De volgende fase van de crypto stierenmarkt/Bitcoin naar $1 miljoen?!

Dan Morehead, stichter en CEO van Pantera Capital aan het woord, en hij wordt ondervraagd door Raoul Pal, wereldberoemd in Cryptoland. Mister Pal is ´Founder/CEO – Global Macro Investor and Real Vision Group, Business Cycle Economist, Investment Strategist, Economic Historian, Traveller and Rum Drinker…´  Twee hefboomfonds-managers uit de digitale wereld dus. Bij dit soort interviews vraag ik me altijd af: gaan de protagonisten hun enthousiasme voor digitale munten en blockchain technologie in bedwang kunnen houden? Maar, toch, dit soort professionals heeft decennialange ervaring in beleggen, investeren. In de digitale wereld dan zitten zij respectievelijk sinds 2013, wat Pantera betreft. Raoul Pal dan ging rentenieren, stil leven op z´n 36ste (!), deed op investeringvlak uitstapjes naar goud. Voor hij dit verkocht en all in on bitcoin ging. Van engagement gesproken!

De crypto experten

Dus, enthousiast of niet: vanuit hun beroep alleen al, waar met tientallen en zelfs honderden miljoenen wordt gegoocheld (nou ja…) is de broodnodige zakelijkheid ingebakken. Mensen als zij hebben ook een reputatie hoog te houden, dus gaan ze hun wereldwijde publiek, klanten en de doorsnee kijker/luisteraar, de cryptoadept, niet kunnen teleurstellen. Wanneer je een brood wilt kopen ga je naar de bakker. Voor vlees wend je je tot de slager. En voor financieel advies richt je je tot de bank…nou nee. Slip of the tongue: tot de cryptospecialisten bedoel ik. Dit zijn er zo twee en ze behoren tot de top. Watch and learn:

Elliott Theory over bitcoin

De Elliott Theory of Wave Principle over bitcoin dan, omdat deze theorie zeer veel aanhangers kent. ´Het Elliott-golfprincipe is een vorm van technische analyse die financiële handelaren gebruiken om financiële marktcycli te analyseren en markttrends te voorspellen door extremen in de beleggerspsychologie, hoogte- en dieptepunten in prijzen en andere collectieve factoren te identificeren.´ (Wikipedia.org). Elliott werkt met waves of golven. Golven van 5, die elk nog eens onderverdeeld zijn, en waarbij die vijfde en laatste wel de allergrootste is. Wanneer deze theorie wat BTC betreft in januari 2021 ook opgeld maakt, zit de digitale munt in deze vijfde golf.

Geen financieel advies; don´t try this at home

Koffiedik kijken is moeilijk voor iemand die geen koffie lust. En mijn glazen bol is ook al behoorlijk aangedampt dezer dagen, in de eerste week van het nieuwe jaar. Maar alles wel beschouwd sluit dit vooruitzicht aan bij mijn eigen onbescheiden prognose. In beleggen moet je, net als in het leven, je eigen weg bewandelen. Geen volger maar leider zijn. Zelfs al ben je de leider van één, of geen. Maar toch voelt het altijd wel goed aan om bevestigd te worden in je visies. Daarom deze van ondergetekende, voor wat het waard is (two Satoshi´s misschien?) De kust voor bitcoin lijkt vrij tot in het derde kwartaal van 2021. Daarna zouden er donkere wolken aan de horizon kunnen verrijzen. Wat u?

Fxstreet.com 

Toch nog een andere specialist aan het woord laten, dachten we. Dan is in Cryptoland zeker niet om Anthony ´Pomp´ Pompliano heen te lopen. Een super-bull over bitcoin, dat is wel het voorbehoud dat we hier geven. Zelfs met de fantasie en het voorstellingsvermogen van ondergetekende, lijkt Pomps visie zo far out? Lezen en horen we dat wel goed; BTC aan 1 miljoen dollar…?! 

Wij geven geen financieel advies. Mocht u besluiten in crypto te willen investeren, wij zelf hebben goede ervaringen met Bitvavo en Binance als gebruiksvriendelijke en betrouwbare exchanges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: