Gerald Celente: ‘Welkom in het nieuwe ABnormaal’

Niets zal ooit nog zijn zoals voorheen; we schreven het nog ergens neer. Niets zal nog identiek zijn aan de pre Coronatijd. Zonder overdrijven meent ondergetekende echt dat we een nieuw soort era zijn ingegaan. Er is de menselijke, sociale factor. Hoe lang zal het duren voor we een ander nog de hand schudden. Elkaar durven omhelzen. Er zullen nog lange tijd bestaan: wantrouwen, ongemakkelijkheid. Waar we wel eens lacherig om doen, maar dat is vooral uit nervositeit en onzekerheid. Reizen, met vakantie gaan naar het buitenland dan of vanwege je beroep? We vergeten het beter voor de komende zes maanden. Die psychologische impact voor het interrelationele moet niet onderschat worden.

Sparen of beleggen

Dan de economische factor, al bijna even belangrijk eigenlijk in een maatschappij die veelal rond geld en bezit draait. Gaat de zaak kunnen openen en wanneer dan en hoe. En open blijven! Word ik ontslagen, en wanneer dan, en vind ik snel ander werk. Ga ik deze maand nog rondkomen of moeten (bij)lenen? Zouden wel voor die woning gaan, of wordt die binnen een paar maanden misschien veel betaalbaarder? Moet je zoveel mogelijk sparen voor deze onzekere tijden en degene die nog komen. Of net beleggen, al was het maar om je koopkracht op peil te houden? Dat alles vreet aan het consumentenvertrouwen. Nu reeds op 7 mei 2020 en dit sinds februari jl. Toen het Coronavirus zich in ernst over de wereld verspreidde. Is het misschien iets in die aard dat trendvoorspeller Gerald Celente in gedachten heeft. En ook uitspreekt wanneer hij het over het nieuwe abnormaal heeft? Het nieuwste Trends Journal is uit en dit is de cover: ‘Welcome to the New ABnormal’. “They are changing life as we know it”, zegt Gerald en hij accepteert dit niét! Let’s watch and learn:

14 reacties

 1. Ik denk dat t pas weer naar normaal gaat als er een corona-vaccin is. Die verwacht ik dit jaar nog niet. Dus t zal nog een economisch zwaar verhaal worden.

 2. Ik denk dat t pas weer naar normaal gaat als er een corona-vaccin is. Die verwacht ik dit jaar nog niet. Dus t zal nog een economisch zwaar verhaal worden.

 3. Ik denk dat t pas weer naar normaal gaat als er een corona-vaccin is. Die verwacht ik dit jaar nog niet. Dus t zal nog een economisch zwaar verhaal worden.

   1. Goede video, bedankt. Vwb het medialandschap/EU wist ik al langer dat er dingen zich wel heel raar zijn aan het ontwikkelen.

   2. Goede video, bedankt. Vwb het medialandschap/EU wist ik al langer dat er dingen zich wel heel raar zijn aan het ontwikkelen.

   3. Goede video, bedankt. Vwb het medialandschap/EU wist ik al langer dat er dingen zich wel heel raar zijn aan het ontwikkelen.

   4. Goede video, bedankt. Vwb het medialandschap/EU wist ik al langer dat er dingen zich wel heel raar zijn aan het ontwikkelen.

   5. Goede video, bedankt. Vwb het medialandschap/EU wist ik al langer dat er dingen zich wel heel raar zijn aan het ontwikkelen.

   6. Goede video, bedankt. Vwb het medialandschap/EU wist ik al langer dat er dingen zich wel heel raar zijn aan het ontwikkelen.

   7. Goede video, bedankt. Vwb het medialandschap/EU wist ik al langer dat er dingen zich wel heel raar zijn aan het ontwikkelen.

   8. Bevolkingen zijn altijd al speelbal geweest, in de oudheid, middeleeuwen, industriële revolutie, voor de oorlog en na de oorlog ook weer.
    Bijna iedereen ligt in de kettingen van schulden.
    Hebzucht, ego, afgunst, vooroordelen, volgzaamheid zijn de zwakheden.
    En maar volstouwen met fastfood, cola, patat en chips voor de buis, waarbij de geest dag in dag uit belast en gemanipuleerd wordt, nog even 8 verschillende medicijnen innemen voor het slapen en de volgende dag weer het zelfde liedje.

   9. Een video posten, geef ik reactie op, komt geen respons op, geeft niet, misschien ben je wel een fake/collaborateur poster.

    Nogal hypocriet, wanneer Nederland net van de Duitse overheersing is verlost in 1945 en nog bezig is met het opruimen van de puinhopen, de Nederlandse regering/elite haar reet weer op het plush zet en vervolgens in 1948 troepen gaat sturen naar de voormalige kolonie Nederlands-Indië, middels Nederlandse militairen, om daar weer de zaak onder controle te krijgen.

    Dat verdiend wel de hoofdprijs en niemand durft dat aan te roeren in de pers, net als Bernhard die zeer Duits gezind was en Juliana het leven zuur heeft gemaakt, omdat zij haar eigen mening had.

   10. Bijna niets is nog wat het lijkt, maar dat geeft niet, de waarheid wint het uiteindelijk van de leugen en schijnheiligheid, daarom zijn we in een nieuw tijdperk getreden in de grote cyclus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.