Huobi Review

In deze review van Huobi gaan we een kijkje nemen naar een van de meest prominente cryptocurrency exchanges met wortels in China.

De exchange is sindsdien aanzienlijk gegroeid en is een van de go-to platforms voor handelaren om de hand te leggen op enkele van de meest veelbelovende Altcoins.

De belangrijkste vraag is echter of het te vertrouwen is?

We zullen proberen dit te beantwoorden door een diepe duik te nemen in de beurs en je alles te geven wat je moet weten. We zullen een kijkje nemen naar de asset dekking, ondersteuning, vergoedingen, platform, ondersteuning en tal van andere factoren voor u om te overwegen.

We zullen u ook een overzicht geven van hoe u het meeste uit het Huobi platform kunt halen als u ervoor kiest om de uitwisseling te gebruiken. Met dat gezegd zijnde, laten we er meteen in springen.

Huobi overzicht

De Huobi.pro exchange is een dochteronderneming van de Huobi global group. Deze laatste werd in 2013 opgericht door Leon Li en was een van de grootste cryptocurrency exchanges in China. Huobi group heeft zijn hoofdkantoor in Singapore en begon met slechts 10 werknemers.

Sinds de oprichting is de exchange gegroeid naarmate de markten aantrokken. Ze hebben hun volume uitgebreid tot ’s werelds 4e grootste cryptocurrency exchange en hebben kantoren opgezet in Japan, Hong Kong, het vasteland van China en Korea. Ze zijn uitgegroeid tot meer dan 1.000 werknemers.

Huobi Global heeft ook een kantoor geopend in de VS, waar ze vooruitlopen op de lancering van hun Amerikaanse handelstak. Dit zal de Amerikaanse kant van de beurs zijn die alleen Amerikaanse klanten zal bedienen. Dit zal in juli 2018 worden gelanceerd.

Hoewel dit slechts kantoren van Huobi zijn, beweren ze dat ze handelaren hebben die afkomstig zijn uit meer dan 130 landen over de hele wereld die hun platform gebruiken.

Huobi Global als het moederbedrijf heeft zich ook vertakt in een aantal andere zakelijke ondernemingen op het gebied van cryptocurreny. Deze omvatten ondernemingen zoals mijnbouw, ontwikkeling en investeringen in blockchain gebaseerde startups.

Hieruit blijkt duidelijk dat Huobi een behoorlijk geavanceerde en gevestigde cryptocurrency-uitwisseling is. Je kunt je iets comfortabeler voelen om met hen te handelen dan op andere exchanges met minder volume.

Huobi kosten

Hoewel de grootte van de beurs en het bereik belangrijke overwegingen zijn voor de handelaar, komt het belangrijkste criterium neer op de impact op hun portefeuille. Uitwisselingskosten zijn soms wat de ervaring en winstgevendheid van een handelaar kan maken of breken.

Daarom lijken de kosten van Huobi een van de meest redelijke en ongecompliceerde op de markt te zijn. Ze werken op een vergelijkbare manier als een aantal andere beurzen in die zin dat ze een maker / nemer vergoeding schema hebben.

Wat houdt dit precies in?

Heel eenvoudig: als u een maker bent, voegt u liquiditeit toe aan de orderboeken van Huobi. Dit gebeurt wanneer u een limietorder plaatst die onder de meest recente prijs ligt voor een koop en boven de meest recente prijs voor een verkoop.

Aan de andere kant, wanneer u een order plaatst en deze wordt onmiddellijk gematcht, “neemt” u liquiditeit uit de boeken van Huobi en dit betekent dat u een nemer bent. U zult hiervoor de taker fee moeten betalen. Deze vergoedingen worden afgetrokken van het totale bedrag dat je voor BTC verhandelt.

De kosten zelf zijn vrij eenvoudig op 0,2% over de hele linie voor alle activa voor zowel de maker en de nemer vergoeding. Dit is eigenlijk vrij laag als je het vergelijkt met Bitstamp die op 0,25% of bij Coinbase die de vergoedingen op 1,49% heeft.

Bovendien biedt Huobi kortingen voor handelaren die deel uitmaken van hun VIP handelsgroep. Bijvoorbeeld, als u lid bent van het eerste niveau van de VIP handelsgroep krijgt u 10% korting op uw vergoedingen. Dit gaat helemaal naar beneden tot 50% voor degenen die in het VIP5 niveau zitten.

Opname kosten

Huobi hanteert ook wat zij noemen een “opnamevergoeding”. In werkelijkheid is dit echter gewoon de cryptocurrency netwerkvergoeding of “mining fee”. Deze wordt vooraf bepaald door Huobi, maar men hoopt dat deze vaag overeenkomt met de werkelijke kosten van het mijnen.

Om u een ruwe indicatie van deze vergoedingen te geven, zijn hier de opnamekosten (per verzoek) van enkele van de top 10 munten in marktkapitalisatie.

Bitcoin: 0,001- 0,001
Ethereum: 0,01
XRP: 0.1
Bitcoin Cash: 0.0001
EOS: 0.5
Litecoin: 0,001
Tether: 20

Dekking van crypto-activa

Een ander ding dat Huobi is bekend om is het bereik van cryptocurrency activa die zij aanbieden. Ze lijken te hebben een meerderheid van de munten in de top 10 van market cap verwachten dat het lijkt alsof ze niet hebben Stellar (XLM) en Cardano (ADA). Waarom deze munten niet zijn opgenomen is heel verrassend.

Echter, ze hebben ten minste 50 andere munten die u kunt handelen op de beurs. In feite, voor een flink aantal van deze munten, Huoubi maakt een aanzienlijke brok van het volume. Dit betekent dat ze een aantal echt gezonde orderboeken hebben en dat u de meeste liquiditeit op de beurs zult vinden.

Ze hebben ook een handige overzichtspagina waar ze nemen je mee door elke munt met een vrij grondige beschrijving van de munt. Ze geven je ook een reeks links naar het project in kwestie.

Huobi opnamelimieten

Huobi is een van die exchanges die je kunt gebruiken zonder KYC-documenten te hoeven overhandigen om een account te kunnen openen. Dit betekent echter dat ze beperkingen zullen opleggen aan het bedrag dat je mag opnemen binnen een periode / tijd.

We waren eigenlijk nogal verbaasd over de Huobi opnamelimieten in die zin dat ze echt beperkend waren. Hieronder staan de opnamelimieten per tijd en per dag voor de top 5 munten in market cap.

Dus, als u niet geverifieerd bent kunt u slechts tot 0,1 BTC per keer in een dag opnemen. Tegen de huidige prijzen betekent dit dat de gebruiker alleen zal zitten kundig voor 600 dollar per dag die ernstig is beperkend voor die mensen die willen om te handelen met grotere hoeveelheden van munten opnemen.

Vandaar, als u denkt dat dit een probleem voor u zou kunnen zijn dan zijn er twee opties. Een daarvan is dat u uw account zou kunnen verifiëren door het invullen van de verplichte KYC-eisen. De andere is dat u een uitwisseling zoals Binance zou kunnen gebruiken die opnamelimieten tot 2 BTC in een periode van 24 uur heeft of HitBTC die geen limieten heeft.

Huobi inloggen / opnemen

Als je een account wilt aanmaken en wilt beginnen met handelen op Huobi, ga dan naar hun aanmeldingspagina. Huobi heeft alleen een werkend email adres nodig om je account aan te maken.

We vonden het een beetje vreemd dat ze voor een eerste anonieme rekening je nationaliteit vroegen, aangezien geen enkele andere beurs dit vereist. Echter, als je gaat verifiëren dan doet dit er uiteindelijk niet echt toe.

Zodra je het formulier hebt ingevuld, sturen ze je een e-mail met de verificatiecode die je moet gebruiken om weer in te loggen. Dan heeft Huobi een echt nuttige beginnershandleiding die u door alles op het platform zal leiden.

Zij zullen elk van de uitwisselingsfuncties benadrukken en u dan een kort overzicht geven van wat zij precies zijn. We hebben zoiets nog niet gezien bij andere beurzen en vonden het behoorlijk verfrissend voor die handelaren die nog steeds proberen hun draai te vinden.

Huobi verificatie

Als je je Huobi-account wilt verifiëren en je opnamelimieten drastisch wilt laten verhogen, dan moet je een KYC afronden. Om dit te doen hebben ze wat persoonlijke identificatie nodig.

Dit wordt gedaan door exchanges om de dreiging van het witwassen van geld te voorkomen en begint de norm te worden met een aantal exchanges die dit verplicht stellen. Hoewel gebruikers van cryptocurrency van nature privacybewust zijn, is er geen gemakkelijke manier om dit te omzeilen.

Echter, gezien de omvang en reikwijdte van Huobi is het onwaarschijnlijk dat zij ooit iets roekeloos kunnen doen met uw persoonlijke documenten. Vandaar dat je vanuit het oogpunt van identiteitsdocumenten misschien wel heel veilig bent als je je ID naar Huobi stuurt.

Zodra u uw verificatie naar Huobi hebt gestuurd, moeten ze iemand hebben om handmatig naar uw documenten te kijken. Dit betekent dat het ten minste 24 uur zal duren om de documenten te verifiëren. Dit is ongeveer in lijn met de andere beurzen en is ook wat andere handelaren beweren in online forums.

Handelsplatform

Nu u een account heeft, is een van de belangrijkste aspecten van uw handelservaring het Huobi exchange platform. Het is erg moeilijk voor een beurs om een goede balans te vinden tussen een zeer geavanceerd platform dat toch relatief eenvoudig te gebruiken is voor beginners.

Wij denken dat Huobi er goed in geslaagd is om dit te bereiken.

Wat u zult merken wanneer u voor het eerst inlogt, is dat u drie verschillende handelsplatformen kunt selecteren tussen de Huobi OTC-markten, de standaardbeurs en de margehandelbeurs. Gebruikers kunnen ook het HADAX-platform selecteren, dat is waar het stemmen plaatsvindt voor muntennoteringen.

Als u alleen de cryptocurrency wilt kopen / verkopen dan kunt u de Huobi pro exchange selecteren. Dit is de standaard plain vanilla cryptocurrency exchange waar u uw orders kunt plaatsen en munten kunt verhandelen op basis van de saldi in uw portemonnee.

Als we een kijkje nemen op de uitwisseling screenshot hieronder, lijkt het alsof het alles heeft wat je nodig zou kunnen hebben van een handelsplatform. Zoals u kunt zien heeft het alle markten aan de linkerkant. Hier kunt u schakelen tussen de munten die u wilt verhandelen.

Onder de grafieken vindt u alle orderboeken en koop- / verkoopmuren. Je hebt ook een uitsplitsing van alle orders die net zijn geplaatst, evenals orders die je mogelijk in de boeken hebt staan. Net als bij hun munten overzichtspagina, kunt u ook een uitsplitsing van de munt zien, evenals nuttige links onderaan de beurs.

Wat betreft de handelsgrafiek zelf, dit is een Trading View grafiek. Dit is technologie van derden, maar het is een van de beste op de markt. U beschikt over alle standaard tools die u als technisch analist of daytrader nodig heeft.

In termen van de UI, is er ook de optie om de valuta waarin al uw saldi worden weergegeven te wijzigen, evenals de kleur van de UI. Ze hebben een donkere kleur (zoals in screenshot) of licht.

Huobi marge handel

Voor handelaren die op marge willen handelen, heeft Huobi een apart platform om dat te doen. Dit is anders dan de andere beurzen die slechts een marge-orderformulier hebben op het standaard cryptobeursplatform.

Om toegang te krijgen tot het marge-platform, selecteert u gewoon de tab “Marge” in de header en dit zal het openen. Zoals u kunt zien, ziet het er heel erg hetzelfde uit als de standaard beurs met als enige toevoeging de margebeheer widget net boven het orderformulier.

Om op marge te kunnen handelen, moet u er eerst voor zorgen dat u margin fondsen heeft als onderpand voor de transacties. U kunt dit overdragen door de “transfer in” link te selecteren in uw balans widget net onder uw grafiek.

Zodra u dit heeft gedaan, kunt u nu munten opnemen op een “lening”. U gaat naar de marge beheer sectie op de beurs. Hier kunt u een lening afsluiten en andere vereffenen, evenals al uw marge posities controleren.

De hefboom waar je recht op hebt op de Huobi beurs verschilt per munt. Maar, voor indicatieve doeleinden is de hefboom op BTC 3X. Dit is lager dan de hefboom die aanwezig is op andere beurzen. Zo is de hefboom 5X bij Kraken en tot 100X bij Bitmex.

Het is echter nog steeds een relatief aantrekkelijke manier voor u om uw rendement te verhogen met geleend geld. Zodra u de lening bent aangegaan, wordt u een rente in rekening gebracht over de uitstaande positie. De dagelijkse rente voor het lenen van USDT is 0,1% en de dagelijkse rente voor het lenen van BCH, ETH, LTC, ETC, DASH, XRP, EOS, OMG, ZEC is 0,02%.

Voordat je een marginpositie kunt innemen, moet je ervoor zorgen dat je het juiste bedrag aan margin op je rekening beschikbaar hebt. Dit is de initiële marge die zij vereisen en het wordt berekend als:

Initiële Margin = (Verhandelbaar Saldo)*(Lening Meervoud – 1) – Totale Geleende Waarde

Als u op marge gaat handelen, moet u zich terdege bewust zijn van de risico’s. Zoals u kunt zien, is hefboomwerking een tweesnijdend zwaard en u moet het verstandig gebruiken. De markten kunnen zich tegen u keren en uw posities kunnen geliquideerd worden.

Huobi OTC handel

Voor handelaren die onderling willen handelen met Over the Counter (OTC handel) kunnen gebruik maken van de OTC handelsfunctionaliteit op Huobi. Deze kan worden geopend in de header van het handelsplatform.

Dit is een soort lokale bitcoins versie van de Huobi beurs. Hier kunt u handelaren vinden die met u willen handelen op basis van bepaalde parameters zoals betalingsopties, valuta en bedrag. Huobi treedt niet op als de gecentraliseerde market maker en u kunt de transactie buiten de beurs om regelen.

Toen ik bijvoorbeeld een kijkje nam bij de kopers die geïnteresseerd zijn in het kopen van USDT met ponden (GBP) kreeg ik het volgende overzicht. Zoals je kunt zien is er iemand die 1 USDT wil kopen voor 0,85.

Als u een groot blok cryptocurrencies wilt verhandelen, kunt u een order plaatsen voor een blokhandel. Dit is in essentie gewoon een veel grotere OTC trade en een enkele order die meestal te groot is voor de meeste reguliere OTC traders.

Dus, moet je het Huobi OTC platform gebruiken?

Nou, toen we inlogden waren er slechts 2 advertenties voor de USDT. Er waren geen andere orders geplaatst op de OTC markt. Dit toont aan dat er zeer weinig interesse en liquiditeit is. Het lijkt er ook op dat de lokale handelaars en OTC kopers meer bereid zijn om andere platformen te gebruiken.

De reputatie van OTC-beurzen zoals Local Bitcoins, Local Monero en Local Bitcoin Cash is voor de meeste gebruikers voldoende.

Huobi mobiele applicatie

De mobiele applicatie van Huobi is ideaal voor handelaren die onderweg willen kunnen handelen en geen toegang hebben tot hun computer.

Deze is beschikbaar op zowel iOS als Android toestellen. We besloten om een kijkje te nemen naar de apps om een beter gevoel te krijgen van hoe functioneel ze zijn, alsmede wat andere gebruikers ervan vonden.

De Huobi app is zonder twijfel goed ontworpen en relatief eenvoudig te navigeren. Het heeft veel van dezelfde functionaliteit als het webplatform. Verrassend genoeg kun je ook verificaties en registratie direct op de mobiele telefoon zelf doen.

Dus, terwijl er geen duidelijke problemen waren die we hadden met de Huobi app, hebben we geprobeerd om een gevoel te krijgen van wat andere gebruikers zeiden. Er waren drie positieve recensies in de app store die allemaal vrij recent waren. Ze leken ook erg op elkaar, dus men zal zijn eigen conclusies moeten trekken.

Helaas konden we geen idee krijgen van wat mensen dachten over de app in de Google Play Store. Dit komt omdat het niet in de play store staat en de gebruiker de apk bestanden moet downloaden. Wij denken dat Huobi deze bestanden beter in de play store kan plaatsen.

Klantenondersteuning

Hoewel klantenondersteuning vaak over het hoofd wordt gezien, is het misschien wel een van de belangrijkste overwegingen als het gaat om het kiezen van welke cryptocurrency exchange je wilt verhandelen.

Sprekend uit ervaring, is er niets frustrerender dan dagen te moeten wachten op een ticket dat wordt beantwoord of het klantenserviceteam te moeten achtervolgen op reddit en andere platforms.

Wat dat betreft waren we behoorlijk verrast door de klantenservice van Huobi. Huobi is ook een van de eerste exchanges die in staat was om een 24/7 klantenservice te implementeren en heeft dit kunnen waarmaken met hun enorme toename in ondersteunend personeel.

Huobi chat functie

Er zijn eigenlijk twee manieren waarop je contact kunt opnemen met het Huobi ondersteunend personeel. Een daarvan is via de chat app die direct beschikbaar is op het platform. Je hoeft alleen maar op “neem contact met ons op” te drukken en de chatfunctie wordt geopend.

Als je liever via e-mail contact met hen opneemt, kun je dat ook doen via support@huobi.pro. Wanneer u contact met hen opneemt, zorg er dan voor dat u het geregistreerde e-mailadres bij de beurs gebruikt en dat u de gebruikers-ID vermeldt die daarop van toepassing is.

Natuurlijk, als u een algemene vraag stelt dan is het meer dan waarschijnlijk dat iemand het al eerder heeft gevraagd. Ze hebben een vrij uitgebreide FAQ sectie waar ze uitgebreide overzichten en gidsen hebben die u kunt lezen.

Huobi verwijzingsprogramma

Als je het Huobi platform en exchange hebt gebruikt en een prettige ervaring hebt gehad, dan kun je commissies verdienen voor de vrienden die je naar het platform verwijst.

Dit gebeurt via het Huobi Invite programma. Heel eenvoudig: als je een handelaar doorverwijst naar het Huobi-platform, krijg je een vergoeding van 30% als cashback zodra de handelaar die je hebt doorverwezen, transacties plaatst. Dit is een beter verwijzingsprogramma dan anderen waar u slechts een vaste commissie krijgt.

Het geld wordt aan u uitbetaald in de vorm van USDT of “punten”. Het Huobi uitnodigingsprogramma houdt een lopende lijst bij van alle handelaren die klanten hebben doorverwezen en ze houden een leaderboard bij op de uitnodigingspagina. Zoals u kunt zien, kunnen deze verwijzingsprogramma’s heel lucratief zijn.

Er zit echter een addertje onder het gras bij het Huobi invite-programma en dat is dat de cashback-periode beperkt is. Je hebt alleen recht op de cashback over een periode van 3 maanden vanaf de registratiedatum. Daarom moet je ervoor zorgen dat de handelaren die je doorverwijst handelen zodra ze zich registreren en in voldoende volumes.

Een klein punt om op te merken is dat deze vergoedingen alleen van toepassing zijn op de vergoedingen die Huobi verdient aan de handel van de klant en niet op andere vergoedingen in verband met de rekening zoals stortingskosten.

Huobi Websocket & REST API

Als u een van die handelaren bent die graag hun eigen trading bots codeert, dan zult u gebruik willen maken van de Huobi websocket of REST API.

Voordat je kunt beginnen met handelen via de Huobi API moet je een API sleutel aanmaken. Dit kun je doen in je Huobi API management sectie. Je zult de API sleutel ook aan een IP adres moeten binden. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat niemand ongeautoriseerde toegang tot je account heeft via de sleutel.

Het is ook belangrijk op te merken dat je nooit je API sleutel aan iemand anders moet geven omdat dit je account in gevaar brengt en hen in staat stelt de prijzen op de beurzen te manipuleren.

Het creëren van uw API Sleutel

U gaat naar de API management sectie van uw account. Hier krijg je een formulier te zien waar Huobi vraagt naar de IP-adressen waaraan je de sleutel wilt koppelen. Je kunt het aan meerdere adressen binden, maar Huobi suggereert dat je er maar maximaal 4 gebruikt voor de veiligheid.

Je zult dan de creatie van de API sleutel moeten bevestigen met de code die ze naar je email sturen. Als dat gedaan is krijg je je sleutel en is de API aangemaakt. U kunt het daarna bewerken en een nieuwe sleutel aanmaken indien u dat wenst.

Als je alleen marktgegevens wilt ophalen dan zul je gebruik maken van de eenvoudige Huobi websocket API. Als je wilt dat de bot ook transacties in je rekening plaatst dan zul je de REST API willen gebruiken. De documentatie voor beide kan worden gevonden op de Huobi API Github.

Huobi beveiliging

Een van de grootste risico’s van gecentraliseerde beurzen is dat van beurshacks. Veel beurzen zijn daar het slachtoffer van geworden, met als meest in het oog springende voorbeeld Mt Gox.

Dit gezegd hebbende, is Huobi een veilige beurs?

Wel, tot op heden hebben ze nog niet geleden onder een hack van welke aard dan ook. Dit is in feite een hele prestatie aangezien zelfs enkele van de meest gevestigde beurzen slachtoffer zijn geworden, waaronder Poloniex en de Bitstamp Exchange. Huobi schrijft dit toe aan hun ervaring als beurs (meer dan 5 jaar).

Ze beweren dat ze top beveiliging en risico controles hebben die zijn ontwikkeld door Goldman Sachs. Ze hebben ook een gedecentraliseerde exchange structuur ontwikkeld die de impact van Dedicated Denial of Service (DDoS) attaks op hun infrastructuur kan verminderen.

Maar iets anders dat we heel interessant vonden, is het Huobi User Protection Fund dat eerder dit jaar werd gelanceerd.

Gebruikers beschermings fonds

Hoewel bescherming tegen de dreiging van een hack of verlies belangrijk is, is Huobi een stap verder gegaan door een fonds te creëren dat de getroffenen zal dekken tegen eventuele verliezen, mochten die zich überhaupt voordoen.

Volgens deze medium post, zal de beurs 20% van de netto-inkomsten die ze genereren uit de handel gebruiken om Huobi Tokens terug te kopen. Deze zullen in het Huobi User Protection fonds worden geplaatst. Het zegt:

De HTs in het beschermingsfonds zullen uitsluitend worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden en voor compensatie van gebruikers in geval van diefstal of een inbreuk op de beveiliging

Dit komt ook bovenop een aankondiging vlak daarvoor die sprak over de Huobi Security Reserve. De beurs zei dat ze 20.000 Bitcoin in deze reserve zouden opslaan als verzekering voor het geval er inbreuken zouden zijn door hackers of fondsen verloren zouden gaan.

Huobi gebruikers veiligheid

Ten slotte zijn er ook een aantal veiligheidsprocedures die Huobi hanteert om ervoor te zorgen dat gebruikers individueel beschermd zijn tegen hackers en accountinbreuken.

Bijvoorbeeld, ze hebben de standaard twee factor authenticatie die een achtervang zal zijn in het geval een hacker of phisher in staat is om uw wachtwoord te bemachtigen. Dit is niet standaard ingeschakeld, dus we raden je aan om het te activeren zodra je een account hebt.

Natuurlijk, zelfs als u deze voorzorgsmaatregelen neemt, moet u voorkomen dat u een groot aantal munten op een beurs laat staan. U zou gebruik moeten maken van koude opslag in hardware portefeuilles voor een groot deel van uw munten.

Wat we niet leuk vonden

Terwijl Huobi een veilige gok lijkt te zijn op een aantal meetpunten, zijn er een paar dingen die we niet leuk vonden en waarvan we dachten dat ze konden verbeteren.

Ten eerste, de opnamelimieten op niet-geverifieerde beurzen zijn zeer restrictief. Ze zijn zelfs zo restrictief dat geen enkele handelaar die anoniem wenst te blijven hun beurs zou gebruiken.

We weten dat de regelgeving tegenwoordig een grote zorg is voor beurzen, maar er zijn andere beurzen die hogere limieten hebben en nog steeds in staat zijn om boven het bord te blijven als het gaat om KYC. Of dit op korte termijn zal veranderen is moeilijk te zeggen.

We zouden er ook de voorkeur aan geven als Huobi grotere hefboomniveaus zou bieden voor degenen die op marge zouden willen handelen. Ze concurreren tegen beurzen zoals Bitmex en brokers zoals IQ Option die respectievelijk 100X en 20X leverage hebben.

Ten slotte zouden we graag zien dat ze een aantal van de meer voor de hand liggende munten in de top 10 van market cap die ze hebben uitgesloten toegevoegd. Het is moeilijk voor ons om te begrijpen waarom ze munten zoals Stellar en Cardano zouden hebben uitgesloten wanneer ze op grote schaal worden verhandeld op andere beurzen.

Conclusie

Deze Huobi exchange review heeft ons bevestigd dat Huobi inderdaad een betrouwbare en effectieve cryptocurrency exchange is. Er is een reden dat ze zo succesvol zijn geworden en hun activiteiten hebben uitgebreid.

We vonden het platform zeer efficiënt, overzichtelijk en beginnersvriendelijk. Het heeft ook veel tools die daghandelaren en technische analisten nuttig zouden vinden.

Het is ook heel indrukwekkend dat Huobi reservefondsen heeft opgezet die als verzekering zullen fungeren in het geval van hacks of onvoorziene inbreuken. Dit is iets wat meer beurzen zouden moeten doen, en in feite ook doen.

Hoewel er ruimte is voor verbetering, zoals vermeld, zijn deze relatief klein en zouden je niet moeten weerhouden van het gebruik van de beurs. Bovendien zal Huobi alleen maar beter worden naarmate het zijn activiteiten wereldwijd uitbreidt, waaronder in de VS.

Kortom, een goed gevestigde beurs met een sterke reputatie en een soepele handelservaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.