Goud: de beste verdediging

5

Steeds vaker worden we geconfronteerd met ontwikkelingen die ons zowel op dit moment als ook in de toekomst financieel raken. Zo kost het tegenwoordig geld om je spaarcenten op een bankrekening te parkeren en is de belofte van een toekomstig pensioen niet zo zeker als voorheen werd aangenomen door iedereen.

Ook het feit dat de laatste crisis alweer uit 2008 dateert, zorgt er voor dat het verstandig is om de spreiding van de portefeuille nog eens onder de loep te nemen.

Al jaren zien we aandelenbeurzen stijgen en keer op keer de ene na de andere top bereiken. Desondanks is deze stijging niet volledig te wijten aan een sterk herstel van de economie. Centrale banken hebben in de afgelopen jaren namelijk gigantische schuldenbergen gecreëerd door excessief geld uit het niets te creëren.

Goud: de beste verdediging

Goud heeft zich in zijn eeuwenoude geschiedenis keer op keer bewezen als veilige haven in tijden van onrust. Wanneer al het andere faalt, floreert goud. Mede hierdoor is het verstandig om een gedeelte van het vermogen om te zetten in goud. Of het nu dient als pensioen voor later, als alternatief voor sparen of een hedge in uw beleggingsportefeuille.

Bij Goudverzekerd kunt u zowel fysiek goud als zilver kopen voor de scherpste prijs van Nederland. Daarnaast kunt u al uw aankopen geheel gratis afhalen in Amsterdam en Eindhoven.

Daarnaast hebben wij een tijdelijke actie waarbij u slechts €150 boven spot aan premie betaalt bij aankoop van 1000 gr./1 kg. fysiek goud van Umicore.

Over de auteur

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie. Ook nieuws over bitcoin & cryptocurrencies, de huizenmarkt, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie