Duitse centrale bank: ‘kapitaalheffing reële mogelijkheid’

4

We hebben er al verschillende keren over geschreven. Er bestaan geen garanties meer. Let op: uw spaargeld is in gevaar! Is de belasting op spaargeld echt slechts een kwestie van tijd? Uit een nieuw rapport van de Bundesbank, de Duitse centrale bank, blijkt een kapitaalheffing mogelijk. Echter alleen in ‘absoluut uitzonderlijke omstandigheden’, maar wie zeg dat die niet komen gaan? De lamestream media schrijft er zelfs over, hierbij een quote: In een buitengewoon geval van een dreigend faillissement van een land kan een eenmalige kapitaalheffing meer succes hebben dan de andere relevante opties”, aldus de Bundesbank. Dat u het even weet.

bundesbank

4 REACTIES

 1. De voorbereiding is in volle gang…..op een komende maandag wordt het groot nieuws. Maar dan is het voor het gros al te laat.

  • Klopt dat wel? Hoe moet het met Henk en Ingrid die E50.000 gespaard hebben voor hun nog te kopen huis; beleggers in aandelen, onroerend goed, schilderijen, whisky enz? Wie moet wel betalen en wie niet? Als dat gaat gebeuren krijgt Zwitserland het druk.

 2. Als de overheid het bezit van de burger niet meer respecteert, dan zijn we in een dictatuur beland

  meerdere voorbeelden in de geschiedenis te vinden soviet unie, nazi duitsland

 3. ik kwam deze opmerking tegen op internet, hij is erg goed:

  ‘As a “fractional reserve” bankster, I only want to steal part of your money.

  Not all of it’

  toppunt van fractioneel bankieren, ze stelen niet alles maar : kapitaalheffing reële mogelijkheid’, je mag een deel van je eigen geld houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.