Deltavariant rukt op – Corona is terug van nooit weggeweest

Je leest het steeds vaker, hoort er meer over, en het lijkt niet zo best: de Deltavariant. Een van de verschillende varianten van het Corona/COVID-19 virus. Wat is het, waar komt het vandaan en hoe is de met de menselijke schade gesteld?

´COVID-19: Israel sees Delta infection surge despite high vaccination rate´

Hoewel Israël één van de eerste landen was dat terug de spreekwoordelijke deuren openzette – of misschien net daarom, is het aantal besmetten met de Deltavariant er met 50 procent gestegen. In de afgelopen week! Die zou degenen die nog niet volledig gevaccineerd zijn, besmetten. ´Almost two thirds of Israelis have had their first shot but calls for young people to be vaccinated are growing louder.´ Moeten nu ook kids ingeënt worden, vraagt men zich daar af, want deze variant zou ook nog eens besmettelijker kunnen zijn. De anti-vaxxers zullen het niet graag horen…

´Anti-vaxxers en vaccinatiewijfelaars lieten luidkeels van zich horen de afgelopen jaren, maar hoe zit dat nu het coronavirus de wereld in een wurggreep houdt? Willen ze nu ineens wél een vaccin? We praten erover met wetenschapsjournalist Jop de Vrieze en hoogleraar mediacultuur Stef Aupers, die uitlegt waarom Bill Gates zo vaak opduikt in complottheorieën over vaccins

Nu.nl:

´Deltavariant herschrijft coronasuccesverhaal van Zuidoost-Azië´

Het is inderdaad opvallend dat net de landen die het Coronavirus het eerst en behoorlijk goed onder controle kregen, nu zo´n nieuwe golf van besmettingen over zich krijgen. Zoals Myanmar met afgelopen zondag, 4 juli 2021, met het hoogste aantal besmettingen ooit, uitbraak in 24 uur vastgesteld. In de hoofdstad van Thailand, Bangkok, maakt de Deltavariant reeds 70 procent van alle nieuwe besmettingen uit. Ook gisteren, zondag in Indonesië: 555 nieuwe besmettingen op één dag, wat het hoogste ooit is sinds Corona er uitbrak. Viëtnam en Maleisië idem dito. J. Stephen Morrison, directeur van het Global Health Policy Center, denktank Center for Strategic and International Studies, wijt het aan de relatief lage vaccinatiegraad in het grootste deel van de regio.

Too little too late. And too soon.

Ze hebben te laat vaccins ingekocht, zegt hij, en plukken daar nu de wrange vruchten van. Joost vB: De regio ging te vroeg open for business; er is te weinig nog gevaccineerd, en mensen wonen en werken er altijd dicht op elkaar. Voeg daaraan toe dat deze vierde grote variant zo´n 40 tot 60 procent besmettelijker is dan de Alfavariant, de eerste – en wat je dan krijgt is een menselijke en economische ramp in wording…

Back with a vengeance

Inderdaad, hoe zit het met de globale economie, want veel goederen worden verwacht van hieruit te vertrekken? Met vandaag al smeekbeden uit het buitenland om semiconductors uit Taiwan…  Kijk en twijfel: CNN Business – 

´Vaccine inequality is hurting Asia’s poor and the rest of the world´

NOS legt het hoe en wat uit, de Deltavariant die in India gemuteerd is en de Griekse naam heeft gekregen als vierde letter in het alfabet, voor de vierde golf van besmetttingen. Watch it, en in 9 minuutjes bent u volledig bij. Al betreft het allemaal zeer onprettig nieuws – don´t shoot the pianist!

How Did Antivaxxers Start?

De Verhulstjes: Antivaxxers

‘There is no evidence of a pandemic’ says anti-vaxxer

10 reacties

 1. In de deltaspier wordt de vaccinatie gezet!
  Ook is de delta een driehoek, een bekend patroon bij vrijmetselaars.
  Denk hier maar eens over na ….

  1. Er is al een illustratie https://www.gadlu.info/humour-le-variant-delta-arrive-vaccinez-vous/ over in omloop, waarmee ik niet wil beweren dat het allemaal de fout is van de vrijmetselaars. Eerder verontrustend is dat de vaccinaties minder zouden beschermen tegen de deltavariant https://www.demorgen.be/nieuws/zorgen-in-israel-deltavariant-begint-door-krachtveld-pfizer-vaccin-heen-te-lekken~bdc8b7ca/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=email.

 2. Ik vraag mij af wat rampzaliger is; angst of het bizarre geloof en blind vertrouwen in een externe autoriteit.

 3. Wil je gezond blijven? Lees dan https://zelfzorgcovid19.nl/ en zorg dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt.
  Doe niet mee aan het levensgevaarlijk experiment van het RNA preparaat dat Spike eiwitten in je lichaam aanmaakt.
  Er zijn al meer vaccindoden dan coronadoden in Europa ( mag niet in de media worden genoemd!

 4. Let wel, er wordt nu meer en massaal getest door jongeren vanwege “testen voor toegang.” Logisch dat het aantal besmettingen daardoor stijgt. Deze waren er eerder ook maar werden niet ontdekt.

  1. Dat klopt, Gerrit, want men moet eigenlijk naar het aantal ziekenhuisopnames kijken, en wat blijkt? Steeds meer jongeren worden opgenomen met hartklachten en laat nu juist dat een van de bijwerkingen zijn van de gifspuit.
   Dat hele testgedoe is een wassen neus zonder ook maar het geringste bewijs van een echte ziekte.
   Maar natuurlijk krijgen de antivaxxers daar de schuld van. Nooit de spuit.
   Zelfs als 99% geïnjecteerd is en er blijven mensen ziek worden zal die ene procent de schuld krijgen.

 5. ze kunnen allemaal men botten kussen eeeee

  onafhankelijkheid is een mooi goed.
  veel mensen zijn er bang voor en klagen en zagen liever, over niks en van alles.

  afhankelijk van de elite zeggen ze dan en bang voor cojona….:) zelfs de gepensioeneerden

  angst voor de dood is a bitch of nie

 6. “Delta grijpt om zich heen in landen met een lage vaccinatiegraad”. En tegelijk: “Delta ontploft in landen met een hoge vaccinatiegraad”.
  ‘Vaxxers’ en ‘antivaxxers’ wijzen naar elkaar. Iedereen heeft gelijk, niemand heeft gelijk.
  Ondanks de prikmanie is de ooit heilig verklaarde (groeps-) immuniteit tegen het virus nergens bereikt.
  Wetenschappers vrezen op deze manier de omtwikkelimg van een resistente variant. Of is die er al?

  1. Het zijn juist de maatregels die er voor gezorgd hebben dat de natuurlijke groepsimmuniteit vakkundig de nek is omgedraaid.
   Groepsimmuniteit wordt juist opgebouwd door nauw menselijk contact zodat men elkaar wel kan besmetten maar tegelijkertijd ook de weerstand hiertegen kan opbouwen. Met ouderen en zieken moet men inderdaad voorzichtig zijn, maar een heel land plat leggen en bezoek verbieden en de juist ziekmakende muilkorf verplichten die nu voor al die schimmelinfecties zorgen hebben een averechts effect en dat zie je nu duidelijk de kop op steken. Mensen worden nu zieker van een simpele verkoudheid en raken in paniek en dat zorgt voor een stijging in de opnames, maar ze zijn na een paar dagen weer thuis, en daar hoor je niks van.
   De psychiaters gaan nog een hele vette kluif krijgen om de nieuwe ziekte “smetvrees” onder controle te krijgen.

 7. Waar staat het onderzoek waar de virus is geisoleerd?
  Dat zou toch de basis voor het onwikkelen van het ‘vaccin’ moeten zijn, toch !!??!
  Die is er niet ??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: