Hoeveel goud heeft Amerika nu precies?

6

ron paul fort knoxWe weten niet hoeveel goud er nog in de kluizen ligt, bij wat officieel nog de grootste goudbezitter ter wereld is, de Verenigde Staten… De tekens aan de wand:

  • Duitsland moet zeven jaar (!) wachten op een klein deel fysiek goud dat in bewaring was gegeven bij de VS.
  • De Canadese edelmetaalexpert Eric Sprott die zeer overtuigend aantoonde dat van de 8133 ton die Amerika officieel nog zou bezitten, 4500 ton reeds op de markt is gebracht.
  • Een zogenaamde klokkenluider bij de Wereldbank die ontslagen werd omdat het volgende nieuws naar buiten kwam; ex-Senior Counsel Karen Hudes, 20 jaar dienst, verklaarde dat er géén goud meer in het befaamde Fort Knox aanwezig is!

Centrale banken en goud

Vele analisten en zelfs hooggeplaatste overheidsambtenaren hebben geen toegang gekregen tot de kluizen van Fort Knox, dat zegt genoeg aldus News Gold Seek. Ook oud-senator Ron Paul heeft jarenlang geprobeerd om de inhoud van Fort Knox te verifiëren, zonder resultaat… Als er niks te verbergen is, waarom dan al die geheimdoenerij? Waarom geen officiële audit? Wie heeft er wat te verbergen? En wat des te vreemder is: naargelang de meeste grote centrale banken van de wereld sinds enige jaren koper zijn van fysiek goud (en voorheen verkoper), is de Amerikaanse Federal Reserve Bank integendeel en gezien de net aangetoonde sterke aanwijzingen verkoper, maar dan wel in het geniep.

Lees meer op Goudvergelijken.nl