Gerald Celente: goedkoop geld houdt de depressie niet tegen!

0

Gerald Celente is een prominente Amerikaanse trendvoorspeller, uitgever van het Trends Journal, business consultant en auteur. Hij doet voorspellingen over de wereldwijde financiële markten en andere belangrijke evenementen. Via zijn videokanaal op YouTube stuurt hij eveneens zijn immer interessante en belangrijke boodschappen de wereld in. Zo ook op 1 augustus 2019. En wat hij mee te delen heeft… Niet zo fraai! De succesvolle trendvoorspeller sinds 30 jaar neemt het gevreesde D-woord in de mond… Dat is de D van Depressie, jawel!

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Criticus

Celente is een eeuwige goldbull en staat eveneens positief tegenover digitale munten. Hij is een groot voorstander van gezond geld (‘sound money’) en een groot tegenstander van de Trump administratie. Heel terecht meldt hij dat de recente renteverlaging door de Fed is ingegeven vanwege de huizenmarkt. Die dreigt in een bubbel te veranderen. (Als het nog niet zo ver is.) Niet zozeer om de aandelenmarkten te plezieren. Celente waarschuwt ook altijd voor de schuldenberg. Verder bespreekt hij de handelsoorlog met China, de Brexit, quantitative easing, de negatieve rente, Hongkong,… Nou ja, u kijkt en luistert best zelf.

De waarheid over Iran heeft een naam: provocatie

Heel belangrijk vinden wij persoonlijk dat Celente de situtatie rond Iran in het juiste daglicht plaatst. Heel wat media vertellen niet de hele waarheid in deze! Het was het VK dat éérst een Iraanse tanker, of een tanker met tenmiste Iraanse olie in beslag nam. De gematigde stappen die Iran daarna nam, waren tegenzetten. Zich verdedigen. Zich verzetten. Wie ligt er dus aan de bron van de huidige spanningen aldaar? Juist. Het juiste woord in deze is: provocatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.