Jesse Lund (IBM) : Bitcoin zal stijgen naar $1 miljoen

In een interview laat Jesse Lund (Vice President van blockchain en crypto bij IBM) weten dat hij verwacht dat de prijs van bitcoin in 2019 naar $5.000,- zal gaan stijgen.

20% stijging in 2019?

De huidige koers van bitcoin noteert momenteel rond de $4.000,- per stuk. Lund verwacht dus een stijging van nog eens 20% dit jaar.

Bitcoin uiteindelijk naar $1 miljoen?

Uiteindelijk verwacht de blockchain expoert dat de prijs van Bitcoin naar de 1 miljoen dollar zal gaan stijgen en dat blockchain in de toekomst een grote rol gaat spelen in financiële en technische wereld.

Stellar blockchain

IMB werkt momenteel vooral met Stellar, omdat deze blockchain volgens Lund erg goed schaalbaar is. De naam waaronder IBM het blockchainproject gaat draaien is Blockchain World Wire. Het is een blockchainsysteem die vooral bedoeld is voor betalingen. Volgens IMB zijn er inmiddels 40 banken aangesloten op het systeem, waardoor het een concurrent van Ripple is geworden.

Grafiek via Coinmarketcap

Koers van Stellar stijgt zo’n 10%

Naar aanleiding van het nieuwe is de koers van Stellar zo’n 10% gestegen. Momenteel is staller de 7 na grootste crypto ter wereld. De marktkapitalisatie van Stellar is op moment van schrijven 1,7 miljard dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: