De ondergang van de VS, wie volgt?

Iemand die zoekt naar het echte nieuws komt vaak terecht bij de alternatieve online media. Het nieuws dat we liever niet willen zien. De harde nieuwsfeiten die ons bijvoorbeeld informeren over de ondergang van een grootmacht zoals de VS. Het mainstream nieuws is dermate oppervlakkig dat de serieus geïnteresseerden zich afwenden van de reguliere media. De talkshows dienen als volksvermaak met af en toe wat lichte kritiek op de politiek door het bevriende journaille. Je moet het nieuws soms ook wat luchtig brengen, toch? De media geven ook de showbizz, cultuur en sport de nodige aandacht omdat we nu eenmaal brood en spelen nodig hebben om ons te vermaken.

Extreme maandlasten

Helaas is er ook een andere kant van de medaille; zoals de ellende in andere landen die we niet vol in beeld krijgen, waar we liever van weg kijken. Als burgers in een welvaartsstaat zijn we bevoorrecht. Daar hebben we hard aan gewerkt, we hebben zelfs gevochten voor onze vrijheid. We kregen een parlementaire democratie waarin we mogen meeslissen met  stemrecht. We hebben een verzorgingsstaat ingericht die we niet willen opgeven. Dan is het zaak om alert te blijven en dat we waakzaam toezien hoe de geopolitieke ontwikkelingen de machtsverhoudingen niet uit balans brengen. In een land waar het leven goed is, is men snel geneigd in slaap te vallen en achterover te hangen. In dat stadium begint de afbraak. Niet iedereen ziet dat doordat in een land waar luxe uit de etalages puilt, glimmende bolides jaloezie opwekken en huizen onbetaalbaar zijn, huishoudens hard moeten werken om de extreem hoge maandlasten op te brengen. Ook willen we liefst 2 of 3 keer op vakantie.

VS in verval

Tijd om de ellende op afstand te zien is er niet omdat we druk zijn en de binnenlandse politieke twisten willen volgen. Ministers managen een gezondheidscrisis waar ineens veel belanghebbenden een verdienmodel in zien. Door alle drukte zien we niet hoe de VS als grootmacht snel afglijden naar de afgrond. Waar de polarisering tussen Democraten en de Republikeinen leidt tot bittere verdeeldheid. De Amerikaanse economie zit in het slop en Amerikaanse burgers hebben het nakijken. De VS-Defensiebegroting en de overheidstekorten worden gefinancierd met geleend geld waarvan de rentetarieven door de FED uit noodzaak zijn verlaagd. De enorme Staatsschuld is opgelopen tot recordhoogte van 29 biljoen dollar, 93.000 dollar per inwoner. De schuldenberg drukt zwaar op de samenleving. De NL-media zien geen aanleiding te berichten over het verval in de VS waar de kwaliteit van het leven in sneltreinvaart achteruit dendert. De VS die ooit een voortrekkersrol vervulden binnen de bevriende westerse landen die gezamenlijk lid zijn van supranationale en intergouvernementele organisaties. De onderlinge verbondenheid daardoor is groter dan menig patriot denkt en de belangenverstrengeling leidt tot ongewenste neveneffecten, zoals extreme rijkdom en macht in hogere elitaire kringen. Ze vormen als het ware een Nieuwe Wereld Orde met aansturing vanuit VN/WEF en cs.

Social creditsysteem

De westerse welvaart na de WO2 is tot stand gekomen door internationale samenwerking en door de globalisering waardoor multinationale (tech)bedrijven mondiale zeggenschap kregen. Samen met de invloedrijke bestuurders van de intergouvernementele organisaties vormen ze de nieuwe globale regentenklasse die heimelijk een wereldbestuur vormen. Ik zal de Agenda 2030 van VN/WEF niet meer benoemen, die is nu genoegzaam bekend. In de VS loopt men voorop met de uitrol van deze agenda. De enorme neergang die daar plaatsvindt mogen we hier niet in beeld krijgen. Een slecht voorbeeld doet slecht volgen. De elite raakt geheel los van de massa. Het grote geld vliegt met hulp van centrale banken vanzelf in de handen van de elite en de schatrijke multinationals. Door grootschalige vaccinatiecampagnes heeft Big Farma zich nu ook aangesloten bij Big Tech en Big Financials waarmee de doelstelling van de NWO binnen handbereik ligt. Onze toekomst bestaat uit   totale controle via een social creditsysteem. Apartheid via rassenongelijkheid maakt plaats voor medische apartheid. Het vaccinatie-experiment van Big Farma lijkt op schema te komen.

Ondergang onderklasse

Er zijn mensonterende ontwikkelingen gaande die de agenda 2030 danig in de war kunnen schoppen. De horrorbeelden van de zombies in de straten van Philadelphia, Chicago en andere steden in de VS die op twitter voorbij komen zijn ronduit schokkend. Ontelbare verslaafden dwalen door de straten van belangrijke stedelijke gebieden. Samen met de schietpartijen vallen daar veel dodelijke slachtoffers. In Chicago vielen zomaar 47 doden in één weekend. Het zijn afschuwelijke beelden waar een land niet trots op kan zijn. Beelden die niet worden vertoond via de media. Het gaat hier om de ondergang van de onderklasse die de massa langzaam met zich trekt. Mede het gevolg van het monetaire beleid van centrale banken dat enorme scheefgroei en inkomensongelijkheid heeft aangemoedigd. Een beleid dat is ingezet vanuit het globalistisch denkpatroon van de elite die met hun kapitaal de intergouvernementele organisaties controleren. De regeringen van “soevereine landen” zijn vervolgens onderworpen aan het ‘gezag’ van deze ongekozen machtshebbers.

You own nothing……

De mondiale samenleving is ondergeschikt doordat de repressieve internationale regelgeving weinig ruimte biedt voor binnenlands beleid. De hopeloze verdeeldheid bij de vorming van een nieuwe coalitie in NL is een duidelijk voorbeeld waaruit blijkt dat er andere belangen dienen in de hoofden van regenten zoals onze Minister-president en de Minister van Buitenlandse Zaken. Rutte en Kaag zijn niet heel toevallig vaak aanwezig bij de bijeenkomsten van de VN en het WEF. Zo lang dit verontrustende patroon niet verandert zal de maatschappelijke neergang vanuit de VS overslaan naar Europa. De internationale (belangen)verstrengeling zorgt daar vanzelf voor. Kijk naar onze kansarme jongeren die met een startersinkomen geen huur- of koophuis kunnen betalen. Sparen wordt gestraft met bankkosten en nulrente, en met de oplopende inflatie teren we allemaal in. Na een paar jaartjes is de bankrekening leeg bij de minder bedeelden. Welke regering gaat deze neergang herstellen? Er is een monetair wonder nodig om de huidige aftakeling te keren. Welke goochelaar is in staat om met een goocheltrucje alle maatschappelijke ellende van de onderlaag met een handige verdwijntruc om te ruilen met de rijkdom van de elitaire bovenlaag. Alleen een wonder kan de wereld redden van een financiële ondergang. Zal Klaus Schwab dan toch een verrassing in petto hebben?

GW

11 reacties

 1. Klaus heeft een verrassing, maar dat zal ons zeker niet bekoren. De spanning in de samenleving is voelbaar en de elite hebben ingespeeld op schaalvergroting. Nationale identiteit wordt om zeep geholpen, je bent een nummertje en hebt geen zeggenschap meer. Precies de opzet zoals NOW het lijkt, wilde er eerst niet aan geloven; maar de contouren worden nu wel heel snel zichtbaar. Een wonder moet geschiedde en hopelijk staan we aan de goede kant van de geschiedenis.

 2. De Verenigde Staten zitten toch met een enorm geloofwaardigheidsprobleem. Er zijn twee grote partijen die naar de macht dingen waarbij één partij zich schaart achter een man die vindt dat de verkiezingen oneerlijk verlopen. Nu is hier geen goede kant aan. Ofwel heeft die man gelijk wat al heel erg is. Ofwel heeft hij ongelijk wat even erg is. Fundamenteel voor een democratie is de stem van het volk. De machtigste en rijkste democratie zit met een enorm democratisch deficit. Als bijna de helft van de Amerikanen gelooft dat hun president niet democratisch is verkozen waar sta je dan als democratie? In Nederland zijn er wel veel verschillende meningen en partijen maar geen enkele partij trekt de verkiezingsuitslag in twijfel. Hoe denken de republikeinen nog verkiezingen te winnen als die volgens hen toch niet eerlijk verlopen? Dan rest er alleen nog maar een staatsgreep

 3. Eigenlijk heb je het probleem waar de wereld mee worstelt in twee zinnetjes samengevat.
  ” Een beleid dat is ingezet vanuit het globalistisch denkpatroon van de elite die met hun kapitaal de intergouvernementele organisaties controleren. De regeringen van “soevereine landen” zijn vervolgens onderworpen aan het ‘gezag’ van deze ongekozen machtshebbers.”
  Nu nog een manier vinden om het probleem aan te pakken.

  1. Weleens gehoord van een staatsgreep? Zoals in een reactie hiervoor Ivo Biesmans opmerkt. Jammer dat de massa het nog niet snapt. Jammer dat de media het ook niet snappen, of speelt daar wat anders. Op deze manier kan het nog jaren duren voordat de massa inziet dat de globale machtshebbers samenspannen. Tenzij men massaal overstapt naar de alternatieve media via Youtubekanalen. Ach ja, wat jammer nou, die staan weer onder controle van Big Tech. Dan maar naar de website van Blckbx.tv totdat de cookies op de harde schijf ons surfgedrag melden bij Big Brother. Lang leve het digitale tijdperk. Wanneer gaan we terug naar de drukpersen? Ik bedoel maar.

   1. Als je tegen jouw kiespubliek vertelt dat de verkiezingen niet eerlijk verlopen en de stem van het volk volgens jou wordt genegeerd, dan is het logisch dat je een staatsgreep pleegt. Zijn de republikeinen dan de redders van de democratie, of ondergraven ze die net. Aan de lezers om te beslissen.

   2. “Wanneer gaan we terug naar de drukpersen?”

    @ GW: Geen censuur: dat is precies de reden dat Karel van Wolferen, het blad Gezond verstand heeft geïntroduceerd.

 4. Democratie is een fabeltje. En meer dan fabeltje. Democratie heeft ook van alles te maken met magie. Occulte magie, want de massa heeft het nog niet door of wil het niet door hebben om wat voor reden dan ook. Democratie wordt gerund door satanisten. En satanisten draaien alles om, en het volk neemt dat klakkeloos over. Volgens de wetten van magie heb je gewoon je macht en energie al die tijd uit handen gegeven aan een externe ‘god’, die afgod wordt ook wel democratie genoemd.

  None are more hopelessly enslaved than those who believe they are free.- Johann Wolfgang von Goethe (1749–1832)

  1. Leven in een soort Matrix inderdaad. Ik vraag me af of veel mensen wel kunnen leven met die waarheid. Persoonlijk vind ik veel van de huidige mensen emotioneel net verwende kleuters, die het echte leven maar niet onder ogen willen zien. Niet dat je dan veel zou veranderen maar gewoon, eens onder ogen zien dat niet alles vanzelfsprekend is. Ik tref er weinigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.