Hoe bescherm je jezelf tegen een financiële crisis?

0

Een ‘Special’ vanwege Madelon Vos over hoe ons vermogen beschermen, dat mogen we u niet onthouden. Ondergetekende dénkt het antwoord te weten op de vraag, u ook? Hmmm, we gaan toch maar eens goed kijken en luisteren. De ‘doordeweekse’ videoboodschappen van de Nederlande Misss (Bitcoin), een gediplomeerd technisch analiste die ook les in het vak geeft, zijn altijd de moeite waard. Ze start echter vandaag, vrijdag 10 april 2020, ook met een reeks bijzondere uitzendingen. Rond één thema. Heet van de naald zullen we maar zeggen want nauwelijks drie uur geleden online gezet. Ze gaat uitgebreid in op wat een crisis eigenlijk is, en in welke soort we vandaag in Coronatijden zitten. Met een noodzakelijke mini/spoedcursus economie, zonder maar één seconde ingewikkeld of onbegrijpelijk te zijn. Dat doet lang niet iedereen haar na! Hoe bouw je een vermogen op? Hoeveel kun je, mag je beleggen? Wat is volgens Madelon de ideale asset (vermogen) verdeling? Maar ook hoe begin je eraan, vandaag, praktisch, temidden van de Coronacrisis? U komt het allemaal te weten binnen 40 minuten. Dus kijk al maar snel. Maar laat ons eerst haar intro geven:

‘Hoi en wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. Deze video is de eerste in de reeks ‘Specials’. Ik ben zeer benieuwd, wat je hiervan vindt. Laat hieronder een reactie achter in de comment sectie.

00:52 – Welke indicatoren moet je in de gaten houden om een recessie te kunnen zien aankomen?

16:45 – Wat kan je zelf doen om je tegen een crisis te beschermen?

15:00 – Portefeuille inrichten •

CONTACT •❥ contact@misssbitcoin.com’

‘Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog en abonneer op mijn kanaal. Ieder van jullie telt! Veel liefs, Maddie’