‘Het kruis dat uw leven zal veranderen’

Eigenlijk twittert Cryptobirb het als volgt: ‘the cross that will change your life’. Hij of zij heeft het dan over het Golden Cross. Beter vertaald zou zijn de kruising, het oversteken van, het kruisen van. Dat is dan het korte termijn voortschrijdend gemiddelde dat het lange termijn voortschrijdend gemiddelde naar boven kruist. Het is een van de belangrijkste signalen in de T.A., de technische analyse.

https://twitter.com/crypto_birb/status/1191549305078743040

Doorbraak?

Madelon Vos a.k.a. Misss Bitcoin wijdt een hele video aan de technische analyse van bitcoin. (Hoewel ze eigenlijk ziek is op 3 november 2019; bewonderenswaardig, hopelijk is ze ondertussen alweer beter…) BTC zou de opwaartse trend moeten voortzetten met het $9448 niveau opwaarts te doorbreken. Om echt bullish op bitcoin te worden dan, technisch gezien. Op 7 november staat bitcoin aan $9214. Op deze site kunt u die koers live volgen tezamen met wat alle mogelijke technische indicatoren vertellen. Volgens deze staat de naald van welke actie te ondernemen op neutraal tot kopen.

Sentiment

De hele sfeer of het sentiment rond cryptomunten en blockchain technologie is opgeklaard en naar positief gedraaid. Dat is sinds de Chinese president Xi zijn 1,4 miljard onderdanen beval de blokketen techniek te omarmen. Hij vraagt, zij draaien. Voor de crypto en blockchain wereld betekent dit een geweldige duim omhoog. Begin november 2019 verklaart de Chinese administratie nog dat het eerder waarschijnlijke verbod op crypto mijnen van de tafel geveegd is. Voeg daar dan nog aan toe dat het land een eigen cryptomunt gaat lanceren. Dan ziet de toekomst voor crypto en blockchain adepten er wel heel zonnig uit. Zij het dat het Westen dreigt opnieuw achter te lopen op het Oosten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.