Dutch Gold & Silver Event 2014

3

Op zaterdag 29 maart vindt in ’t Veerhuis te Nieuwegein het Goud & Zilver Event 2014 plaats. Een viertal zeer boeiende presentaties vormen de hoofdmoot van dit event. Internationaal bekende sprekers zullen spreken over goud, geld, zilver, bitcoin en de economie.

goudenzilverevent-biflatie

Is er sprake van hernieuwde belangstelling voor kopen en beleggen in goud en zilver? Wat is de waarde van goud ten opzichte van geld of digitale valuta’s als bitcoin? Deze vragen en nog veel meer zullen tussen 13.00 en 17. 00 uur besproken gaan worden in de presentaties van gerenommeerde sprekers als Willem Middelkoop, Brecht Arnaert, Koos Jansen, Peter Vermeulen, Jan Robert Schutte, met als klinkende titels:

  •     Bitcoin: beter geld dan goud?
  •     Vind de goudmijn in het mijnenveld!
  •     Rendement en bescherming met goud- en zilveropties.
  •     The Big Reset: In Gold We Trust

Centrale ligging, makkelijke bereikbaarheid via A2 en A28 en met het openbaar vervoer, ruime gratis parkeervoorziening, een toplocatie, gelegenheid tot zelf vragen stellen, alsmede een zeer lage entreebijdrage zorgen voor prima laagdrempelige randvoorwaarden om direct in te schrijven voor dit event. Met de speciale kortingscode BF14 van Biflatie.nl kunt u nu €10 korting krijgen op prijs van 40 euro. U kunt zich hier inschrijven. Meer informatie vindt u op de Goud & Zilver Event pagina van Edelmetaal-Info.

Over de auteur

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie. Ook nieuws over bitcoin & cryptocurrencies, de huizenmarkt, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie