Gerald Celente en de echte macht: over DECEP en wie is Tank Man?

1

De bekende Amerikaanse trendforecaster Gerald Celente aan het woord, van Trends Journal. ‘History before it happens’. Inderdaad, wat we nu meemaken met de wereldeconomie werd getriggerd door het Coronavirus. Maar het was al jarenlang an accident waiting to happen. Ook en zeker Celente waarschuwde daar iedereen voor die het wilde horen. (Maar slecht nieuws én de bode ervan zijn zelden graag gezien of gehoord.) Biflatie ook, onder veel meer door zijn immer interessante boodschappen, raad en waarschuwingen aan u door te geven. Zo ook weer vandaag.

Tank man

Donald Trump mag zich, dixit Celente, dan wel de koning van de wereld wanen. De echte macht ligt al veel langer dan sinds 2016 bij China. En die macht groeit alleen maar. Zelfs met alle miserie van dien door het Coronavirus. Nog een jaar of twee drie en China had de VS van de troon gestoten. Als economie nummer één in de wereld (vandaag nog nummer twee). Maar aan de Amerikaanse werkgelegenheids…pardon: werkloosheidcijfers te zien, kan dit alsnog gebeuren. We hebben in een tweede video nog nieuws over China. Het land is effectief zijn eigen CBDC aan het testen! Bij bedrijven en particulieren en instanties. Alle streng geselecteerd, mind you. Het is voor de cryptowereld wel een positieve ontwikkeling. In de zin van accreditatie, het sterkste teken dat de technologie valabel is en werkt en nuttig is.

Ledgerinsights.com

DCEP

Maar als cryptohouders mogen we ons geen illusies maken. Het land is geenszins van plan zijn burgers een gedecentraliseerde munt in handen te spelen. Voor alles wil de Chinese regering alle technologische touwtjes in handen houden. Schrik als het na al die decennia nog steeds heeft van haar eigen burgers. Die zouden wel eens teveel voor zichzelf kunnen denken, beslissen, ageren. Can not happen will nog happen… In ieder geval is volgens Boxmining (crypto YouTube kanaal) met DCEP het begin van het einde ingezet. Van het traditioneel bankieren, betalen, en contant geld. Digital Currency Electronic Payment. We gaan er nog van horen…!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.