Europarlement akkoord met TTIP en ISDS

18

Het Europarlement gooide de eigen bevolking onder de trein in het voordeel van de grootste multinationals op deze planeet. Wij zijn het dodelijke TTIP verdrag in gerommeld:

Weer een staaltje onvervalste Europese “democratie” aan de orde: voorzitter Schulz dramde stemming van een door hemzelf opgestelde motie door. En die motie werd aangenomen. Nu kunnen multinationals en andere grote bedrijven regeringen voor de rechter slepen. Het EP leek daar tegen, maar toen heeft Schulz eigenhandig de tekst aangepast om te vermommen dat er een juridische twilight zone werd opgetuigd, en nu heeft (een deel van) zijn eigen sociaaldemocraten vóór het voorstel gestemd.

F*ck de 2,3 miljoen handtekeningen tegen TTIP, de Europarlementariërs regeren gewoon weer tegen de direct en expliciet uitgesproken wensen van de bevolkingen in. Dit is de EU voor u aan het werk: de voorzitter van het Europarlement (Schulz) voerde “een ranzig, walgelijk staaltje eurodictatuur” op, om GeenStijl maar weer eens te citeren. EU President Schulz dramde met zijn staaltje walgelijke eurodictatuur eigenhandig zowel het TTIP als ISDS door het Europarlement. Applaus, dames en heren.

no TTIP

TTIP wint. De burger, consument en MKB’er verliest. Alweer. Vandaag zijn we allemaal Grieken. De EU maakt veel meer kapot dan ons lief is. De EU zou verboden moeten worden als extremistische organisatie die aan de lopende band volksverraad pleegt op het hoogst mogelijke niveau. Via: LangLeveEuropa