Volgens sommige crypto analisten is Dogecoin zich aan het voorbereiden op een aanzienlijke pump. In deze Doge koers verwachting gaan we daarom verder in op de vooruitzichten voor de Dogecoin koers en kijken we ook naar alternatieve nieuwe crypto memes die kunnen profiteren van het succes van Dogecoin.

Ondanks optimisme over de toekomst van Dogecoin heeft de grootste meme coin van de wereld het nog altijd erg moeilijk. DOGE is namelijk meer dan 26% gedaald over de afgelopen maand en ook over de afgelopen week heeft DOGE alweer een daling van boven de 4% moeten accepteren.

Dogecoin is hierdoor onder de $ 0,12 gezakt in een periode waar vrijwel de gehele meme coin markt het moeilijk heeft. De market cap van de gehele meme coin markt daalde al 5,62% en andere grote meme coins zoals Shiba Inu (SHIB) en Pepe coin (PEPE) daalden al met respectievelijk 5,21% en 17,28% over de afgelopen week.

Dogecoin heeft na zijn recente dalingen nu een market cap van net boven de $ 17 miljard, nog altijd 7 miljard hoger dan de eerstvolgende meme coin.

Ondanks de dominantie van Dogecoin is het nog maar de vraag of Dogecoin op de korte termijn al kan herstellen. Het positieve vooruitzicht waar veel crypto analisten over speculeren laat namelijk langer op zich wachten.

Dogecoin koers verwachting – crypto analist voorspelt Dogecoin waarde van $ 1 in 2025 

Kaleo is een van de crypto analisten die nog steeds optimistisch is over de toekomst van Dogecoin, ondanks dat de meme coin zich nog altijd in een neerwaartse trend bevindt.

https://twitter.com/CryptoKaleo/status/1805704074203218292?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1805704074203218292%7Ctwgr%5E77eba57dfb799fdd7496c3ed7a07895c32df8a49%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FCryptoKaleo%2Fstatus%2F1805704074203218292

Volgens Kaleo is de DOGE koers ‘saai’ en redelijk voorspelbaar. Het koerspatroon beweegt zich namelijk vrijwel altijd zijwaarts of neerwaarts, met de uitzondering van 2 pieken.

Deze pieken ontstonden beide keren ongeveer 8 tot 9 maanden na het BTC halving evenement.

Het feit dat we ons op dit moment slechts 2 maanden na het BTC evenement bevinden is volgens hem een teken dat Dogecoin het moeilijk kan blijven houden tot december of januari.

Volgens hem is een verdere daling richting de $ 0,08 of $ 0,10 daardoor zeker mogelijk. Ook in augustus van 2023 daalde de DOGE koers namelijk meer dan 30% voordat het begon aan een ontzettend grote stijging.

Op het moment dat de BTC halving in effect treedt, verwacht hij echter een DOGE stijging richting de $ 1 of zelfs $ 2. Kaleo geeft aan dat we ons nog altijd in een super bull trend begeven, het kan echter meerdere maanden op zich laten wachten voordat deze trend terug te zien is in de koers waarde van Dogecoin.

DOGE koers trend – Bron: Kaleo via X

Kaleo is zeker niet de enige die een DOGE waarde van $ 1 voorspelt. Ook Big Mike liet al via een TradingView rapport weten dat de DOGE koers in 2025 $ 1 waard kan zijn. Big Mike beschrijft hoe DOGE zich op dit moment in een Elliot Wave patroon bevindt dat bijna is afgerond. De laatste keer dat deze werd afgerond wist DOGE richting de $ 0,70 te stijgen en nu lijkt de DOGE koers weer dicht bij de afronding te zijn van een nieuwe Elliot Wave patroon.

Ook zijn voorspelling kijkt echter meerdere maanden vooruit en investeerders zullen daarom nog even geduld moeten hebben met de Doge koers.

Nieuwe crypto memes als alternatief

Veel investeerders kiezen er daarom voor om hun portfolio te diversifiëren met nieuwe altcoins die in de tussentijd al mooie winsten kunnen genereren en daarnaast kunnen profiteren van het toekomstige succes van Dogecoin.

Met name presale tokens hebben recentelijk laten zien investeerders grote winsten op te kunnen leveren. Presale projecten verkopen hun native tokens namelijk voor gereduceerde prijzen tijdens de presale zodat ze in staat zijn om genoeg geld bij elkaar te verzamelen om hun ontwikkelingskosten te financieren.

Zodra een presale project vervolgens tractie creëert tijdens zijn presale kan de token enorme stijgingen doormaken zodra het op exchanges gelist wordt.

Een presale token kan dus een groot potentieel met zich meebrengen, maar gaat ook gepaard met het nodige risico. Het kan namelijk moeilijk zijn om te identificeren welke presale succesvol gaat worden.

Om hierbij te helpen hebben we hieronder een tweetal van de beste presale tokens van dit moment op een rij gezet. Beide van deze projecten zijn door hun unieke utility in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken zodra ze gelanceerd worden op exchanges. Het blijft echter nog altijd belangrijk om eerst je eigen onderzoek te doen voordat je beslist ergens in te investeren. 

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – ontdek het wilde westen van de meme coin wereld

Shiba Shootout is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die een heel ecosysteem van unieke functies met zich meebrengt. In de wereld van Shiba Shootout kunnen gebruikers zich voordoen als Cowboys, en ook gevechten met elkaar aangaan. In de stad Shiba Gulch is er sprake van een gedecentraliseerd bestuur, waar de spelers zelf mee kunnen beslissen over belangrijke beslissingen.

Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen om SHIBASHOOT tokens te winnen. De beste speler komt daarnaast in aanmerking om een Shiba Sharpshooter te worden. Ook zijn gebruikers in staat om deel te nemen aan de Lucky Lasso Lottery. In deze loterij zijn grote prijzen te winnen, en wordt ook een deel van de prijzenpot gereserveerd voor goede doelen.

https://x.com/shibashootout/status/1808455642400879094

Gebruikers van Shiba Shootout zijn ook in staat om hun tokens te staken via het Cactus Staking mechanisme. Binnen dit mechanisme zullen gebruikers hun kapitaal zien groeien. Hoe meer tokens ze verdienen hoe groter deze cactus namelijk wordt. Op dit moment is er sprake van een aantrekkelijke APY van maar liefst 2.260%. Gebruikers die nog grotere winsten willen behalen kunnen ook gebruik maken van de Savings Saddlbag functie. Binnen dit systeem kunnen gebruikers een deel van hun tokens voor een langere tijd vastzetten in een vaste wallet voor extra hoge beloningen.

De presale van Shiba Shootout wist in korte tijd al bijna een half miljoen dollar op te halen. Tokens kosten $ 0,0194 in de huidige presale fase, maar zullen in de volgende fase verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout presale

Pepe Unchained (PEPU) – eerste meme coin Layer 2 ter wereld

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor de bekende Pepe coin die zich weet te onderscheiden van alle voorgaande Pepe alternatieven. Vanwege de populariteit van Pepe worden er dagelijks nieuwe Pepe alternatieven op de markt gebracht, de meeste van deze alternatieven probeert simpelweg te profiteren van de hype rondom Pepe en brengen daardoor ook geen utility met zich mee. Dit is niet het geval bij Pepe Unchained, dit project is namelijk bezig met de ontwikkeling van de eerste meme coin Layer 2 ter wereld.

Pepe Unchained vormt de losgelaten versie van Pepe en is hierdoor bevrijd van de Ethereum blockchain. In plaats daarvan heeft het dus zijn eigen Layer 2 blockchain waardoor gebruikers in staat zijn om te profiteren van lagere kosten en snellere transacties. Dit zijn namelijk problemen waar veel meme coins op Layer 1 blockchains zoals Ethereum vaak mee te maken hebben. De blockchain van Pepe Unchained vormt daardoor ook een uitstekend launchpad voor nieuwe meme coins.

https://x.com/pepe_unchained/status/1808246584943206455

Gebruikers zijn via het Pepe Unchained ecosysteem ook in staat om de native PEPU token te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY in de buurt van de 900%. Er zijn dan ook al meer dan 178 miljoen tokens vastgezet ondanks dat de presale nog altijd in volle gang is.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 2,1 miljoen opgehaald en sprint hiermee door zijn presale fases heen. Dat betekent ook dat gebruikers nog maar kort de tijd hebben om te profiteren van de huidige prijs van $ 0,0082267 per stuk aangezien deze prijs in de volgende fase alweer gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained presale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: