Gold Digger: Win een klompje Goud!

Een uniek verhaal op Biflatie.nl: Een Nederlander op zoek naar goud in het Westen van Australië. Met een golddetector ga ik de outback in, op zoek naar gold nuggets. Het meeste goud is in de goldrush al gevonden, maar er schijnt hier en daar nog wat goud in de grond te zitten. Met een Minelab 4000 ga ik mijn geluk beproeven in de bush. Er zal zo nu en dan een verhaal op Biflatie.nl verschijnen over mijn goudzoekperikelen.

U als bezoeker van Biflatie.nl maakt kans op een echt goudklompje uit Australië. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is raden hoeveel gram goud ik ga vinden op mijn zoektocht naar het gele edelmetaal. Ik heb ongeveer 3 weken de tijd. De prijs is het 2e goudklompje dat ik uit de grond haal (de eerste is natuurlijk voor mij). Dit kan een klompje zijn van 2 gram, maar wellicht is het een 2 ounce gold nugget. Als ik natuurlijk iets vind, want dat is nog maar afwachten. Alleen bezoekers die zijn ingelogd maken kans op de prijs, dit om fraude te voorkomen. Inloggen of registreren kan links in het menu. Good luck!

Groet,

The Gold Digger

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: