De Rothschilds, de Rockefellers, Bill Gates, de VN, WEF en c.s. vullen onze agenda

Niet onze nationale regering, maar alleen de 1 procent superrijken en supranationale organisaties bepalen hoe wij ons leven moeten inrichten en stippelen de route van de toekomst uit. De opbouw van een machtige wereldregering is in volle gang. Verhalen over de zogenaamde ‘Nieuwe Wereld Orde’ worden door de mainstream media stelselmatig gerangschikt onder de complottheorieën en dat is hoogst opmerkelijk.

Maatschappij op z’n kop

Nuchtere analisten die een zeker wantrouwen opbouwden over de gekunstelde mondiale ontwikkelingen van de laatste decennia zijn aangewezen op het ‘vrije’ internet waar het wemelt van vaak opgeklopte verhalen over complotten en samenzweringen. Probeer daar maar eens de juiste met feiten onderbouwde theorieën uit te filteren. Een kwestie van geduldig zoeken en nuchter analyseren. Een heldere blik op de geopolitieke en maatschappelijke ontwikkelingen is een vereiste om de feiten op een rijtje te plaatsen. Oordeel niet op een eenzijdig geluid maar beluister ook het tegengeluid. Hoor en wederhoor. Trek conclusies met een gezond verstand en ga in debat met andersdenkenden. Bekritiseer de maatschappelijke ongelijkheid en versterk je met gefundeerde argumenten als je ziet dat de polarisatie in het debat toeneemt. De harde feiten laten zien dat de maatschappij op z’n kop wordt gezet in een tempo dat nooit eerder vertoond is.

Van noodwet naar noodwet

Het is de schatrijke elite die regeringsleiders, kerkelijke leiders als de Paus, mediagiganten en de supranationale organisaties manipuleren met hun kapitaalkrachtige lobby. Via hun vermogensbeheerder “Black Rock” is de elite eigenaar van de invloedrijke Big Tech, Big Farma, Big Banks en de media. Een belangenbehartiging vanuit het kapitaal werkt helaas beter dan de belangen behartigen voor een verarmde onderdrukte samenleving. Kijk naar de oppositie in eigen land die nauwelijks invloed heeft op een gevallen kabinet. Een demissionair kabinet dat de formatie van een nieuwe regering frustreert met slimme vertragingstactiek. Omdat nog altijd de (epidemie)angst regeert vanuit een overhaast opgetuigde noodwet houdt een overgroot deel van de bevolking vast aan repressieve maatregelen die nauwelijks effect sorteren. De sluwe tactiek om ingeperkte vrijheden en op opgelegde verplichtingen te verlengen totdat een nieuwe noodwet van kracht wordt. Als een nieuw kabinet de teugels ter hand neemt volgt nieuwe beteugeling.

Marionettenkabinet

We zouden het bijna vergeten maar er is een klimaatalarm afgegeven. Zodra een nieuwe coalitie is beëdigd zal men wijzen naar een belangrijke internationale afspraak, namelijk het Klimaatakkoord van Parijs. Volgens EU-commissaris Frans Timmermans lopen we flink achter op de beoogde doelen en we weten inmiddels waar alarmfase code rood toe leidt. Een klimaatnoodwet met nieuwe lockdown(en avondklok?) vanwege de verwoestende invloed van de mens(?) op het klimaat is slechts een kwestie van tijd. Internationale afspraken wegen nu eenmaal zwaarder dan de afspraakjes met onze polder. Door de globalisering zijn er zoveel supranationale en intergouvernementele organisaties die boven de nationale (westerse) regeringen staan dat we ernstig rekening moeten houden met hun afspraken die zijn vastgelegd in de Agenda 2030. Ik voorspel alvast dat een nieuwe gang naar de nationale stembus, vanwege een eventueel mislukte formatie, slechts een nieuw marionettenkabinet oplevert. Een kabinet met de blik omhoog. Alleen het hogere echelon van VN, WEF, IMF, EU, enzovoort zet de lijntjes uit.

