Gebouwd om te presteren: Binance Smart Chain gaat vooruit

September 2021 – Binance Smart Chain ecosysteem heeft zijn eerste jaar op de cryptocurrency markt gevierd met indrukwekkende resultaten.

Als je niet nieuw bent in het rijk van cryptocurrency, dan heb je al gehoord van Binance Chain als een van de snelste blockchains met een groter potentieel om te bestaan. Het heeft momenteel een revolutie teweeggebracht bij ontwikkelaars om gedecentraliseerde applicaties te bouwen.

Deze keten werd oorspronkelijk ontwikkeld in april 2019 om snelle en efficiënte handel te ondersteunen. Met schaalbaarheid en flexibiliteit gerelateerde beperkingen in het achterhoofd, werd het bijna onvermijdelijk dat er een nieuwere en slimmere keten zou komen. Dat is hoe de Binance Smart Chain werd geboren.
Met de functionaliteit van slimme contracten in plaats, Binance

Smart Chain al lawaai in het digitale handelslandschap. Het is vermeldenswaard dat zowel Binance Chain als Binance Smart Chain gemaakt waren om parallel te lopen, zodat ze onafhankelijk van elkaar konden werken (ze zouden online blijven, zelfs als de andere offline ging). Bovendien biedt de Binance Smart Chain, met de dual-chain architectuur als een van de leidende principes, uitzonderlijke cross-chain compatibiliteit.

Gebruikers kunnen moeiteloos hun munten beheren en ze over verschillende blockchains overdragen. Dit proces kan worden voltooid met behulp van de Binance Chain Wallet, die zal werken op een aantal van de meest populaire internet browsers, zoals Google Chrome of Firefox.

Met slechts een jaar van het bestaan van Binance Smart Chain, zijn de resultaten van zijn zowel productiviteit als populariteit verbazingwekkend. BNB is de derde van 10 top waardevolle munten na Bitcoin en Ethereum volgens Forbes. Het snel groeiende gebruik van BNB markeert een revolutionair moment in de cryptocurrency geschiedenis!

1xBit en Binance brengen een uitgebreide wedervaring

Bij 1xBit geloven we dat cryptocurrency de toekomst is van hoe we zaken doen en entertainment. In november 2020 bracht 1xBit BNB naar haar gebruikers via een nieuwe samenwerking met Binance om de munt beschikbaar te maken voor weddenschappen op het platform.

Verder heeft het sportwedkantoor Binance USD gelanceerd, een nieuwe in USD luidende stablecoin, en zelfs drie op BNB gebaseerde fan tokens gewijd aan de wereldberoemde voetbalclubs – PSG, Juventus en AS Roma!

Bent u een liefhebber van cryptocurrency? Dan zult u zeker genieten van de andere leuke functies die we te bieden hebben:

  • 30+ cryptocurrencies. De lijst van cryptocurrencies beschikbaar voor stortingen en opnames is bijgewerkt, voor nu zijn er 37 munten waaronder BTC, BNB, ETH enz.
  • Enorm sportboek. We willen de wedervaring levendig en interessant houden voor fans van elke sport. Dat is waarom 1xBit een grote selectie van sportevenementen heeft!
  • Welkomstbonus. Wist je dat? Alle nieuwkomers worden beloond met een ‘welcome bonus of 7 BTC‘ voor de eerste vier stortingen.
  • VIP cashback. Niet gewonnen? Geen probleem! Je kan nog steeds rekenen op de 1xBit casino cashback die kan oplopen tot 11%. Klinkt spannend, nietwaar?

Avontuur en opwinding wachten op je bij 1xBit, met Binance munt zijn ze nog dichterbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: