meer.
    Griekenland- Cyprus- Syrië met al het gas onder Homs gelijkende.

    Ook Merkel weet dit wat hier staat doch ze gaat gewoon door.
    Dat betekent dat zij in teveel aspecten een hitlerdochter waardige is.

    Onbegrijpelijk dat dat wijf nog slaapt. GSachs ECB in haar tuin te Frankfurt. Afgeluisterd door de NSA en eigen verslag er niet van kunnen krijgen. Koekje eigen deeg.

    Kan jij zo een droom bedenken. Die Eu ECB Banken en multinationals en hun gecreëerde geldsysteem is een droom met geen enkele andere te vergelijken…..en je kan er zelfs niet meer zwetend uit wakker worden.

    Waak ik of droom ik alles wat ik meemaak is een droom… zegt de Tibetaan en daar zit wat in..en geeft wat lucht. Wat interessant is uit je reactie is het gegeven dat de inhoud van zware en moeilijke dromen net zo veel realiteit is – reëel is als de huidige Eu- realiteit en de realiteit welke je hier beschrijft.

    Zie jij verschil..Ik zie geen verschil meer tussen dromen waar dingen en zaken met je gebeuren die je niet voor mogelijk heb of had kunnen houden en de nieuwe eu-werkelijkheid.

    Hun Eu en fin systeem Ecb wordt als in een zware droom…. zweet op t voorhoofd en blij als je tenslotte wakker bent geworden omdat je eraan ging.

    De Griek – welke door Merkel en haar GSachs ECB en multinationals- wakker wordt zou liever blijven slapen en de dromen aldaar zijn hem liever als de ogen open eu- realiteit met de zoektocht naar de beste gaarkeuken van de dag. Ga maar naar Griekenland als je kan en zie. Niet kijken maar zien.

    Merkel ging niet voor niets naar Griekenland om wat zalf te smeren en haar relatie met de geredde Griekse banken te verstevigen.

    Tenslotte ‘haar ‘ geld van onze rug en Griek afgeschraapt.
    Als vellen… als lappen halen ze t weg.

    Is deze situatie niet vreemder als in de zware dromen-de met klamme handen wakker wordende.

    Nu zijn alleen de armste en failliete aan de beurt doch als straks hun goud en gas is weggenomen dan volgen er meer…. veel meer.
    Griekenland- Cyprus- Syrië met al het gas onder Homs gelijkende.

    Ook Merkel weet dit wat hier staat doch ze gaat gewoon door.
    Dat betekent dat zij in teveel aspecten een hitlerdochter waardige is.

    Onbegrijpelijk dat dat wijf nog slaapt. GSachs ECB in haar tuin te Frankfurt . Afgeluisterd door de NSA en eigen verslag er niet van kunnen krijgen. Koekje eigen deeg.

    Kan jij zo een droom bedenken. Die Eu ECB Banken en multinationals en hun gecreëerde geldsysteem is een droom met geen enkele andere te vergelijken…..en je kan er zelfs niet meer zwetend uit wakker worden.

    Waak ik of droom ik alles wat ik meemaak is een droom… zegt de Tibetaan en daar zit wat in..

    Wat Ben hier beschrijft zal alleen maar toennemen omdat die ecb eu en hun geldsysteem zo zijn opgezet. ‘ Noodzaak ‘ – hun noodzaak om dit zo draaiende te houden.

    Waak ik of droom ik….

 8. Bijvoorbeeld Griekenland.

  De Wall Street Boys sjoemelden het corrupte land de euro in. Verdienden zelf miljarden aan het handjeklap rond een dood paard. Voor rekening van de Europese belastingbetaler.

  Dankzij de Boys is Griekenland nu terug op de kapitaalmarkt. Met succes. Miljarden aan nieuwe schulden. Vijf procent rente (wie zou
  dat niet willen?) voor de Boys. Zonder een enkel spatje risico. Omdat de Europese belastingbetaler garandeert.

  Smaakt naar meer. Ofschoon de schuld al 175% van het bbp bedraagt (€ 322 miljard), waarvan € 240 miljard uit hulpfondsen, en jaarlijks meer dan € 7 miljard nodig is om de rente te betalen. Niet meer dan een ‘rekenrente’, vorig jaar nog verlaagd tot 1,5%.
  Looptijd? Aflossing? Ergens vanaf 2040 of ‘zoveel later als nodig mocht zijn’.

  Wie de rekening betaalt is duidelijk: Jan Doedel, zijn kinderen en kleinkinderen. Maar de ‘Goldman Boys’ zijn net begonnen aan een
  volgende ronde. Moet de afrekening dus even wachten op verse miljarden voor Hellas volgens het onvolprezen IMF-draaiboek.

  Openbare en sociale voorzieningen zijn dermate uitgekleed dat nu zelfs gekraaid wordt over een ‘primair begrotingsevenwicht’.
  Goochelen met getalletjes was altijd al een sterk punt. Zowel in Brussel als in Athene.

  De schulden, de al vijf jaar krimpende economie, de afschuwelijke werkloosheid, de totale verarming van een trots volk.
  Samen met de onuitroeibare Latijnse cultuur van corruptie en nepotisme.
  Traditioneel een warm nest voor de internationale moneymaffia.
  Griekenland dood? Welnee. Griekenland lééft!

  1. Het is toch verschrikkelijk hoe de msm ons dit als een ongekend succes voorschotelt. Nog erger misschien is wel dat een groot aantal Grieken toch graag met dit “feest” mee wil blijven doen. Iets wat ik dan weer van onze msm heb en zelf niet weet te bevestigen.

  2. #HB

   Ik deel Uw mening volledig. De EU burgers worden openlijk bedondert.
   Onder tafel worden smerige deals gesloten over de rug van de “burgers” ,die de rekening betalen.

   Griekenland is failliet, zo simpel is dat. Het geld is weg, naar de bankinstanties, naar de corrupte politici en aan consumptie, denk aan ambtenaren, die geen fluit uitvoeren, laat staan productief zijn. De “griekse pensioenfondsen” , ja, de grootste uit Europa, want de Griek leeft het langst van alle Europese inwoners en gaan op zeer jonge leeftijd met pensioen!

   Waar is het geld niet naar toegegaan…..naar investeringen, zoals fabrieken, infrastructuur, kennis.

   Het geld is opgegeten, geconsumeert, weg, foetsie….er komt geen stuiver terug.

   De politiek zwijgt, te laf om de waarheid te vertellen.

 9. En nu wil de voorzitter Halbe Zijlstra van de VVD-Tweedkamerdractie het belastingstelsel radicaal op de schop en alle toeslagen afschaffen. Te lezen op http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11698/Kabinet-Rutte-II/article/detail/3633247/2014/04/11/VVD-leider-Zijlstra-stop-wildgroei-fiscale-prikkels.dhtml en http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3633514/2014/04/11/Halbe-Zijlstra-Zou-het-niet-eenvoudiger-zijn-alle-toeslagen-af-te-schaffen.dhtml

  Om de toeslagen af te schaffen, moeten eerst alle huren en de zorgpremies fors omlaag, anders ontstaat er massale armoede onder de lagere inkomens! Of wil de VVD er naar toe dat alle minima hun huurhuizen uitgezet worden, zodat de vrijgekomen huurwoningen in de vrije sector verhuurd worden t.b.v. de midden- en de hogere inkomens?

 10. Veel nederlanders moeten rondkomen van een honger loontje houden nog geen 30 euro per week over om hun gezin te voeden, en politici en bankiers maar blijven graaien en de burger bestelen als of er geen morgen of dag van verandwoording komt.

  Ik wens deze ordinaire criminele opportunisten veel geluk dat zullen ze nodig hebben want er komen telkens meer mensen bij die bar weinig te verliezen hebben dat zorgt op termijn voor een zeer explosieve situatie om zo maar te zeggen.

  Uiteindelijk oogst elk mens wat hij of zij zaait, de ene na de andere bankier pleegt zelfmoord, rara, vorige week nog dat stuk uitschot van een Jan Peter Schmittmann van de ABN Amro opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen ik juich het toe trek een flesje champagne open, jammer dat z’n gezin ook slachtoffer van deze laffaard moest worden maar zeg dat maar tegen al die ondervoedde mensen in de PIIGS landen die hebben daar totaal geen boodschap aan.

  Opgeruimd staat netjes dit soort parasieten en kanker gezwellen als Jan Peter Schmittmann van de nationale rovers bank ABN Amro maken toch meer kapot dan de meerderheid lief is.

  Ik bid elke dag tot god dat al deze parasiete politici en bankiers de eer aan zichzelf houden en er een einde aan maken zo lost het probleem zichzelf misschien deels op.

 11. Opa Opstelten is een bedrieger een charlatan, Fred Teeven wast het witste, Dijsselbloem steelt van de armen en geeft aan de rijken, Joris Demmink verkracht graag kinderen.
  En zo heeft iedereen in die handjeklap kliek wel een paar stinkende lijken in de kast.

  Geen van deze mensen is ooit ter verandwoording geroepen, maar u moet ook bedenken dat de wetten en regels voor ons gelden niet voor onze politici en elite want die staan boven de wet.
  Misschien moeten we ze maar als goden gaan aanbidden, onze totaal verziekte hedendaagse normen en waarden passen toch meer bij een achterlijke cult dan bij een democratisch land..
  We kunenn de naam van het wetboek beter in het Achterlijke Pleb Wetboek veranderen.

  Een grote tragische grap is het en ik bid elke dag dat ik ontwaak uit deze droom die realiteit is.

  1. Deze mensen maken de levens van miljoenen burgers moedwillig kapot maar ach laten we ze nog maar de zoveelste kans geven en ze op hun blauwe ogen geloven dat is wel zo democratisch.
   Wanneer is iets een misdaad tegen de mensheid? Als een communist als Putin het doet?

 12. Je Eu is een regering zonder burgers.

  In Brussel weet men je te vertellen dat er in 2015 al meer dan 500.000 aan Regels- Regelgeving- en Wetten R-R-W zijn waaraan de eu-burger moet voldoen.
  Zie ook en als aanvulling stopdebankiers.

  Als je deze R-R-W- ontleed zijn er verweg de meest tegen de burger Beschermt de eigen eu -ambtenaar ecb-er Bank & Multin. Door hem onfeilbaar te maken met al die R/R/W’s, dus nimmer aansprakelijk voor gedane zaken.

  500.000 aan R-R-W- in 2015 met 400.000 direct t.b.v Banken en multinationals en eigen volk eerst principe….4/5 zijn tegen je – 1/5 voor je Als burger of MKB .
  Dat werkt ‘ prettig ‘ dus corruptie en fraude in de hand. Je vervalst cijfers ons begrotingstekort gaat van – 3.4% doch net voor de eu- verkiezingen zo even binnen twee dagen naar 2.5 %…
  Zie de back- forward reken methodiek. Theater economen moeten de vervalsingen op rtlz en ned123 verder ‘ uitbouwen ‘…

  Door privatisering van nutsbedrijven- grotere MKB – Zorg Ziekenhuis zijn al 60.000 Nederlanders meer ontslagen en verdient de manager er 500.000 per jaar de de man / vrouw welke het werk doet en er elke dag staat amper 1.200 p/Maand.

  Alleen multinationals zie Ph.Mo ontslaan 2-4000 man per keer.

  Digitalisering helpt verder de kloof arm en rijk — Burger Bank Multinational belastingafdrachten gif in je water en voeding e.a..

  Vooral de werkers van Ecb zijn allen geheel onfeilbaar onschendbaar (..eigenlijk al als een Ueber….) lees de statuten eens.

  Allen geen enkele uitgezonderd die aansprakelijk kan worden gesteld voor gedane zaken en genomen besluiten beslissingen. Hier kan je het Ueber en unter principe zo uit de joodse bankierswereld al zien aankomen.
  Zelfs hitler had deze er geleend. Dit principe is springlevend en komt alleen nu in andere vorm /wijzen op je af, in een modern jasje.

  Die status wordt hen van boven af meegegeven G.Sachs-Banken-Rotschild e.a.. Ze betalen alleen over de eerste 6.800 belasting de rest tot 42.000 netto per maand is belast tot hoogstens 2,5 %

  Je wordt overladen met R-R-W-’s en deze nemen nog verder toe in aantal. Helaas niet ten gunste van v de burger het MKB of de werknemers. Hun stress wordt meer dus hebben ze energie over om hun mond te openen of zich te ontwikkelen. Handig toch…

  Elke organisatie welke van plat naar bol gaat verliest;
  geld- effectiviteit -menselijkheid -gelijkheid van inkomen- transparantie..
  Frauderen- corrumperen -belastingontwijking -..zijn troef en is nu officieel wettelijk beschermd in hun Eu.
  Eu slurpt maar 140 miljard euro per jaar…jij betaalt en in verhouding t.o.v. andere eu landen verweg hoogste bedrag.
  Waarom doe je dat eigenlijk en beter hoe..?

  Bedrijven welk gebruik maken van belastingontduikingroutes zijn juridische beschermd. Zie Google welke 0,022% aan belasting betaald in Europa of Apple met haar 1,9%. Allen via Nederl. en o.a. de Ierland route.
  Aan deze ontduikingsroutes wordt Niets gedaan er wordt wel eens overgesproken …om te sussen.
  De nederlander heeft geen idee van de gevolgen want hij n.m het ontbrekende verschil. Je bent nu eu- wettelijk verplicht wat zijn niet afdragen te voldoen. Zeg Eigen 35% + Hun 34,978 %.

  Je betaalt nu minimaal 71%. Dat wordt handig over verschillende heffingen verhogingen e.a. en verwerkt zodat je niet vermoedt waar de oorzaak ligt en hoe. Nederlanders kunnen slecht rekenen. Alleen in hun centen.

  Een ander aspect van de 500.000 aan R-R-W-’s is de traagheid. Nooit adequaat kunnen reageren op.. omdat een ieder zich zal verschuilen achter …geen verantwoording wenst te dragen voor.

  Je Eu is een regering zonder burgers met een aantal profiterende on top.
  Hebben die alleen baat bij verwarring – bekvechten – media manipulatie -liegen -frauderen-privatiseren-digitaliseren.
  Daar leven ze op. Het is hun zuurstof.

  Media bijv Rtlz zegt dat onze export en handelpositie afhankelijk van een Eu structuur en organisatie. Dit wordt zelfs op scholen onderwezen. Daar breng je dit bedrog en leugen al binnen op jonge leeftijd. Buiten een Eu geen handel en export dus armoede.

  Wat mensen te denken zou moeten geven is dat deze Eu en Ecb al zo zijn opgezet voor 2002.
  Waarom als je Eu en ECB planned zet je die op deze wijze zodat er per jaar 140 miljard wordt verspild en er 500.000 R-R-W-’s nodig zijn om de zaak te laten ‘ functioneren ‘.

  Wat functioneert is dat ze niet functioneert -efficiënt is en ooit zal kunnen worden. Doch waarom zet je de zaak zo op ?

  Omdat de zaak zo is opgezet voorspelt die ECb en Eu alleen eigen versterking. We kunnen beter Poetin als leider hebben.
  Rusland heeft weinig top ook daar is de top corrupt doch dan liever geen 55.000Eu en 4.300 ECB enz. doch 22 man.

  Geen 500.000 aan R-R-W’ s over de rug van de bevolking. En als de baas van een multin. over de scheef gaat voor 10 jaar opsluiten. Dat staat. G.Sachs Banken zijn en worden of kunnen nooit veroordeelt voor hun ‘ werk’ om Griekenland uit te zuigen en tot eten uit de vuilnisbakken te brengen.Al hun goud wordt nu door multinat. van Merkel zo elke dag gratis het land uit gehaald. Later komt hun gas aan de beurt.

  Zie de oprichters van je EU ECB hebben al ingebouwd dat belastingontduiking -frauderen -over de rug van de eu burger-R-R-W-’s tot in het absurde een zwaar bestuursapparaat boven je als ‘extraatje’ op den haag.
  Belastingontduiking van Bank en Multi Eu ambtenaar is bij en per wet vastgelegd.

  Kijk wat ze doen niet wat ze zeggen. De onbetrouwbaarheid is nog zacht uitgedrukt en beleefd gesteld doch al ingebouwd bij en voor de oprichting. Verwoord dat eens.

 13. Djjsselbloes pvda d666 zie hen aankomen.

  Zal nu voor de eu verkiezingen wel weer gebeuren dat Ze- eigen volk- ‘deze ontduiking gaan aanpakken’…zichzelf dus jij moet geloven en niets anders want dan kunnen wij je beloven.

  Schrijf maar op dat Dijsselbloes gaat zeggen dat hij de belastingontd. gaat aanpakken van groot kapitaal net voor 22mei.
  Een kind kan de pvda – was doen.

  We kunnen je alleen beloven als je ‘ wat ‘ goedgelovig bent. (de zot en terecht)
  Je kan alleen veel beloven als er veel ‘ goedgelovigheid ‘ gekweekt is bij de ned 123 kijkert.

  Omdat de stemmende Nederlander zich vooral bij hun keuze laten leiden wat ze de avond- tevoren hebben gehoord en gezien op tv. Rtlz en ned123.
  Dan en daar wordt beloofd….reeel klinkende gouden en platina bergen..

  Je kan het niveau van ‘goedgelovigheid – zotheid’ afleiden aan hoeveel mensen op vvd- d666 stemmen.
  EU en grootkapitaal haalt hier veel informatie voor een volgende verkiezing

  M.a.w. hoe zot zijn ze nog of al…? Of hebben we ze kunnen maken of kunnen krijgen.

  Veel beloven en weinig geven gaan gepaard.
  Nog meer beloven betekent nog minder hoeven geven.
  Hoe meer je wordt beloofd 21 mei hoe hoger je in hun Zotschaal bent geplaatst.

  Kijk eens naar wat Knot en Dijsselbloes zelf doen ….met hun HRA
  Ze nemen een top hypotheek tegen 3,2 % rente. Niet nodig voor hun huis doch maken je bang om te doen aflossen.

  Tussen wat zij zelf doen en welke ze zeggen op ned 123 en rtlz of verkiezingsavond valt meer als een schaduw.

 14. In huidige ….geen verschil tussen in je droom en droomachtige situaties de Eu Ecb past het bericht van Bis op Zerohedge.

  Chief Economist Of Central Banks’ Central Bank: “It’s Extremely Dangerous… I See Speculative Bubbles Like In 2007”.
  Hij ziet speculatie daar heeft hij om gevraagd met zijn collega’s. Speculeren kan je en doe je alleen in een virtuele set-up.

  De digitale munt – virtueel geld in derivaten – nieuw bubbel allen begeleid door fraude manipulatie- verwarring > gemakkelijk geld verdienen.

  De virtuele wereld van huidige derivaten handel en -door digitalisering mogelijk – de verrijking van de 1% t.o.v de burgers
  Banken en multinationals welke zo 4000 man ontslaan en nog geen 1,9 % belasting betalen daarbovenop kan alleen plaats vinden als mensen in een virtuele wereld – droom eu –en gedroomde EU > een verdoofd toestand zijn en deze niet uiteen kunnen houden.

  Die Eu wordt je zo aangesmeerd als een gedroomde wereld – een virtuele toestand- zo in te vullen als je wenst met een hoog of laag Begrotingstekort BBP of een Staatschuld springt als een vlo naar gelang verkiezingen > besluiten ect.
  Mensen houden t toch niet meer uiteen. De ene dag is Staatschuld 3,4 % een tijd later 2,5 %.
  Virtueel – als in hun droom. Net als je t je uitkomt en nodig is om verkiezingen te winnen of lasten te verhogen.
  Zo maak je de ned. Staatsschuld al ook een virtueel gebeuren. Das handig en goed bruikbaar voor …je kan er alle kanten mee want in de virtuele wereld kan alles. Ze laat voorstellingsvermogen ver achter zich.

  Je kan een virtuele munt of spel ook anders gebruiken.

  Mensen kunnen t niet uiteen houden negeren zowel de huidige dagdagelijkse eu- realiteit de realiteit van dromen en de realiteit van virtueel geld.
  Interessant dat mensen worstelen om een voorstelling te krijgen van de ned. of Amerikaanse schuld in slierten tot aan de maan en weer terug.Of de bedragen welke omgaan en in de derivaten….producten geheel met de druk op een toetsenbord gecreëerd.

  De hoogte van schulden is virtueel zo uit een film. Dus met wat toetsen intikken kan ze ook verdwijnen probeert de Fed en ECB je geloven. Daar gaat t mis.

  Het gaat je voorstellingsvermogen te boven. Je hebt er geen vat op, kan er geen touw aan vast knopen.
  Aan huidige eu- beleid is geen touw aan vast te knopen en zal immer meer onvoorstelbaar en weg raken van gewoon voorstellingsvermogen ons lichaam en het leven.

  Daarom worden er ook zoveel pillen voorgeschreven tegen depressie e.a. psychische klachten.
  Een huisarts krijgt de gevolgen te zien doch weet ook niet vanwaaruit en hoe.
  Verdoving lijkt vaak de enig manier om…terwijl deze juist de situatie verergert.

  Virtueel: – slechts schijnbaar bestaand
  -als mogelijkheid of vermogen aanwezig

  Wat er plaats vindt is dat wat slechts schijnbaar bestaand je als realiteit wordt aan gepraat.

  De ned overheid en eu overheid hun media berichtgeving wordt elk jaar meer onbetrouwbaar- corrupter- frauderender- omdat zij weten hoe je virtueel en reeel moeten shaken schudden en mengen en verwarren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: