Een van ’s werelds invloedrijkste techneuten: “Ik heb alleen maar bitcoin”

0

Jack Dorsey aan het woord en hij is niet van de minsten. De medeoprichter en CEO van Twitter spreekt opnieuw zijn vertrouwen uit in de grootste digitale munt. Het is februari 2019. Dat alle cryptomunten er het slechtste jaar ooit hebben opzitten deert hem niet. Dorsey blijft fan en doet ook zoals hij spreekt. De 41 jarige miljardair heeft fors ingezet op bitcoin via zijn Cash App.

Populairste app

Cash App is in december 2018 de meest gedownloade financiële app van Google’s Play Store. Plus de populairste op het IOS platform van Apple. Nog indrukwekkender dus. De applicatie van Dorsey’s bedrijf Square laat toe om bitcoin te kopen en verkopen.

Een van de meest invloedrijke technologie experten

Zo benoemt Cnbc.com Jack Dorsey. Tijdens een stage als 15 jarige scholier werd hij al ‘Jack the Genius’ genoemd. Door de baas van het software bedrijf waar hij toen werkte. Omdat Jack àlles kon, zegt deze.

Bitcoin als wereldmunt in 2028

Dat is precies wat Dorsey voorziet. Natuurlijk wil hij daar een graantje of zeg maar graan van meepikken.’In the near future’ zal BTC dé munt van het internet worden. Jawel: The world ultimately will have a single currency, the internet will have a single currency. I personally believe that it will be bitcoin.” Afspraak dus in 2028, want tegen dan zal het zover zijn, als Jack Dorsey gelijk krijgt!