Gerald Celente: over de Presidential Reality Show

0

Alles staat in lijn voor de herverkiezing van Donald J. Trump in 2020. Een deal met China die er komt, niet komt, dan toch misschien komt, of toch niet… Reken maar dat die er komt voor november 2020. Een ‘soort’ van deal dan toch. Niet dat Celente een fan is van The Donald, verre van. Maar ook hij moet leven met de realiteit. Die brengt hij dan ook, onverbloemd. ‘Gerald Celente is the creator of the Trends Journal, a weekly magazine providing subscribers with trends, research, and analysis no other news source delivers. Follow the mainstream media for shit news & fake news.’

Wie critici als Gerald Celente, Michael Moore en zovele andere al twintig jaar en langer volgt, mag dit wel stellen. Ze houden allemaal heel véél van hun land, en net daarom zijn ze beschaamd. Verontwaardigd. Om de leugens die zelden of te laat gecorrigeerd worden. De misleiding van Joe Sixpack. De Amerikaanse media die voor 94 procent biassed zijn. Bevooroordeeld. De werkloosheid is in de afgelopen drie jaar enorm afgenomen. De economie enorm gegroeid. De aandelenbeurzen staan torenhoog. Het is alles wel gebaseerd op schulden, hoger dan eender welke natie ooit aanging in de geschiedenis van de mensheid. En toch, hoe bitter weinig is er wel gegaan naar de middenklasse, en de lagere sociale klassen?

Wanneer zelfs Fox News (traditioneel op de hand van de Republikeinen, in dit geval de Trump administratie) er over bericht:

Nooit meer inflatie?

De trend forecaster noemt ze de 5 ‘O’s’ en ze zijn de redenen dat er geen inflatie is of kan komen. Het zijn dan de Overcapaciteit, Overproductie, Overconsumptie, Overbevolking en Open markets. De schuldenbubbel wordt ondertussen gewoon verder opgeblazen. Dat gaat goed…tot het niet meer goed gaat.

‘Director and activist Michael Moore joins MSNBC’s Ari Melber to discuss the latest developments in Trump’s impeachment inquiry. Moore discusses breaking news of his endorsement of Sen. Bernie Sanders for President, recounting his first endorsement for him ‘30 years ago when he first ran for Congress.’ Moore also talks the gun safety epidemic in America, his Academy Award-Winning documentary ‘Bowling for Columbine,’ and the film’s relevance to today’s issues, 17 years later. Aired on 10/21/19.’

Ondertussen in Hongkong

Je hoort nog weinig over de toestand in Hongkong. Alvast de grote banken en financiële instellingen van de wereld melden er niets meer over tegen hun cliënten. In hun research en adviezen. Het is angst om China voor het hoofd te stoten, business te missen ook. Aldus Gerald Celente die, nogmaals, het wel zegt zoals het is. Betekent een groeiend en zeer penibel, sociaal, maatschappelijk en economisch probleem verzwijgen dat het vanzelf wel weg zal gaan? We don’t think so, zeggen Gerald en ondergetekende. Maar je zult er voortaan wel de alternatieve media voor moeten raadplegen.