Europarlement akkoord met TTIP en ISDS

18

Het Europarlement gooide de eigen bevolking onder de trein in het voordeel van de grootste multinationals op deze planeet. Wij zijn het dodelijke TTIP verdrag in gerommeld:

Weer een staaltje onvervalste Europese “democratie” aan de orde: voorzitter Schulz dramde stemming van een door hemzelf opgestelde motie door. En die motie werd aangenomen. Nu kunnen multinationals en andere grote bedrijven regeringen voor de rechter slepen. Het EP leek daar tegen, maar toen heeft Schulz eigenhandig de tekst aangepast om te vermommen dat er een juridische twilight zone werd opgetuigd, en nu heeft (een deel van) zijn eigen sociaaldemocraten vóór het voorstel gestemd.

F*ck de 2,3 miljoen handtekeningen tegen TTIP, de Europarlementariërs regeren gewoon weer tegen de direct en expliciet uitgesproken wensen van de bevolkingen in. Dit is de EU voor u aan het werk: de voorzitter van het Europarlement (Schulz) voerde “een ranzig, walgelijk staaltje eurodictatuur” op, om GeenStijl maar weer eens te citeren. EU President Schulz dramde met zijn staaltje walgelijke eurodictatuur eigenhandig zowel het TTIP als ISDS door het Europarlement. Applaus, dames en heren.

no TTIP

TTIP wint. De burger, consument en MKB’er verliest. Alweer. Vandaag zijn we allemaal Grieken. De EU maakt veel meer kapot dan ons lief is. De EU zou verboden moeten worden als extremistische organisatie die aan de lopende band volksverraad pleegt op het hoogst mogelijke niveau. Via: LangLeveEuropa

18 REACTIES

 1. Nou je kan zeggen van die ‘alu-hoedjes’ (haha) wat je wilt maar het fascistische bestel is steeds meer in opmars. Echt een soort algemene tendens om controle op wereldniveau te verkrijgen. En alle middelen lijken geoorloofd.

 2. Is het TTIP soms de grondwet van de komende Nieuwe Wereld Orde? Zo is Griekenland weer een typische afleidingsmanoeuvre van de elite om ondertussen andere nare maatregelen door te drukken.

  • Nog helemaal niet zo verkeerd gezien. Dat zou best wel eens heel waar kunnen wezen. Had ik zelf nog niet aan gedacht, maar het komt inderdaad wel heel goed uit..

   En als je een hoog IQ hebt plukken ze je eruit dus vergeet niet dat dergelijke plannen worden gemaakt door mensen met een hoger IQ.

   Alleen is het in heel veel gevallen wel zo dat het EQ dan vaak ontbreekt, en dat is een hiaat in de drang naar overheersing. Als u begrijpt wat ik bedoel 🙂 Hahahaha

   Ollie B Bommel.

   Sorry ik heb 2 glazen wijn op 🙂 En dan wordt eigenlijk alles wel grappig 🙂

   En dan zag ik dit ook nog, net op TV

   https://www.youtube.com/watch?v=9BAEJyuReWQ

   Excuses 🙂

     • Ik geef het toe ,maar ik heb al zo vaak gezegd hier weg te gaan, maar ik hou van die idioten hier. Allemaal zijn ze anders, zo ook omstandigheden maar het is wel fijn om op een zelfde golflengte te zitten, hoewel Ktm, da blijf toch een rare he 🙂 😉 Nee man, hulde aan ons allen, en zeker aan Koen die dit alles in gang zette. En dat mag ook wel eens gevierd worden!

      Vanavond sprak ik met mijn goede vriend Owe, we kwamen er over eens:

      Wanneer je creert op deze wereld met de juiste intentie , voeg je iets toe.
      Op welk vlak dan ook. En het financiele, machtsbeluste, huidige systeem voegt helemaal niks toe. Het is gebaseerd op hebzucht en angst,

      En dat is nou net wat je eigenlijke zelf normaal gezien uitkotst.
      En dat is te vinden in de rust van geest en lichaam.

     • Vrede , liefde en genegenheid is te vinden in de rust van lichaam en geest,
      uit ervaring medegedeeld. Kan niet anders zeggen.

      Ik schreef weer eens te snel…

 3. Ik heb me niet verdiept in het TTIP. Mijns insziens gaat het hierom: het afwentelen van (te) grote verliezen van multinationals op de burger. En wel hierom; systeemrisico. De winsten komen onder forse druk te staan waardoor beurskoersen dalen, en pensioenfondsen, banken en verzekeraars opblazen. Het socialiseren van verliezen ten gunste van bank en beurs.

  Een debetnota naar vadertje staat: “Cashflow correctie q2”, gaarne bij betaling factuurnummer vermelden IBABNA 0098899326 tnv Systeempooiers NV

   • Houts, zie die TTIP maar als het vrijwillig laten afbreken van honderden “interne dijkjes” tussen continenten, zodat de Grote (K-)Rivieren binnen een paar uur alles kunnen overstromen of juist totaal alles kunnen droogleggen.
    .
    De sluitsteen van de NWO dus.
    .
    Die feitelijk zowieso al sinds minimaal een eeuw bestaat.
    .
    (Bij gratie van de fictieve g-kamertjes)
    .
    Maar die alleen nog maar “vrijwillig” geaccepteerd moet worden door “het vee”.
    .

    Middels crises natuurlijk.
    Een opeenvolging ‘van’ dus.

    .
    Want anders stokt de (K-) Agenda hè ?
    .

    ik heb gezegd.
    .

    • Het begint er verdacht veel op te lijken ja… democratie en soevereiniteit moet wijken voor internationaal zelfbenoemd gajes.

    • Hier zit zeker waarheid in,maar elk individu bepaald zelf aan welke waanzin hij/zij mee wil doen,of zich wil onderwerpen.
     En deze keuze maakt de plannen van de mannetjes nog niet 70-100% uitvoerbaar.
     Laat staan als 50% of meer van de mensen overtuigd bewust worden,dan zullen de gluipers door het riool gaan.
     Het is niet de vraag of dit gaat gebeuren,alleen wanneer en met hoeveel slachtoffers.
     Alleen degenen met de beste sociale intenties en resultaten (resultaat is niet in % bepalend) gaan door.
     De gemeende intenties zullen het zwaarste wegen.
     Maar ja,wie neemt mij nou serieus met zulke “lulkoek”.
     De Rooms-katholieke kerk heeft al een draai gemaakt van 180 graden,waarom zouden ze dat hebben gedaan?
     Omdat hun onderdrukking tijdperk beëindigd is.
     Maak plezier in uw leven waar het voor bedoeld is en laat uw leven niet beheersen en vergallen door een ander.
     Dit was geen preek,maar een stuk gezonde bewustwording.

   • Dat is zo mm. Ik volg dit soort dingen zodat ik een ruwe inschatting kan maken in welke fase van de depressie we ons bevinden.

  • TTIP heeft (i.t.t. wat de naam en berichtgeving suggereert) niet zo zeer met vrijhandel te maken als wel met het beknotten van de macht van de staat ten opzichte van het multinationale bedrijfsleven.

 4. Ehh .. de hooggeachte zwaar gesgoolde aanwezigen alhier verenigd wéten toch dat Schulz een K-tje is hè ?
  .
  Ik dank u voor uw aandacht.
  .

  • Toch zou jij wel leuk staan met een keppeltje volgens mij, en zon rookslinger in je hand.
   En dan een beetje zingen zo : Doooonnaaaa nooobiiiisss Biiihiiiiittttcoooohooooohoooooiiiinnnnnsssss …. lijkt me best mooi! 🙂 🙂

 5. Wie of wat is extern nu eigenlijk?
  Wat is dit eigenlijk voor een vage hitserige figuur?
  Wat is dit voor een verderfelijk poppenkast gedoe?
  Je hoeft het mij niet uit te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.