Infographic: 62 interessante feiten over Bitcoin

Hieronder in de infographic 62 interessante feiten over Bitcoin. Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig al 1354 Bitcoin-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinden (en dat er soms bitcoinautomaten worden gestolen)? Dat de grootste digitale valuta inmiddels ruim 6 miljoen gebruikers heeft? Dat Japan sinds 1 april 2017 bitcoin als legitiem betaalmiddels accepteert, maar dat de digitale valuta illegaal is in Equador, Bolivia, Saudi Arabië en Bangladesh?

Satoshi Nakamoto multimiljardair

Dat de huidige prijs van één bitcoin afgelopen tijd hard is gestegen en dat de prijs momenteel rond de 6000 en 6500 euro ligt? Dat Satoshi Nakamoto, de oprichter van Bitcoin, inmiddels multimiljardair is? De waarde van zijn wallet is inmiddels gestegen tot boven de zes miljard!! Deze en nog veel meer feitjes hieronder in de infographic via Bitcoinplay.net.

feiten bitcoin

2 reacties

  1. Het is fantastisch betalen met bitcoin ! Zakgeld voor mn zoontje ; 0,000157 bitcoin in de week , Kaartje voor het zwembad ; 0,000784 Bitcoin , De buurjongen was jarig en die heb ik 0,001565 Bitcoin in zijn handen gestopt.. al had ik het gevoel dat ik hem een loterij-ticket gaf…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: