Drie spotgoedkope altcoins rijp om te plukken

Openheid gebiedt ons te melden vooreerst dat we genoemde alternatieve coins zelf in bezit hebben. De Crypto Belegger is een cryptobeleggers service die op 1 mei 2019 met een team van ervaren investeerders is gelanceerd. De eerste grote Nederlandstalige, gesteld in begrijpelijke, ‘mensentaal’. Er wordt ingespeeld op de meest belovende munten en tokens op. Maar alleen degene met opwaarts potentieel van tussen 100 en 1000 procent. Wat een toeval dus dat ccn.com, een prominente Amerikaanse commentator over crypto/blockchain, er zo net drie uitpikt.

Afbeelding van Benjamin Nelan via Pixabay

‘3 Dirt-Cheap Crypto Tokens That Are Ready To Bounce’

Zo bloklettert ccn.com boven haar artikel. En ze noemt ze natuurlijk ook op. Het zijn: VeChain (VET), Verge (XVG) en Basic Attention Token (BAT). Drie heel verschillende tokens, drie heel verschillende businesses waarin ze werkzaam zijn en gebruikt worden. Maar alle drie hebben ze minstens één ding gemeen: het zijn oplossingen voor bestaande problemen. Dat is in dé grote ICO periode, 2017 en 2018, soms wel anders geweest. Bij nogal wat crypto beursgangen leek het eerder of er oplossingen werden aangeboden, waarbij eerst nog problemen moesten worden bedacht!

VeChain: de SCM oplosser

SCM staat voor Supply Chain Management. Het beheer van de aanvoerketen. Het is weten waar je product zich bevindt op elk moment. Wat de samenstelling, de hoeveelheid en de inhoud van de verpakkingen is. Van helemaal van het begin van de keten, pakweg het voederen van runderen. Over het verwerken tot in dit geval panklaar vlees. Tot op het bord van de persoon die de steak zal nuttigen. Denk aan voedselveiligheid. Maar ook aan diefstal, verlies onderweg op een schip, of over datum raken. Voeding waarmee geknoeid werd (de ‘gekkekoeienziekte’ van eertijds in het VK). Of waarin een bacterie zich genesteld heeft. Maar evengoed bijvoorbeeld luxeproducten zoals handtassen van Louis Vuitton die nagemaakt worden.

On the Chaingang

Eens in het digitale grootboek, de digital ledger van VeChain, kan van élk product de herkomst nagegaan worden. De reis die het maakt ook tot de eindbestemmeling. De markt voor SCM is eindeloos groot en onuitputtelijk diep. Dit is geen markt ter grootte van billions maar van trillions. En worden dat dan op termijn trillions of dollars of…VET, het tokens van VeChain? Dat laten we in het midden. Dit artikel gaat even specifiek over VeChain.

Historisch dieptepunt

Niet alleen omdat het een kwaliteiststoken is, bespreekt ccn.com (niet te verwarren met cnn.com) VeChain. De koers noteert sinds de commotie rond de Libra van Facebook en de reactie van de Amerikaanse wetgever, aan weggeefprijzen. ‘Another notable development was the capitulation volume on June 25. Looking at VeChain’s history on Binance, the volume on that day was the largest printed by the cryptocurrency. This was a strong indicator that tells us that the bottom is likely in.’ Ccn.com meent dat VET eerst de 0.0000006 BTC moet heroveren technisch. Waarbij het dan redelijk snel naar 0.000001 BTC zou kunnen gaan.

ccn.com

Disclaimer

Dit gezegd zijnde, mag u dit alles niet als beleggingsadvies beschouwen. U dient uw eigen onderzoek te doen. Noch schrijver dezes, noch Biflatie.nl, noch De Crypto Belegger en zeker noch Facebook kunnen verantwoordelijk worden gesteld ingeval van verliezen. Cryptobeleggen is heel risicovol en u bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsresultaten en acties in deze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.