De andere agenda

Vanuit een opgetuigde noodwet is het aan bange burgers makkelijk uit te leggen dat er volop reden is om gedwee te gehoorzamen. Tsja, als de wereld vergaat door eigen schuld of we zelf ‘vergaan’ aan corona, dan wil je graag luisteren naar wereldverbeteraars die een agenda met levensreddende afspraken hebben opgesteld. Het is maar hoe je er tegen aan kijkt. Je kunt slaafs reageren of met enige reflectie een analoge agenda opstellen met afspraken uit de samenleving. De maatschappij die inziet hoe repressie en onderdrukking van bovenaf leidt tot vernietiging van het levensgeluk van de onderkant.

Mondiale dictatuur

Mijn filosofisch verhaaltje is ingegeven vanuit de wijsheid van een hoog intelligente vrouw: drs. Karen Hamaker-Zondag is doctoranda in de sociale geografie, doctoranda in de planologie, expert in astrologie, expert in Jungiaanse psychologie. Ze deed haar verhaal in een interview met Jorn Luka van “The Trueman Show.” Ik keek deze video in één adem uit en merkte dat deze belezen dame de wereld vol intriges van de sluwe elite slim doorziet. Ze bevestigt mijn vermoeden dat we afstevenen op een mondiale dictatuur. Elitaire machthebbers kunnen de wereld niet verbeteren met dictatoriale maatregelen. De geschiedenis heeft geleerd dat deze weg doodloopt en revoluties eindigen meestal in bloedvergieten. Jammer dat een revolutie pas begint op moment dat ook de massa inziet dat we bedrogen worden. Wellicht hoeft het zover niet te komen als we de moeite nemen ons af te wenden van de mediapropaganda. Bestaat er een revolutie zonder hooivorken?

GW

12 reacties

 1. Man, wees blij dat we niet volledig afhankelijk zijn van ‘onze nationale regering’. Voor de vierde keer Rutte: zegt dat niet meer dan genoeg?!

  Tracht je los te denken van de heldensagen van de VOC en Jan Pieterszoon Coen. Nl is al eeuwen een komkommerlandje, waarvan de waarde van de democratie wordt bepaald door een bij fossiele erfopvolging bepaald, onschendbaar staatshoofd van voornamelijk buytenlandse bloede, met een gevolg van knikkende lakeien en regenten.

  Zelfs de Paus roept, net als Klaus Schwab, om een genivelleerde, digitale wereld, waarin geen plaats meer is voor luxe oververzadiging naast peilloze armoede.

  Op zich geen onrechtvaardig streven, maar het komt er gegarandeerd niet van. Omdat er na eeuwenlange onverdraagzaamheid, egoïstische hebzucht en onderdrukking geen plaats meer is voor ‘Alle Menschen werden Brüder’.
  Het enige waarin wij echt goed zijn is oorlog voeren.

  1. Sole… kan het zijn dat jij die video niet bekeken hebt. Deze dame draagt feiten aan waar je niet omheen kunt! Durf jij het feit dat er wereldwijd meer kouderecords worden gebroken , dan warmterecords te benoemen in de MainStream Media? Die waarheid krijg jij ECHT NIET verteld!

 2. Beste Sole, u was liever in Afghanistan geboren, of op Haïti? Neen, moet ook leuk zijn – dat je wieg in Ethiopië staat! Alles kan beter, zeker, toegegeven, maar is alles niet ook relatief? Kankeren, zeuren, ja dat kunnen we als de besten, hmm? No offence hoor, en toch nog een prettige zondag gewenst in dit oh zo vreselijke landje. U zult ´t ermee moeten doen hoor! Greetz, Joost of Bitcoin

  1. Mij dunkt, u discrimineert als de beste. En dat nog wel op Zondag, de Dag des Heren, zoals Calvinisten het plegen te noemen. Neem je chauvinistische zonnebril af en kijk even niet naar de coins, maar naar de idiote werkelijkheid in nederig narcoland (misschien moet je toch wat vaker de gewone krant lezen).

 3. Het is inderdaad dringend gewenst dat meer mensen het grote plaatje zien. We moeten goed oppassen dat we onze vrijheden niet kwijt raken. Joost zegt dat ‘we’ goed zijn in ‘kankeren en zeuren’ maar ik zou liever in andere termen spreken. Ik zou denken laten we vooral kritisch kijken naar de werkelijke bedoeling van onze beleidsmakers. Laten we niet vergeten dat macht corrumpeert, vooral als vergeetachtige politici niet van wijken weten.

  Het proces van globalisering en centralisering van macht is sinds de aankondiging van de vele maatregelen ingevolge de noodwet in een stroomversnelling geraakt. Het is zaak dat de oppositie meer kritiek levert t.o.v. de repressie maatregelen.

  Stel eens Kamervragen over belangenverstrengeling in bijvoorbeeld de mondiale nieuwsvoorziening. Waarom is een lid van de Raad van Bestuur van farmaceut Pfizer in februari 2020 de CEO geworden van het machtige persbureau Reuters?
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/ocek8d/pfizer_board_member_is_also_president_and_ceo_of/

  Waarom is de (media)propaganda over het opgedrongen vaccinatieprogramma wereldwijd zo eenzijdig en hoe zit het de financiering van de zogenaamde factcheckers? Suggestieve vragen waarvan het antwoord voor de hand ligt. Nogmaals, macht corrumpeert, vooral in tijden van extreme inkomensongelijkheid. Gecreëerd door corrupte (centrale) bankiers. We raken er aan gewend dat de kranten dagelijks vol staan met frauduleuze praktijken van witte boorden criminelen. We halen onze schouders op alsof we het normaal vinden. Dit is zoals het werkt. Langzaam wennen we er aan dat er van bovenaf gesjoemeld wordt, ook met de overhaast gefabriceerde vaccins.

  “Prik mij maar lek,” zei onlangs een enthousiast prikverslaafde. Die wou graag een stempelkaart voor de volgende boostershots. Geven korting bij testen voor toegang.” Ik zal mijn pensioenfonds vragen om extra te beleggen in Big Farma.

  1. Probeer eens te achterhalen door wie al die zgn ‘ factcheckers’ worden betaald… Dan zie je meteen wat de waarde is van hun beoordeling van de feiten,

 4. Beste Joost,

  Zoals jij wel weet is de wet een dode letter. Als meeste mensen ze ignoreren is deze flauwekul snel afgelopen. Ook in het romeinse rijk en vele andere diktaturen hadden we honderduizenden wetten die zijn er nog steeds maar niemand stoort zich eraan. Mensen laten zich gek maken door wetten die er
  enkel zijn om een kleine elite machtig en superrijk te maken/houden.

  De waarheid doet pijn maar maakt je wel vrij:

  Belastingen en staatsgeld hebben een andere, veel minder nobele oorsprong. Zij waren niet altijd in de geschiedenis, maar vaak het wisselkind van geweld, bedrog, list, uitbuiting en roof. Belastingen werden ook uitgevonden toen plunderende roversbendes ontdekten dat beschermingstrucs op lange termijn een lucratiever bedrijfsmodel waren dan plunderen, moorden en verkrachten. Dit is waarschijnlijk de reden waarom het voor mij nog steeds moeilijk is om het verschil uit te leggen tussen belastingen en beschermingsgeld. Augustinus zei hierover laconiek: “Als je het geld van de staat weghaalt, wat blijft er dan anders over dan een grote roversbende?” Markus Krall

 5. Misschien moeten we eens ophouden te spreken over complot-theorien, want de ene na de andere wordt realiteit. Zullen we het maar gaan hebben over de complot-praktijken? Lijkt me zinvoller.
  Hugo en Mark’ s strategie is : Hou het volk dom en angstig, dan heb je de kudde in je macht. Mag ik alsjeblieft meedoen met die prik, met die tweede prik, met die derde prik en zometeen de vierde en de vijfde……
  Want ik wil zoooooo graag genetisch gemanipuleerd worden.
  Antwoord Hugo: braaf geluisterd naar de meester. Maar de negatieve gevolgen zijn voor jou..ha, ha, ha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: