Eerste Bitcoin Crypto Congres in Nederland (met korting)

0

Op 9 november 2018 opent het Bitcoin Crypto Congres voor de eerste maal haar deuren in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Het is een Nederlands initiatief vanwege beleggersclub Bull Up. Hier treft u een interview aan met de organisatrice. Meer dames in de beleggerswereld kunnen wij alleen maar toejuichen trouwens. Wat in de traditionele contreien van investeerders nog niet evident is. Werkt blockchain/crypto indirect ook op dit vlak aan meer democratie?

CC0 Creative Commons Pixabay

Programma

Het congres duurt van 12:15 tot 17:00. Er komen tal van sprekers aan het woord zoals een fondsmanger en een hoofdeconoom. Er wordt aandacht besteed aan het fiscale plaatje. Specifieke technieken belicht om geld te verdienen met cryptomunten komen uiteraard eveneens aan bod. Tevens worden er prijzen uitgereikt onder de aanwezigen en volgt een mysterieuze ‘Meet the Pro’.  Klikt u hier voor het volledige programma.

Korting

Hier kunt u uw tickets bestellen en ook de sponsorcode invullen, die vindt u dan weer op deze pagina. U betaalt zo geen 30 euro maar slechts 20. Elk bitcointje, pardon, eurotje is meegenomen, niet? En misschien wilt u daar wel toekomen met een gevulde wallet; dat kan bijvoorbeeld hier op een veilige wijze en tegen een correcte prijs.

Nog veel meer evenementen

Buiten bovenstaande congres vinden er nog veel meer evenementen plaats rond blockchain en cryptomunten. In Nederland maar vooral in het buitenland. Hier vindt u de volledige lijst met alle congressen, meetings en presentaties wereldwijd tot en met april 2019. Zowel op het gebied van cryptomunten als over de blockchain. Beide zijn in principe met elkaar verbonden natuurlijk. Maar crypto’s kunnen niet zonder blockchain, de code en vorm waarin ze bestaan en gecreëerd worden. Terwijl blockchain wel op zichzelf zijn weg in de wijde wereld kan zoeken en ook meer en meer vindt.

Diezelfde dag

Ook op 9 november en eveneens te Amsterdam vindt trouwens de World Blockchain Summit plaats. Hier is het volledige programma van die ochtend, van 9:30 tot 14:15. Dus als u vlug bent kunt u ook van deze Summit het meeste nog meepikken. Allen erheen zouden we zeggen…!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.