DSK waarschuwt Europa voor een gitzwarte toekomst

kahnProfessor Dominique Strauss-Kahn (DSK), het voormalige hoofd van het IMF én verzot op kamermeisjes, geeft op een conferentie in Seoel een rode kaart aan Europa.  “Niemand gelooft nog dat de huidige Europese dirigenten in staat zijn om de problemen op te lossen“. Het is als een koude douche over de kleine lichtpuntjes die opdoemen voor economisch Europa. Maar het debat gaat alleen nog maar over meer of minder besparingen, zegt Kahn, terwijl het échte probleem is : concurrentie!

Minieme groei en zonder banen

We zullen een zeer geringe groei kennen over een zeer lange periode, en géén creatie van nieuwe, waarschuwt DSK. Zelfs de Europese democratie zal bedreigd worden door “populisten”.  Angela Merkel is volgens de Fransoos de enige echte en sterke leider maar Duitsland wil op historische gronden het leiderschap van Europa niet op zich nemen. Van alle anderen horen we géén initiatieven, géén alternatieven, aldus Kahn.  Ze verschuilen zich ook allemaal achter de ECB in de wetenschap (of is het hoop) op een “redding”…

4 reacties

  1. Jammer dat dit soort lieden niets doet als men een functie heeft waar het kan. Zie onze eigen politici, bijvoorbeeld Bolkenstein. Aan het einde van de carrière is er plots van alles mis en heeft men spijt. ‘ Tuurlijk, de zakken vol en daarna weet men plots hoe het moet. Maar een ding, men heeft wel gelijk wat het spuwen van gal betreft maar Henk en Ingrid weten het al wel op voorhand.

  2. Deze man zegt (beter laat dan nooit) hardop wat ieder weldenkend mens ook al had beredeneerd. De EU denkt met pappen en nathouden uit de crisis te komen, NOT.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: