Electroneum kopen: alles over deze nieuwe cryptocurrency

18

Er zijn elke week tientallen nieuwe crypto concepten die worden gelanceerd en vandaag brengen we er eentje onder de aandacht, namelijk Electroneum (de afkorting is ETN). Het is een nieuwe cryptocurrency die momenteel bezig is met een ICO (Initial Coin Offering). Je kan tot 1 november 2017 meedoen met de ICO of totdat de reeds vastgestelde limiet van 40 miljoen dollar is bereikt.. Daarna kan je Electroneum kopen op verschillende exchanges.

electroneum kopen

Wat is Electroneum precies?

Electroneum is de eerste Britse cryptocurrency en richt zich vrijwel enkel op mobile crypto. De mobiele wallet is al klaar en te downloaden in de app store en play store. Ook het minen van de crypto is mogelijk via de app, iets waar ze zich ten opzichte van andere cryptocoins in onderscheiden. Verder wil Electroneum zich richten op de gaming sector, iets wat ook steeds meer via de smartphone plaatsvindt. Het doel hiervan is om een soort game credit te worden, zodat het geld dat is games wordt verdiend omgezet wordt naar ETN (en dus ook weer op andere plaatsen te gebruiken is). ER zijn wel meerdere nieuwe coins die zich willen profileren in de gaming en daar ook zeker stappen in maken, dus is het aan ETN om een brug te bouwen tussen de verschillende concepten die al bestaan, om zo een eenheid te creeren in de markt van games.

Intern systeem en paper wallet

Ook is het vanaf 1 november mogelijk om een paper wallet te maken voor de electroneum coins. Dit is een functie die in het interne systeem van de site zit verwerkt op my.electroneum.com. Op deze plek kan je je eigen account beheren en vanuit daar kan je ook investeren in ETN, dat kan met fiat, maar wordt vooral gedaan via bitcoin en ether, de grootste en de op één na grootste crypto’s ter wereld.

De statistieken van Electroneum

Het nieuwe cryptoproject is al een tijdje bezig met de crowdsale en niet zonder succes. Inmiddels heeft Electroneum meer dan 260.000 participanten die tot nu toe samen meer dan 39100 ether en meer dan 4460 bitcoin hebben geinvesteerd in het platform. Het equivalent van meer dan €33 miljoen euro. Hiermee komt de nieuwe crypto coin vanuit het niets in de top 100 van alle cryptocurrencies. Er zullen in totaal nooit meer dan 21 miljard ETN in omloop komen en voor komende kwartalen is een duidelijk route uitgestippeld. Het team bestaat uit een grote groep mensen met reeds ervaring in blockchain en crypto projecten. Lees hier alle info over Electroneum in de Whitepaper. (PDF alert).

electroneum

Electroneum kopen?

Voordat je de stap maakt om Electroneum te kopen, is het verstandig om je goed in te lezen in het project (zoals eigenlijk altijd het verstandig is om je in te lezen voordat je een investering doet). De cryptomarkt is, zoals eerder geschreven, een volatiele markt! Dus een grote kans op forse winst, maar ook een kans op verlies. Heb je de website goed doorgenomen, je verder verdiept in de materie en heb je er vertrouwen in? Gebruik dan deze link om Electroneum te kopen en 1% bonus te ontvangen over je aangeschafte ETN. Dat is natuurlijk altijd een mooi begin! Meedoen aan de Electroneum ICO kan tot 1 november 2017 als de hardcap van 40 miljoen dollar niet wordt gehaald. Wordt deze wel gehaald, dan stopt de ICO voortijdig, en kan je dan geen electroneum kopen tot dat het beschikbaar wordt op exchanges.

UPDATE: ICO is voortijdig gesloten
Door de enorme vraag naar Electroneum is de Initial Coin Offering 10 dagen voor het einde al gesloten. In totaal is de hard cap van 40 miljoen dollar bereikt. Op 1 november worden de cryptocoins gedistribueerd.

Over de auteur

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie. Ook nieuws over bitcoin & cryptocurrencies, de huizenmarkt, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie