Het spel om de knikkers wordt vals gespeeld, VN/WEF/WHO/IMF/EU/ECB verdienen gele kaart

De plannen(zeg maar Agenda 2030) van de verenigde elite worden alsmaar duidelijker. Het zijn de verrijkte en verheerlijkte elitaire families en bestuurders van multinationals die zich hebben verenigd in de supranationale organisaties die globalisering van de wereldwijde economieën nastreven. Het voortdurende proces van wereldwijde economische, politieke en culturele integratie o.l.v. de wereldwijd “hoog geëerde” organisaties VN/WEF/IMF/WHO/EU/ECB enzovoort.

NWO

Deze organisaties adviseren om mondiaal de afspraken van de centrale Agenda 2030 volgen. Als we de wereld willen redden van de ondergang, aangericht door de mens, dan moet de wereld centraal geleid worden. Een nieuwe wereld orde(NWO) dus voor een nieuwe schone, veilige, vreedzame wereld met gelijke kansen voor iedere wereldburger. Een prachtig streven toch? De NWO kan met het beschikbare instrumentarium behalve de temperatuur op aarde ook het sociaal maatschappelijk leven voor ons regelen. Een sociaal credit systeem dat in China volop wordt getest is aantocht. Mooi toch? Wordt keurig geregeld van bovenaf. Ons wacht een communistische structuur naar Chinees model, maar dan op Westerse leest geschoeid.

Smartcity

China loopt in velerlei opzichten voor als het gaat om het controleren van sociale gedragspatronen van de mens die een tikkeltje bijgestuurd moeten worden omdat we anders het leven op aarde vernietigen. Komt goed uit dat (bijna) iedere wereldburger over een smartphone beschikt dus zijn we klaar voor het slim inrichten van smart cities. De techniek van Big Tech is er, nu de mens nog koppelen. Niet voor niets staat het transhumanisme op de agenda 2030 genoteerd als belangrijk thema. Anno 2022 liggen we achter op schema en zullen we toch eerst door het zuur moeten om daarna het zoet te mogen proeven. Een transitie van wereldformaat staat ons te wachten.

Hoger belang

Voor de tenuitvoerlegging zijn we aangewezen op de gezaghebbende organisaties zoals de VN/WEF/WHO/IMF/EU/ECB die de deelnemende landen de regels voorschrijven. Democratische landen die door de toenemende regeldruk vanuit deze overkoepelende organisaties als ooit soevereine landen niet veel meer hebben in te brengen. Democratie wordt vervangen door technocratie. Kijk naar de inrichting van de EU. Europese Commissieleden zijn ongekozen commissarissen die hun wetsvoorstellen vaak zonder morren door het Europees Parlement weten te duwen. Vervolgens gaan de volksvertegenwoordigers van de lidstaten daarmee schoorvoetend akkoord omdat de EU-wetgeving een hoger belang dient. Nationale wetsvoorstellen worden vanwege de hogere belangen van de technocratische EU ‘gekleineerd’ waardoor er nauwelijks aandacht is voor de volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer die hun eigen volk dienen.

Belangenverstrengeling

Onze democratische rechtsstaat wordt langzaam omgebogen naar een technocratische bestuursvorm. Een heerschappij waarin bestuurders slim gebruik maken van de ideologieën en technologieën van de schatrijke eigenaren van Big Tech, Big Banks, Big Farma, enzovoort. De invloedrijke CEO’s en de Raden van Bestuur(RvB) van kapitaalkrachtige multinationals die worden bediend door hun beleggersclubs Blackrock en Vanguard. Leden van de RvB hebben weer belangen in andere multinationale bedrijven. Of via hun aandelenportefeuille dan wel via bestuurlijke functies. Zodoende is er een grote mate van verwevenheid en belangenverstrengeling in het circuit van de 1 procent superrijken der aarde waar bestuurders van multinationals, schatrijke beleggers en bankiersfamilies(George Soros, de Rothschilds, Rockefellers, Waltons e.a.) deel van uitmaken. Ze hebben grote invloed op het mondiale politieke spectrum om reden dat hun gigantische rijkdom de aandacht trekt.

Goudvissen

Complotdenkers denken dat deze elitaire bovenlaag de koers van de gehele wereldeconomie bepaalt. In feite ligt het voor de hand dat de macht van het kapitaal meer invloed heeft op politieke besluitvorming dan de stem van de burger. Hun belegd kapitaal is geïnvesteerd in de florerende multinationale Big Techbedrijven, Big Farma, Big Banks en daar waar hoge winsten worden behaald dankzij het globalisme. Hun geld ligt niet te rotten op de plank bij de bank maar genereert dividend. Blackrock en Vanguard regelen het. Ze beheren een vermogen van meer dan 20 biljoen dollar voor de rijken der aarde. Het is deze elite die elkaar in kleine kring informeren en met hun machtige tentakels aan de touwtjes trekken. De lakeien van het WEF/VN/IMF/WHO/EU/ECB bewegen slaafs mee. De elite spreekt een andere taal dan de massa en weet hoe de hazen lopen. Hun verbondenheid wordt soms uitgelegd als een complot. In feite zijn ze een grote familie die elkaar informeren over de stand van de financiële barometer. De massa kijkt alleen naar het weerbericht voor de volgende dag. De rijke slimmeriken kijken verder vooruit, kijken over grenzen, beïnvloeden de politiek en manipuleren de financiële markten. Het kapitaal is hun smeermiddel. Daarmee investeren ze in landen waar de wetgeving voldoende mazen heeft om te goudvissen.

Vals gespeeld

Het eindspel van het monetair systeem is nabij. Het wordt gespeeld tussen de massa en de 1 procent superrijken. Vol met omkoping en intriges waarbij de wedstrijdleiding verdacht wordt van corruptie omdat achter de schermen heimelijk wordt overlegd dat de winnaar een mooie beloning ontvangt nadat de scheids- en grensrechters nieuwe functies zijn toegezegd in een hoger echelon. Pas na verloop van tijd dringt door dat er gemeen is gespeeld op basis van louche beloftes. Daarvoor werden spelers die in de weg liepen pootje gehaakt met het risico een gele of rode kaart op te lopen. Mooie voorbeelden daarvan zijn onze Minister President, spits Mark Rutte, die een rode kaart kreeg na het toeslagenschandaal en de voormalige Minister van VWS, middenvelder Frenko de Jonge, die geel kreeg na het mondkapjesschandaal. Er werd vals gespeeld maar de competitie gaat verder. Aanvoerder Mark Rutte kon na een lange schorsing met wat andere spelers in z’n team weer terug keren in de politieke arena. Er spelen namelijk hogere belangen in de UEFA Champions League en NL gaat zelfs voor de wereldtitel naar Qatar. Niet echt een sportief land met eerlijke democratie. Het gaat natuurlijk wel om een WK, wat erg lijkt op de NWO, waar biljarden rondtollen bij de organisatie. De FIFA en UEFA lijken op de VN en WEF, waar louche bestuurders dure spelers verhandelen om de belangen van de rijke clubs te dienen. Het bekende spel om de knikkers.

GW

6 reacties

 1. “…waardoor er nauwelijks aandacht is voor de volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer die hun eigen volk dienen.”
  WOW! En ik maar denken dat de Geachte Volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer vooral zichzelf en de belangen van hun politieke clubjes dienen.
  Bedankt, Gerrit. Ik beloof bij deze plechtig beterschap!

 2. Dit bedoel ik dus :
  ( citaat van de link eronder )

  “Al twee jaar waarschuw ik u dat wij in een oorlog tegen onze eigen regeringen zijn verwikkeld. Vergeet wat er in Oekraïne gebeurt – dat is opzettelijk georkestreerd om ons in een wereldwijde recessie te storten, die de volgende stap in het plan is – de werkelijk belangrijke oorlog is de oorlog die door regeringen over de hele wereld tegen ons wordt gevoerd.”

  https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-de-dodenfase-twaalf-feiten/

 3. Even een videootje van Dr Coleman.
  Een Kritische Geest mag ik wel zeggen.
  Naar verluid heeft hij een tiental boeken over de medische wetenschap geschreven, maar dan voor het ‘klootjesvolk’;
  Het Engelse in dit geval.
  Waarmee hij “the best selling author” op dit gebied is geworden met tientallen miljoenen verkochte exemplaren, in de “U.K.” alleen al..
  En da’s niet niks.

  https://www.bitchute.com/embed/n2FB2PB2jCs0/

  ( ik heb er nog maar 5 minuutjes van gezien. Ik zal er niet van opkijken dat hij later in de “Poetin-val” trapt en hem gaat prijzen. Terwijl Poetinneke NET ZO GOED deel uitmaakt van “De Kliek” die de Mensheid namens de “globalisten” wil onderwerpen en (voor altijd) tot slaaf wil maken. Of beter : onderwerpen. Uw nageslacht incluis natuurlijk ; dit is langetermijn-shit natuurlijk. Afijn, ieder zichzelf respecterend systeem loopt nou eenmaal “op twee benen”, op (minimaal) twee elkaar bevechtende systemen. Anders komt het niet vooruit hè )

 4. @Gerrit: In plaats van alleen maar op te sommen wat wappies grotendeels ongefundeerd beweren en fantaseren, kun je beter deze auteurs volgen. En misschien oplossingen bedenken, want papegaaien kunnen we allemaal …

  Jan Rotmans

  ‘We leven niet in een tijdperk van veranderingen, we leven in een verandering van tijdperk’

  https://www.janrotmans.nl/en/

  Society 4.0
  https://www.nyenrode.nl/faculteit-en-onderzoek/faculteitsleden/p/bob-de-wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: