FTX koers verwachting

FTX verwachting

Rank: #Onbekend

FTX (FTT) koers

$1,46 prijs (+5,43%)

FTX omrekenen (FTX to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$23.349.515+5,43%Onbekend328.895.104

FTX prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 2,65% +4,81% +28,23% 9,97% 96,59%
USD 2,57% +5,43% +28,45% 9,75% 96,68%
ETH 3,46% +6,31% +22,09% 13,56% 94,62%
Sinds All time high FTX Type
Onbekend$84,18centralized exchange (cex)

FTX ook wel bekend als FTT heeft op dit moment een koers van $1,46. Inmiddels staat de coin op positie Onbekend in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste FTX koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van FTX, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Tip: Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus. Niet goed, geld terug.

Een leuk feitje, wist je dat FTX al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de FTX koersverwachting, historische en actuele cijfers over de FTX prijs, verwachtingen voor 2023, 2025 en nog meer.  

Wil je FTX kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond FTX. Op basis van deze informatie kan je zelf een FTX koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van FTX zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in FTX gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

FTX in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over FTX:

  • Huidige prijs: $1,46
  • All time high: $84,18
  • All time low: $0,83
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij FTX.

FTX Statistieken

FTX prijs$1,46Marktkapitaal dominantie0%
Markt cap rangOnbekendAll time high koers$84,18
Circulerend aanbodOnbekendAll time low koers$0,83
Totaal aanbod328.895.104Prijs tegenover all time highdaling van 98,26%
Maximaal aanbod328.895.104Prijsverandering 1 jaardaling van 96,68%
MarktkapitaalPrijsverandering 30 dagendaling van 9,75%

FTX koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische FTX koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de FTX koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van FTX.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2021 $40,38 $69,93 $21,92 $1,7 mld $151,3 mln 40,8 mln 84%

FTX verwachting – De laatste FTX koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van FTX ($1,46) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op Bitvavo tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan FTX (FTX) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De FTX toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $1,46 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Koersverwachting FTX korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 9,75% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs daling van 96,68% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van FTX?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van FTX (FTT).

Koersverwachting FTX lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van FTX kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van FTX op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken. 

Aan de hand van de gegevens die we hebben van FTX is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

FTX | Een aantal feiten op een rij

FTX staat bekend met de afkorting FTT. De totale supply zal 328.895.104 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van FTT neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag .

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 76,70% gestegen.

De ontwikkelingen van FTX – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele FTX  (FTT) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van FTX. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden:  

Veelgestelde vragen over FTX

Op dit moment zijn er Onbekend in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van FTX gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van FTX kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de FTX koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen FTX koersverwachting opstellen.

 

Je kan FTX kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die FTX kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat FTX waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan FTX en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat FTX waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: