Wie rijk genoeg is kan via Netflix de allerlaatste films kijken…op hetzelfde moment wanneer ze in de bioscoop komen! Als eerste genieten van een nieuwe film met Salma Hayek, Brad Pitt?of De service wordt aangeboden door startup Red Carpet en deze rode loper wordt uitgerold tegen een niet misse prijs.

Het vergt dan ook de installatie in uw thuisbioscoop, met beveiliging en zo meer, van een speciale server. Die kost (slik) 15.000 dollar. Zodat u alleen van dit voorrecht kan genieten. Additioneel, tussen 500 en 3.000 dollar per film. Dat moet u er wel voor over hebben natuurlijk. Tja, alle mensen zijn gelijk maar sommigen zijn net iétje gelijker. Al bijna 100 van die ‘net iets gelijkeren’ hebben zich al aangemeld. 

De oprichters van Red Carpet, voormalig Ticketmaster CEO Fred Rosen, en Dan Fellman, zeggen dat ze 20th Century Fox, Warner Bros., Paramount, Lionsgate, Annapurna, en Fox Searchlight hebben overtuigd om inhoud aan te bieden voor de dienst, volgens een interview met de New York Times.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: