Interview met president Donald Trump

Geen commentaar verder….of misschien toch nog dit. Joe Biden houdt zich opvallend stil de laatste weken en maanden. Komt vast van zijn raadgevers, die hem dit zullen ingefluisterd hebben. ´´Hou je stil Joe, laat je niet horen, laat je zo min mogeljk zien, spreek de president vooral nooit en nergens publiek tegen. Donald Trump is in de media zijn eigen graf aan het graven. Almaar dieper ook. Stoor hem daar dus niet bij. Alleen zo word jij in november de nieuwe president. Je zult wel ontzettend veel werk hebben om van onze Onverenigde opnieuw Verernigde Staten te maken. Maar voor nu: sit back and relax, het komt allemaal goed´´

In ´Axios´ zit het woord ´Ax´…

´In this episode of “Axios on HBO”, President Trump discusses his handling of the coronavirus pandemic, the upcoming election and much more with National Political Correspondent Jonathan Swan. The interview was filmed on Tuesday, July 28 and aired Monday, Aug. 3 on HBO´.

17 reacties

 1. Biden moet zich stil houden van zijn raadgevers, omdat Trump bezig zou zijn met het graven van zijn eigen graf?
  Heeft ook een keerzijde: in het najaar vraagt iedereen zich af: Who the hell is Joe Biden? En dan staat Trump op uit zijn ‘graf’, om zich zonder slag of stoot te laten kronen voor zijn tweede ambtstermijn. 🙂

  1. Het wordt kiezen tussen slecht en minder slecht. De Amerikaanse kiezer verdient beter. Hoewel er ook een gezegde bestaat dat luidt: ´elk land krijgt de leiders die het verdient´. Een doordenkertje..

   1. Joseph de Maistre -++17
    Elk land heeft de regering die het verdient.
    Origineel:
    Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite.
    Bron: Correspondance diplomatique (1860) Tome 2, p. 196

  1. Ik toom mezelf wat in de laatste tijd, inderdaad, omdat er hier zoveel Trump fans zitten. Het soort lieden waarmee je toch niet in dialoog kunt gaan. Vaak geprobeerd, niet gelukt. Iedere lezer en bezoeker van Biflatie kent mijn persoonlijke mening wel over Donald Trump? Groetjes

   1. We moeten toegeven dat we de kiezers van Trump niet goed kenden. Niemand gaf hem een kans om de nominatie weg te slepen bij de republikeinen. Toch won hij. Niemand gaf hem kans om president te worden. Andermaal won hij. Niemand geeft hem een kans om te worden herkozen… Ik voel mezelf te beperkt om het genie in hem te onderkennen. Maar ik vrees dat we niet op weg zijn naar een betere wereld. Al de problemen worden opgelost met drie woorden: You are fired. En loyaliteit wordt een woord dat in onbruik geraakt.

   2. Wat Trump zegt is totaal niet belangrijk, het gaat er om wat hij doet en zijn krabbel voor zet ( hoewel, wat was/is een krabbel van een US President waard).
    Deze kan door leugens en een opzetje zomaar ongedaan worden gemaakt.
    Is niet de eerste keer in de geschiedenis van dit verderfelijke koloniale land.
    De Indianen werden door dit tuig om de tuin geleid en bijna uitgeroeid.
    Maar er komt een tijd achteraan.

 2. het feit dat trump door de opgekochtte main stream media contstant wordt gebashed is al genoeg voor mij om hem in elk geval een kans te geven.

  laat hem zijn wat ie is…. de vijand van mijn vijanden is mijn vriend.

  1. Ik denk inderdaad dat hij best zo min mogelijk zegt, het zal in ieder geval vuurwerk
   geven wanneer die twee kandidaten in een live debat tegenover elkaar zullen
   staan. Het zal vast het meest bekeken tv programma worden ooit!

 3. Het is allemaal de schuld van Trump, koren op de molen van Joost:

  Michelle Obama heeft in haar podcast woensdag onthuld dat ze „te maken heeft met wat ze een vorm van ’lichte depressie’” noemt. Ook zegt ze dat de acties van Donald Trump een aandeel hierin hebben.

  © Getty Images
  Michelle heeft naar eigen zeggen ’de blues’ en dat is niet alleen aan de quarantaine door de coronacrisis te wijten. Zo voert ze ook de raciale strijd op als reden en vindt ze het ontmoedigend om te zien hoe de huidige regering daarmee om gaat.

  Tijdens The Michelle Obama Podcast op Spotify spreekt Michelle over de landelijke onrust en de reactie van de huidige president, Donald Trump, daarop. Ze vertelt dat het haar verdrietig maakt. „En ik denk niet dat ik de enige ben die daar last van heeft.”

  Ze voegt daar aan toe: „Ik moet zeggen dat wakker worden met het nieuws, wakker worden met hoe de regering daar wel of niet op heeft gereageerd, wakker worden met weer een ander verhaal over een zwart persoon die op de een of andere manier ontmenselijkt, gekwetst, gedood of ten onruchte beschuldigd wordt van iets. Het is vermoeiend en het zorgt voor een gevoel dat ik al een tijdje niet in mijn leven heb gevoeld.”

  Hoe ze met haar lichte depressie omgaat? Volgens de voormalige First Lady helpt het haar om in contact te blijven met familie en vrienden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: