Kom naar het evenement reinvent.money

Op Vrijdag 14 oktober organiseert Paul Buitink zijn jaarlijkse evenement over de toekomst van geld en monetaire hervorming. Hij doet dat dit jaar met Studium Generale, Stichting Full Reserve en Stichting Ons Geld. Van 16 uur tot 19 uur is iedereen welkom aan de TU Delft, waar veelbelovende sprekers langskomen.

Michael Kumhof van de Bank of England komt praten over hoe digitaal geld door centrale banken rechtstreeks aan burgers uitgegeven kan worden en op wat voor manier dit de macht van commerciële banken kan verminderen. Stephanie Kelton, economisch adviseur van Bernie Sanders, spreekt over de houdbaarheid van de euro en ook zullen Nederlandse economen als Lex Hoogduin en Arnoud Boot acte van presence geven. Tevens zal er een debat zijn met Nederlandse politici, waaronder Ancilla van de Leest, lijsttrekker van de Piratenpartij Nederland. Activist Brett Scott uit Engeland zal ingaan op wat je zelf kunt doen om het geldstelsel beter en eerlijker te maken.

Goudvergelijken.nl is alweer voor het derde jaar op rij hoofdsponsor van dit unieke Event, samen met Bitonic! Dit jaar zijn de tickets gratis verkrijgbaar, met mogelijkheid tot donatie achteraf. Voor meer informatie en hoe een kaart te reserveren, kijk op reinvent.money.

reinvent-money

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.