Investeren in Bitcoin als Family Office

Wist je dat je in Bitcoin kan investeren als een family office? Nu wel, want dit is mogelijk en heeft meerdere voordelen. Lees hier in dit artikel meer over. 

Family offices hebben al jaren moeite met hun vermogen opslaan. Ze zoeken naar de beste manieren om geld te verzamelen voor de komende generaties, maar zijn teleurgesteld in fiatgeld. Bitcoin cryptocurrency biedt family offices een unieke kans om te investeren voor volgende generaties. Dit is mogelijk dankzij de vele voordelen die Bitcoin biedt als digitaal bezit. Lees hier een aantal redenen waarom investeren in Bitcoin als family office een game-changer is.

Eenvoudige Overdracht van Eigendom van Bezit

Het overdragen van de eigendom van verschillende assets aan de juiste mensen was een grote uitdaging voor veel family offices. Er komen namelijk veel advocaten en een langdurig gerechtelijk proces. Werken met advocaten wanneer je het eigendom van fondsen wilt overdragen aan de volgende generatie kost enorm veel geld. De lange wachttijden maken dit proces nog vermoeiender.

Bitcoin-technologie kan een oplossing bieden voor family offices. In plaats van te vertrouwen op juridische experts, kan een family office snel vermogensrechten overdragen aan de gewenste personen. Bovendien gebeurt alles in eigen beheer, waardoor er veel tijd wordt bespaard.

Bitcoin Heeft een Langetermijnwaarde

Naast de veiligheid van de asset, genieten family offices ook van het vermogen om de waarde van de asset voor lange tijd op te slaan. Dit is ideaal, aangezien family offices juist investeren met blik op toekomstige generaties. De verantwoordelijke leden kiezen daarom graag voor een bezit dat jarenlang waardevol kan blijven.

Bitcoin heeft meer kans op lange termijn waardevol te zijn doordat het andere mogelijkheden biedt die fiatgeld niet heeft. Een van de grootste zorgen van family offices is inflatie. Overheden hebben volledige autoriteit en controle over het gebruik van fiatgeld. Hierdoor kunnen zij wanneer zij dit willen meer geld printen, wat leidt tot inflatie. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen voor family offices.

Fiatgeld verliest namelijk zijn waarde wanneer er meer geld in omloop is. Dit heeft negatieve invloed op gespaard geld. Dankzij de deflatoire kenmerken van Bitcoin is deze cryptocurrency echter vrij van invloed van de overheid. Deze cryptocurrency is daarom ideaal voor langdurige investeringen. Investeren in Bitcoin als family office bevordert daarom de opslag van assets voor toekomstige generaties.

Bitcoin is Veilig

De veiligheid van een asset is essentieel bij het bepalen van de geschiktheid ervan. Family offices kiezen er vaak voor om de middelen te gebruiken die ze altijd al gebruikt hebben, omdat ze deze kunnen vertrouwen. Er is echter ook interesse in investeren in assets die op lange termijn waardevol blijven. Om aan deze behoeften te voldoen, zouden ze Bitcoin-cryptocurrency eens een kans moeten geven. Deze digitale valuta is gebaseerd op een blockchain-platform dat zeer goed beveiligd is tegen aanvallen. Zelfs de beste exchanges zoals https://bitalpha-ai.nl/ gebruiken blockchain-technologie om een zo efficiënte en veilige service mogelijk te kunnen bieden.

Wanneer een family office in Bitcoin investeert kan het er zeker van zijn dat zelfs over 30 jaar hun geld nog veilig is dankzij de hoge veiligheidsnormen van het Bitcoin-netwerk. Zolang de verantwoordelijken de privésleutels van de portemonnees vertrouwelijk houden, kan niemand aan het familievermogen komen.

Bitcoin Heeft een Veelbelovende Toekomst

Nu Bitcoin over de hele wereld steeds meer gebruikt en toegepast wordt, is het duidelijk dat Bitcoin-cryptocurrency een betere toekomst zal hebben. Een decennium na de introductie heeft de technologie harten gewonnen en de aandacht getrokken de meest opvallende internationale merken zoals MicroStrategy.

Als alles hetzelfde blijft lopen als nu, zal Bitcoin in waarde blijven stijgen. Zelfs de marktrapporten van 2021 suggereerden dat de cryptocurrency eind 2022 $100k waard zou zijn. Bitcoin slaat dus niet alleen waarde op voor de family offices, maar verhoogt deze ook.

Meer Operationele Vrijheid

In tegenstelling tot fysiek bezit en conventioneel geld die gecontroleerd worden, kunnen family offices met Bitcoin alles doen wat ze willen. Ze kunnen investeren in elke sector en extra inkomsten genereren voor de familie. Investeren in Bitcoin als family office beschermt je familie ook tegen belastingen die reguliere financiële instellingen gewoonlijk aan de overheid moeten betalen.

Eindwoord

Een family office kan investeren in Bitcoin-cryptocurrency om verschillende uitdagingen te omzeilen en meer inkomsten voor het gezin te genereren. Bitcoin heeft voordelen die kunnen helpen een fortuin over te dragen naar de volgende generaties. Het belooft een naadloze overdracht van assets aan de begunstigden en is immuun voor inflatoire krachten. Bovendien heeft Bitcoin ongelooflijk lange opslagmogelijkheden, waardoor het geschikt is voor investeringen op lange termijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: