[youtube id=”Ah2IN5S6GOY” align=”center”]

“The whole European project is based on a falsehood… and it’s a dangerous one.. because if you try to impose a new flag, a new anthem, a new president, a new army, a new police force; without first seeking the consent of the people you are creating the very nationalisms and resentment that the project was supposed to snuff out.” Farage concludes, he is not against Europe but is “against this Europe,” and this year’s European elections will mark the turning point, aldus Nigel Farage.

22 reacties

 1. Ik vrees dat we zelfs met een Oekraïne-achtige burgeroolog in Europa te maken zullen krijgen, mochten extreem rechtse anti-EU partijen de verkiezingen voor het Europees Parlement winnen. Namelijk een burgeroorlog tussen burgers die pro-Europa zijn en burgers die anti-Europa zijn.

  1. waarom duw je het anti eu-unie sentiment gelijk in extreem rechts? kijk naar wat de eu aan het doen is, het is hetzelfde plan als dat van hitler maar nu in een blauw kleurtje, het lebensraum im osten, von finland bis zum…..

   waarom zijn mensen zo blind, timmermans melde vandaag al in de krant dat er meer geld naar de oorlogsindustrie moet ivm met de oekraine,

   de EU Unie opzet is iets heel anders dan samenwerking, het toont griezelig veel overeenkomsten met het getrapte kiessysteem van de oude soviet unie, waar de partij bepaalde wat goed is voor de burger, of ze het willen of niet.(zie opmerkingen van van rompuy recentelijk over de verdergaande uitbreidingsplannen van de EU

   De anti eu partijen zijn niet tegen samenwerking, ze zijn niet gediend van een zeer ondemocratische unie, dit is wat momenteel alle burgers van europa bindt, een afkeer van brussel

   nog meer geld naar defensie en een boycot van rusland, als de EU economisch nog niet kapot genoeg is, doen de Eurofielen er nog een schepje bovenop. hoe creeer je op korte termijn een crisis met zulke uitzichtloosheid dat de bevolking alles slikt om er zogenaamd bovenop te komen.

   1. Wie anders dan de Partij zou dan moeten bepalen wat goed is voor de burger?

    De burger zelf?

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 2. Keep dreaming….eurofielen gaan door tot dat heel europa in brand staat….fouten toegeven doen ze niet aan….

  1. Je kunt de eurofielen niet kwalijk nemen dat ze een eurofiele koers varen.

   Het probleem zijn de tokkies die niet gaan stemmen. Het nutteloze, niet stemmende stemvee, zeg maar. De klaagsuffies die onbewust heel erg graag een EU willen zodat ze daarover kunnen blijven zeiken. Zonder EU valt er zelfs op Biflatie niks te zeiken.

   Die 80% stemvee dat niet gaat stemmen komt zo ongeveer overeen met het percentage dat niks deed tegen de jodenvervolging in NL. Waar uit blijkt dat het gros van de Nederlanders niet deugt en dit land dus meteen moet worden opgedoekt.

   Nog twee generaties en Nederland bestaat niet meer. Niet op papier, niet in de hoofden en niet in de werkelijkheid. Prima!

   1. Je begrijpt er niets van, hoe durf jij mensen weg te zetten als klaagsuffies, als tokkies, blijkbaar bedoel je jezelf daarmee. Als jij wel gaat stemmen, eurofiel, dan stel ik jou ook medeverantwoordelijk voor het totaal in brand zetten van geheel Europa. Wordt eens wakker jij, je hebt er geen kaas van gegeten wat men daar werkelijk uitvreet in Brussel, allemaal graaiers en zakkenvullers, ja, daar betaal jij ook je belastinggeld voor. Als jij bereid bent daarvoor te betalen, ga maar lekker stemmen. De Eurostemmers zijn geworden tot de NSB-ers in dit land! Zo steek die maar lekker in je zak, wordt wakker jij!!

 3. De EU, met de koers die nu gevaren wordt, zal op den duur enkle kunnen voortbestaan d.m.v. verregaande onderdrukking. De vraag is: zal de bevolking zo’n soort onderdrukking laten gebeuren, of is ze inmiddels té wakker aan het worden?

  1. “De vraag is: zal de bevolking zo’n soort onderdrukking laten gebeuren, of is ze inmiddels té wakker aan het worden?”……..wakker worden????…..kijk om je heen en zie de apathie en de ontzieling….je kunt je beter afvragen of we niet simpelweg verdienen om totaal tot slaaf gemaakt te worden…..

   1. Vergeet niet: in het digitale kunnen we misschien brullen maar in de fysieke wereld zijn we volledig tandeloos gemaakt.

    1. ik ga demonstreren,

     nu eerst een vergunning aanvragen,

     een aantal weken wachten of mijn demonstratie aanvraag wel voldoet aan de toetsingseisen van een demonstratie in het openbaar,

     nu maar hopen dat ik tostemming krijg om te demonstreren, want als vergunning wordt verleend dan zal ik de overheid een poepie laten ruiken

    2. We zijn niet tandeloos gemaakt, we laten ons tandeloos maken.

     Ondanks het “anti-EU-sentiment” is de D666 de snelst groeiende partij van het land… dit zegt genoeg over het algemene standaard Nederlandse volk, uitzonderingen daar gelaten.

     Lekker zeiken over minder macht naar Brussel, over de zakkenvullers, de graaiers, de profiteurs, het ondemocratische gehalte etc., maar wel netjes op eurofiele partijen stemmen…

     Wat zijn de Hollanders mentaal toch sterk. Het komt allemaal wel weer goed jongens, gewoon pro-Europa stemmen, toch?

 4. Ik ben anti-Eu, maar voor goede samenwerking.
  Ik ben anti EU, maar voor goede handelsafspraken.
  Ik ben anti Brusselse graaipraktijken, maar pro rechtvaardige beloning voor de eerlijke hard werkende politicus ( als die nog bestaat)
  Ik ben niet extreem links of extreem rechts, maar wil dat bedrog door politici graag gestraft wordt.
  Ik ben anti politieke correctheid, maar voorstander van eerlijke berichtgeving.
  Ik ben anti discriminatie, maar dat betekent niet dat mee wil werken aan massa immigratie.
  Een echte vluchteling is welkom, maar ik wil niet meewerken aan de asiekzoekersindustrie die ons vanuit Brussel wordt opgelegd.
  Iedereen mag zijn mening ventileren, maar ik ben daarom nog niet blij met de overheid betaalde propaganda voor Brussel.
  Ik voel met niet rechts of links, maar iemand die tussen een menigte staat, die de uitzonderlijk mooie nieuwe kleren van de keizer bewonderd.
  Superlatieven te over. En dan roep ik: zeur niet, die man staat in z’n nakie!!

  1. Ik voel me met je verbonden in wat je schrijft. Maar wat ik noem “de normaliteit” verliest het overal en altijd van mooi-praterij en foute doelen.

 5. Rutte: Dat was niet zo’n slimme uitspraak van je, Diederik, over die grootverdieners.
  Waarom niet? Nou vroeger stond de A voor Arbeid, maar nu staat hij voor Partij van de Asociale grootgraaiers: Matthijs van Nieuwkerk, Marcel van Dam, Wim Kok etc.
  Diederik: je moet toch wat roepen om mensen bij de PVV vandaan te houden?
  Alex: wat zou je ervan denken als we de aandacht eens gaan vestigen op al die weglopers bij de PVV?
  Mark: het blijkt dat de kiezer eerder gestimuleerd wordt dan afgehouden wordt om PVV te stemmen als we dat al te breed gaan etaleren.
  Diederik: het vervelende is dat steeds meer van mijn kiezers door gaan krijgen, dat we ze al jaren belazeren met Europa. Ze trappen steeds minder vaak in mijn leugentjes en halve waarheden.
  Alex: inderdaad, ze trappen er zelfs niet meer in als je gaat roepen dat het licht uitgaat als we Europa vaarwel zeggen. Dat deden ze nog wel tijdens mijn voorganger Brinkhorst.
  Siebrand: je gelooft het niet, maar toen ik gisteren € 10 wisselgeld terugkreeg, stond er aan de achterkant opgeschreven: 22 mei, bevrijdt u van Brussels slavernij!
  Mark: gisteren kwam er nog iemand tegen, die vertelde dat hij nog nooit naar de stembus was geweest voor verkiezingen in Europa, maar nu toch had besloten om een tegenstem te laten horen en dus PVV ging stemmen.
  Diederik: rampzalig. Ik had iemand die zei dat alle grote partijen maar drie mogelijkheden bieden: EuroJA, Eurabia of EUSSR. En dat was hij inmiddels spuugzat geworden.
  Mark: die stomme Hans van Baalen had niet naar de Oekraïne moeten gaan en 11 miljard moeten beloven. We zijn nu de stemmen kwijt en ook nog het geld. En Sybrand, denk maar niet door te roepen dat je nu ineens wat minder pro EU bent, dat je de dans zal oplopen. Iedereen die de geschiedenis kent, weet dat het CDA pro Brussel is.
  Diederik: kunnen we geen censuur toepassen? Die filmpjes van GeenStijl, staan nog steeds op internet. We kunnen niet eens meer op een slinkse manier de waarheid onder de pet houden.
  Sybrand: we moeten alle registers opentrekken om de blonde Geert zo zwart mogelijk te maken. Het doel heiligt de middelen.
  Alex: stel je voor dat er straks iemand haarfijn aantoont dat gewoon samenwerken in Europa mogelijk is zonder de EU? En dat dat honderden miljarden spaart er veel meer oplevert? Dan kunnen wij straks allemaal fluiten naar ons belastingvrije inkomen, onze Lexus, gratis pensioen en ongelimiteerde vergoedingen.
  Mark: een schrikbeeld ja. Laten we nou maar hopen dat Folkert van der G. nog even wacht tot na 22 mei voor hij een aanslag pleegt. Anders zitten we straks met een gezicht aan tafel bij Matthijs wat nog veel zuurder is dan het gezicht van Adje M. zo’n 12 jaar geleden.
  Diederik: ik heb een idee. Jullie weten dat we goed zijn in stemmen kopen. Dat hebben we in Amsterdam bewezen. Zullen we iedereen die op ons stemt een gratis vakantie beloven?

 6. Is ‘het westen’ bezig om gemeenschappen, lees: soevereine landen, de pas af te snijden naar de uitgang? De pas afsnijden naar een faillissement, een uittreden uit de status quo, om een ernstig falend monetair fiat systeem nog even in de lucht te houden? De stem des volks smoren in een ‘democratisch’ controle-conglomeraat?

  The euro is irreversable…?

  Verdere centralisatie, zodra een gemeenschap haar collectieve middelvinger heft tegen het elitaire schuldengezelschap, wat automatisch dag 1 inluidt van Domino D-day…, kan een centraal ‘gezag’ dergelijk ongepast gedrag dan ombuigen in een voor haar meer aanvaardbare richting?

  Gaan we als economisch machtsblok de strijd aan met de andere groten der aarde? Met als gevolg dat Brussel bepaalt en regelt, van wieg tot graf en vice versa?

  De Nederlander bestaat niet…. nice try bitch…

  Doe mij maar regio’s, duurzaam samenwerkend, indien gewenst grensoverschrijdend.

  Een fiscaal genootschap om fiat’s laatste ademtocht nog even uit te stellen is geen optie. O ja, toch wel, maar het heeft niet mijn voorkeur.

 7. Ik ben het helemaal eens met Farage. De verkiezingen zullen door de Nederlanders niet bezocht worden een historisch dieptepunt onder de 30%. Waarom niet op het stemformulier ook een keus voor geen EU. De EU heeft geen enkel draagvlak. Het is een EU van eigen belang. Wie deelt de mening van onze Nelie of van van Baalen. NIEMAND!!!! Blaaskaken zijn het. Maar ze hebben een vrijbrief en doen wat ze doen op de zakken van anderen. Waar blijven de ondernemers, die met hopeloze papieren rompslomp worden opgezadeld ten behoeve van de maffia banken en de afgeleiden gouvernementele instituties. Het is de wereld op zijn kop, maar wij Nederlanders slikken het als zoete koekjes op een schijnzekerheid! Komt niet goed. Tijd voor revolutie!!!

  1. Waarom niet op het stemformulier ook een keuze voor geen EU….

   Kijk, als je je er niet in verdiept, wordt het ook nooit wat. Ik kan je 2 a 3 Nederlandse anti-EU partijen noemen. Ga ik niet doen hier.

   Ik ga lekker achterover leunen om te kijken hoe die 70% die niet gaat stemmen na de verkiezingen gaat lopen zeiken over het feit dat er alleen maar pro-EU partijen in het parlement zitten. Ik ben gek op comedies en schertsvertoningen.

 8. Oh, Nigel. Very British. In Ponden lullen, maar met Euro’s zakken vullen.

  Als er één is die hoopt dat het tot in alle eeuwigheid zo moge blijven, dan ben jij het.

 9. Request: sta op en spreek in het openbaar. Maak gebruik van je rechten zolang het nog kan. We leven in een democratie perslot.

 10. Met Farage’s ideeën over hoe Europa eruit zou moeten zien kan ik het best wel eens zijn. En ik denk dat er velen zullen zijn die er ook zo over denken. Of het er genoeg zullen zijn om een omwenteling in de EU te veroorzaken is een ander verhaal. Maar zijn voorbeeld van Joegoslavië komt bij mij alleen niet goed over en kan ook precies omgekeerd goed uitgelegd worden. Je kunt kijken naar hoe de zaken tot stand gekomen zijn of je kunt kijken naar de eindresultaten. Wat daarin opvalt is dat wanneer er een ‘sterke’ man is die zich opwerpt als politiek leider en door de bevolking geaccepteerd wordt (gedwongen of niet), er een redelijk stabiel bestuur mogelijk is. Joegoslavië was altijd een doorn in het oog van de USSR en juist misschien wel daarom een mogelijk westerse prooi om de Russische invloed in te perken. En dat zagen we nu herhaalde malen weer opnieuw. In Irak, Lybië, Afghanistan en tot op zekere hoogte nu in Egypte, Syrië en Iran. Maar vergeet ook vooral niet de dwang die we opleggen aan andere soevereine staten zoals in de EU aan Griekenland, Portugal, Ierland enz. Ik noem het maar grootheidswaanzin en dat hebben we de hele wereldgeschiedenis door gezien, maar toch zou het nu anders zijn?
  Wanneer leren we nu eens ons met onze eigen zaken te bemoeien en ons niet in te mengen in de binnenlandse aangelegenheden van andere landen. We hebben toch niet voor niets een minister voor Binnenlandse en een voor Buitenlandse Zaken? Moeten we nu echt andersdenkenden beslist onze levenswijze opdringen? Was het niet Napoleon die zei: wie niet voor mij is tegen mij? Dus oorlog en dat nog wel tegen Duitsland, Engeland en Rusland, in die tijd grootmachten. Het lijkt welhaast onmogelijk om zonder oorlogen te leven en dat neem ik voorlopig dan maar ook als feit aan. Leiders zullen er altijd blijven, en ik kan alleen maar hopen dat deze mensen menselijk zullen blijken te zijn. Maar zolang er leiders zijn is democratie eigenlijk bijna uitgesloten.

 11. Plato zei het al.
  Controleer de gekozenen!

  Dankzij de stommelingen die dat niet doen en
  zelfs zwaaien naar niet-gekozenen met een
  oranje vlaggetje krijgen zij wat zij verdienen:
  slavernij voor henzelf en hun kinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: