Joe Biden inauguratie als 46ste president van de VS – LIVE

3 reacties

 1. Nu Trump letterlijk ‘uit de weg geruimd’ is, ligt de weg naar de Great Reset van Klaus Schwab wijd open.

  Net zoals in Europa, zal in de VS onder Joseph ‘Stalin’ Biden de strop rond de bevolking steeds verder aangehaald worden met steeds verdergaande inperking van de vrijheid. Onder een krimpende economie gaat er met een onwerkelijke hoeveelheid vers gedrukte dollars de nieuwe ‘you will own nothing and still be happy’ paradijs gecreëerd worden.

  De vrijheid en welvaart, die het Westen tot voor kort gekend heeft en volstrekt uniek is in de menselijke geschiedenis, zal nooit meer terugkeren eens de Westerse economie na deze Great reset & agenda 2030 experiment volledig verwoest en verplaatst naar Azie is.

  Een handvol grote mainstream en social media hebben met deze presidentsverkiezingen en de coronavirus zwendel duidelijk gemaakt dat zij, als ware dictators, alle touwtjes in handen hebben en de agenda bepalen.

  Het zijn de onnozel schapen die zelf gekozen hebben om de mainstream- en social media, zoals Twitter en Fakebook, deze dictatoriale macht te geven. Men kan uit gemakszucht wel kiezen om de ogen te sluiten voor een opkomende dictatuur maar er niet meer kiezen om er terug uit te ontsnappen eens de muizenval dicht geklapt is.

 2. De vrome gebeden rond de 46e President van de VS stijgen ten hemel, geflankeerd door de eerste leugens.

  ‘America great again’ beloofde Trump. ‘America united, als voorbeeld van democratie, vrede, vrijheid en welvaart voor de wereld’, zoals de afgelopen twee eeuwen’, riep zijn opvolger.
  Terwijl het land al langer dan een decennium failliet is en onder Biden nog veel faillieter zal worden. Terwijl ‘conservatief’ en ‘links’ op voet van oorlog met elkaar staan en ‘War on Terror is thuis gekomen’ (Ron Paul).

  Hypocriet ‘vertrouwen’, ‘respect voor elkaar’ en ‘zand erover’ kunnen geen alternatief zijn, nadat Trump zelf is verdronken bij het ‘droogleggen van het moeras’.
  Zelfs een herhaling van een ’09/11 gebeurtenis’ zal de vlaggen niet meer eensgezind kunnen doen wapperen. Daarvoor zijn de Amerikanen (en de wereld) onder een rits blauwe en rode petten te vaak bedrogen.

  ‘Yes, we can!'(not). De problemen voor de VS en de ‘beschaafde’ wereld zijn onomkeerbaar en onoplosbaar geworden. Biden lijkt een mooi uithangbord voor een beproefd vervolg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.