Goud naar $6.000 in de toekomst ?

Via Goudvergelijken.nl | Ben Davies, portfolio manager van Hinde Capital, vertelt in een uitzending van Bloomberg dat hij verwacht dat goud in de komende twee tot drie jaar zal stijgen naar $6.000,- per troy ounce. Zijn koersdoel voor 2012 is $2.000,- per troy ounce. Zover is het echter nog lang niet als we naar de huidige goudkoers kijken. Vooralsnog schommelt de goudprijs de afgelopen weken tussen de $1.550,- en de $1.625,-.

3 reacties

  1. Ik weet het niet … die meneer werkt voor een goudfonds. Is dus gewoon ordinair reclamepraatje. Zijn er ook mensen zonder goudbelangen die iets over goud te zeggen hebben?

  2. Weet je het niet Dave ? Dat kan.. Er word hem iets gevraagd waar hij al méér dan 30 jaar verstand van heeft. Ik persoonlijk doe dat ook. Vraag aan de weerman het weer en aan me accountant over belastingzaken.Filter zo voor me zelf waar ik iets aan heb.
    Over goud gesproken, dat word naar mijn inziens zeldzamer dan ooit.80 % van het goud word op papier verhandeld, ETF’s Turbo’s,Sprinters etc..Dat kan nog max. 10 jaar duren. Wat dat betreft heeft W.Buffet gelijk, mensen willen rijk worden van goud. Zelf al 15 jaar koper van goud en nog lang géén verkoper. Niet rijk van geworden(dat komt als eerste op in iedereen#100%vanovertuigd), wel van andere dingen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.