Soms zit je even met je handen in het haar, doordat bepaalde zaken op het werk niet lekker lopen en er een gebrek is aan de juiste mensen op de juiste plek en structuur. Geen nood! Dit overkomt elk bedrijf eens in de zoveel tijd en het is alleen maar goed als je opmerkt dat de dingen beter kunnen. Wil je geen nieuwe medewerkers in dienst nemen, maar heb je eigenlijk wel een professional nodig om een bepaalde periode te overbruggen? Dan zou je gerust een freelancer of een interimmer in kunnen huren. In deze blog lees je meer over waarom je voor een interim HR-specialist of CFO zou kunnen kiezen en wat zij voor je kunnen betekenen.

Waarom zou je voor een interim HR-specialist willen kiezen?

Een HR interimmer kan je onderneming op alle vlakken van de HR-afdeling bijstaan. Gaat je vaste HR-medewerker met zwangerschapsverlof of is hij/zij tijdelijk afwezig door ziekte? Wacht dan geen moment langer en zorg dat de werkzaamheden zich niet ophopen. Een interimmer helpt je om alle werkzaamheden op een rijtje te zetten en ze ook direct zonder problemen uit te voeren. De interim HR-specialist brengt voldoende kennis en kunde met zich mee, zodat hij/zij direct het achterstallige werk kan aanpakken, zonder eerst een bepaalde inwerkperiode mee te hoeven maken.

De HR-afdeling is erg belangrijk voor je overige personeel, zorg dus dat er altijd een bekwaam iemand aanwezig is, om alle HR-zaken professioneel af te handelen.

Wat kan een freelance CFO voor je betekenen?

CFO staat voor Chief Financial Officer. Degene met deze functie weet alles over het financiële stukje van je onderneming. Vaak hebben deze professionals een hoog niveau en hebben zij tenminste een HBO of een universitaire opleiding gevolgd. Ben je maar tijdelijk naar een CFO op zoek? Dan kun je bijvoorbeeld voor een interim CFO kiezen. Interim staat voor tussentijds en deze persoon helpt je dan ook binnen een bepaalde periode verder op weg.

Het voordeel van een interim finance professional, is dat je in één keer iemand met veel kennis in huis haalt, die ook direct aan de slag kan. Ze hebben vaak geen inwerktraject nodig en weten precies wat ze moeten doen om je onderneming optimaal te ondersteunen. Doordat ze een goede indruk willen achterlaten om meer kans op vervolgklussen te krijgen, kun je vaak van een gepassioneerde en super gemotiveerde tijdelijke professional uitgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: