De recessie van 2020 en hoe zich voor te bereiden

Nate O’Brien is een intelligente economisch commentator en internet ondernemer. Hoewel hij nog erg jong lijkt, maar dat is tegenwoordig eerder een troef dan een handicap. Een van zijn videokanalen gebruikt hij om zijn publiek te waarschuwen. ‘The 2020 Recession: How To Prepare For The Next Economic Crash.’ De tiitel is veelzeggend en de vlag dekt de lading.

Goede voorspeller

Het is geen echt wonder, dat zo’n recessie er vroeg of laat aankomt. De economie is cyclisch met hoogtepunten, expansie. En de bijbehorende dieptepunten, contractie. De moeilijkheid is om te voorspellen wannéér precies de volgende economic downturn komt. Een zeer goede voorspeller is de inverted yield curve. Wanneer die plaatsvindt, zoals in de zomer van 2019, volgt meestal vlug zo’n economische krimp. Watch and learn. Beware and be prepared…

Eén reactie

  1. Zolang Trump in het Witte Huis verblijft komt er geen “crisis”. Hij snapt hoe het werkt en weet de arm om te draaien van de Federal Reserve.
    Sinds de bankiers het private geldsysteem beheren zijn de “crises” stiekem voorbereid. De “inverted yield curve” is geen indicator hiervoor. Zie hier hoe de “crises” bewust gemaakt worden:
    https://www.michaeljournal.org/articles/banks/item/an-example-of-banking-philosophy
    Hier ook een uitleg:
    http://mario828282.wordpress.com/2015/10/29/an-example-of-why-conformist-economists-never-predict-a-crisis/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: