KuCoin Review

Wil je beginnen met het kopen, verkopen en verhandelen van cryptocurrencies, maar weet je niet zeker of KuCoin de juiste exchange voor jou is? Of misschien heb je een bepaalde munt gezien op KuCoin, en nu wil je er zeker van zijn dat het veilig is om te gebruiken?

Nou, wat het ook is dat je wilt weten over KuCoin, ik heb het onder controle! In deze KuCoin review, ga ik beginnen met je een korte introductie te geven over de achtergrond van de exchange, gevolgd door een stap-voor-stap uitleg over hoe je een storting kunt doen.

Daarna laat ik u weten welke munten u kunt storten, welk verificatieproces het bedrijf heeft, en tot slot zal ik alle voor- en nadelen opnoemen.

Dus, waar wacht je nog op? Laten we beginnen met het eerste deel van deze KuCoin review – de achtergrond van de beurs!

Een introductie tot KuCoin Exchange

KuCoin is een derde partij uitwisseling die u toelaat om te kopen, verkopen en verhandelen veel verschillende cryptocurrencies. Het werd opgericht in mei 2017 door een groep ervaren zakelijke specialisten die eerder hadden gewerkt aan projecten zoals Ant Financial en iBox PAY. KuCoin is een van de nieuwste cryptocurrency exchanges in de industrie.

Het doel van de oprichters was om een eenvoudig en veilig platform te creëren dat mensen over de hele wereld kunnen gebruiken om een scala aan digitale munten te verhandelen. Op lange termijn willen ze bij de 10 grootste beurzen ter wereld horen, en ze hopen dit te bereiken tegen 2021.

Sinds de lancering heeft de KuCoin beurs geen noemenswaardige problemen ondervonden, en over het algemeen heeft de beurs geen last van overbelasting van het systeem. Het is nu mogelijk om toegang te krijgen tot het KuCoin platform via een desktop computer, maar ook via de KuCoin app op zowel Android als iOS.

Begin 2018 werd gemeld dat KuCoin meer dan 1 miljoen gebruikers heeft. Hun gemiddelde handelsvolume is echter veel minder dan dat van andere populaire exchanges zoals Binance.

Tijdens het schrijven van deze KuCoin review, ontdekte ik ook dat de exchange zijn eigen cryptocurrency heeft genaamd KuCoin Shares (KCS)! Door KCS munten te bezitten, krijgen KuCoin gebruikers korting op de handelskosten.

Bovendien krijgen houders van KCS munten ook een 50% aandeel van alle handelskosten winst gemaakt door de uitwisseling! De KuCoin cryptocurrency beleefde in januari 2018 all-time highs van meer dan $1,8 miljard!

Dus, nu je weet over hun achtergrond, gaat het volgende deel van mijn KuCoin review in op de soorten munten die je kunt kopen!

Munt beschikbaarheid

Op het moment van schrijven, heeft KuCoin meer dan 300 verschillende handelsparen beschikbaar. Een voorbeeld van een handelspaar is BTC/ETH wat betekent dat je Bitcoin met Ethereum kunt verhandelen. Ze ondersteunen meer dan 75 individuele cryptocurrencies en ze voegen voortdurend aan deze lijst toe.

Binnen deze lijst vallen de meeste populaire munten, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash, maar ook minder populaire (maar nog steeds top crypto’s) munten zoals VeChain en Lympo.

KuCoin lijkt erg populair te zijn voor nieuwe cryptocurrencies die hun ICO hebben voltooid, wat betekent dat het een geweldige exchange is als je cryptocurrencies wilt kopen aan het prille begin van hun handelsreis. Volgens de oprichters streeft KuCoin ernaar om tegen het einde van 2018 meer dan 1.000 verschillende cryptocurrencies te ondersteunen.

KuCoin vergoedingen

Een van de hoofddoelen van KuCoin is om hun handelaren zeer lage vergoedingen aan te bieden. Maar hoe goedkoop is het eigenlijk?

Ten eerste, cryptocurrency stortingen zijn gratis, afgezien van de blockchain transactiekosten die u betaalt om de overdracht te maken. Natuurlijk hangt dit af van welke cryptocurrency je gebruikt.

Als het gaat om het maken van een trade, betaal je slechts 0,1% van het bedrag dat je koopt. Bijvoorbeeld, als u $1000 aan Litecoin zou willen kopen, zou u slechts $1 betalen! Dit is een van de laagste in de industrie, wat een goede reden is om KuCoin te gebruiken.

In termen van het opnemen van uw munten uit de uitwisseling, hangt de vergoeding af van welke cryptocurrency u eruit wilt halen. U kunt alle informatie vinden op de officiële site van KuCoin.

Dus, nu dat u weet over de verschillende munten die KuCoin accepteert, evenals informatie over KuCoin vergoedingen, zal het volgende deel van mijn KuCoin review kijken naar de verschillende betaalmethoden, samen met eventuele verificatie stappen die u moet nemen.

Betalingswijzen en verificatie

Accepteert KuCoin fiatvaluta? Nou, helaas niet, wat betekent dat u zult moeten storten met behulp van een andere cryptocurrency.

Als dit je eerste keer is in de cryptocurrency-industrie, is de gemakkelijkste manier om te beginnen met het kopen van een populaire cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum bij Coinbase. Bij Coinbase kunt u traditionele betaalmethoden gebruiken, zoals een bankpas of bankrekening. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u uw munten direct overmaken naar uw nieuw aangemaakte KuCoin account.

Maar er is eigenlijk een voordeel aan het storten en opnemen met behulp van cryptocurrencies. Omdat de exchange geen relatie heeft met fiat valuta, hoeven gebruikers zich niet te identificeren om te kunnen handelen. Dit betekent dat u anoniem kunt handelen.

Nog beter, er zijn geen grenzen aan het aantal fondsen dat u kunt storten en opnemen! Dit is een grote bonus omdat andere cryptocurrency exchanges je verificatiedocumenten laten uploaden, zoals je paspoort en bankafschrift, wat soms wel twee weken kan duren om te verifiëren.

Inschrijf proces

Om een nieuw account bij KuCoin te registreren, moet u eerst hun officiële homepage bezoeken die u hier kunt bereiken. Klik daarna op aanmelden, dat is aan de rechterbovenkant van het scherm.

U zult dan worden gepresenteerd met de voorwaarden van de beurs. Hoewel ik ze al gelezen heb, is het waarschijnlijk het beste als u ze zelf doorleest om er zeker van te zijn dat u alles begrijpt. Zodra u dat gedaan heeft, vinkt u het vakje voorwaarden accepteren aan, gevolgd door klikken op volgende.

Nu moet u uw e-mailadres invoeren en een zeer sterk wachtwoord kiezen. Vervolgens wordt u gevraagd te bewijzen dat u een mens bent door de balk van links naar rechts te schuiven! Als laatste, om uw account te openen, moet u uw email adres bevestigen door op de link te klikken die KuCoin naar u stuurt.

En dat is het, je hebt nu een account bij KuCoin! Op dit punt kunt u wat munten storten en meteen beginnen met handelen. Bovendien is het niet nodig om documenten op te sturen om uw identiteit te bewijzen!

Hoe te kopen op KuCoin

Vraagt u zich ook af hoe u op KuCoin kunt kopen? Ook dit is heel gemakkelijk! Zodra u uw account heeft gefinancierd, klikt u op Markets bovenaan de pagina.

Daarna moet je zoeken naar de munt die je wilt kopen. Om dit te doen, voert u het in het zoekvak dat u aan de rechterkant van de pagina kunt vinden. In mijn voorbeeld, ben ik op zoek om NEO te kopen.

KuCoin zal dan een lijst weergeven van alle verschillende handelsparen die beschikbaar zijn voor de munt die u wilt kopen. In mijn voorbeeld is alleen NEO/BTC beschikbaar, wat betekent dat ik Bitcoin voor NEO moet ruilen. Klik op het handelspaar dat overeenkomt met de munt waarmee je hebt gestort!

U komt nu op het hoofd handelsscherm. Aan de rechterkant van de pagina, kijk voor de koop box die wordt weergegeven onder de lijst met orders.

Alles wat u hoeft te doen is het aantal munten dat u wilt kopen in te voeren, klik op de blauwe beste prijs knop en klik vervolgens op de groene koop doos om uw handel te voltooien. Het is zo simpel als dat!

Nu u weet hoe makkelijk het is om een account te openen en hoe u op KuCoin kunt kopen, zal ik in het volgende deel van mijn KuCoin review bekijken voor welke handelaren de beurs het meest geschikt is!

KuCoin review: wie zou KuCoin moeten kiezen?

Na KuCoin voor de eerste keer getest te hebben, was ik erg blij om te zien dat het platform erg eenvoudig te gebruiken is. Zoals u zult hebben gemerkt in mijn instructies hierboven, is alles van het doen van een storting tot het voltooien van een transactie vrij rechttoe rechtaan.

De KuCoin beurs is ook goed voor serieuzere handelaren, omdat het veel functies heeft om prijstrends te analyseren – zoals candlestick bars. Echter, het gemiddelde handelsvolume op KuCoin is in de tientallen miljoenen, wat veel minder is dan grotere beurzen zoals Binance.

Dit kan een probleem zijn omdat lage handelsvolumes soms kunnen betekenen dat er niet genoeg liquiditeit is. Als u alleen kleine bedragen verhandelt, zou dit geen probleem moeten zijn, maar als u op zoek bent om zeer grote hoeveelheden uit te wisselen, is KuCoin misschien niet de beste beurs voor u.

Uiteindelijk, wanneer nieuwe cryptocurrencies voor het eerst worden gelanceerd, worden ze soms alleen genoteerd op één bepaalde beurs. Als de cryptocurrency die u wilt alleen genoteerd is op KuCoin, dan zult u geen andere keuze hebben dan ze te gebruiken.

Dus, nu je weet hoe gebruiksvriendelijk het platform is, gaat het volgende deel van mijn KuCoin review kijken of de exchange veilig is!

Is KuCoin veilig?

Voordat u uw eigen geld gaat storten, is het altijd belangrijk om te weten of het veilig is of niet. Je moet er natuurlijk op vertrouwen dat je geld veilig zal zijn.

Uitwisselingen van derde partijen werken op een gecentraliseerde server, wat betekent dat als deze gehackt zou worden, uw munten in gevaar zouden kunnen komen. Gebeurt dit in de cryptocurrency industrie? Ja, helaas, de hele tijd!

Bijvoorbeeld, eind 2017 werd gemeld dat het totale bedrag aan munten dat is gehackt in de geschiedenis van cryptocurrency meer dan $ 15 miljard bedroeg. Sindsdien zijn er nog enkele hacks bijgekomen waardoor dit aantal nu nog hoger ligt!

Dus is KuCoin veilig en zo ja, hoe? Ten eerste wordt de website beschermd door een encryptie protocol dat privé account informatie veilig houdt. Verder heb ik tijdens het schrijven van deze KuCoin review ook ontdekt dat er een interne risico-afdeling is die ervoor zorgt dat gebruikersgelden veilig zijn.

Om uw account nog verder te beschermen, biedt de exchange u de mogelijkheid om Google Authenticator in te stellen. Als je dat doet, moet je een code van je mobiele telefoon invoeren op de KuCoin website voordat je kunt inloggen, en ook om een transactie te doen.

Ik zou je ten zeerste aanraden om deze extra beveiligingsfunctie in te stellen. Simpelweg omdat als iemand achter uw wachtwoord zou kunnen komen, ze nog steeds geen toegang tot uw account zouden kunnen krijgen, aangezien ze toegang tot uw mobiele apparaat nodig zouden hebben.

Tot slot is het ook de moeite waard om te vermelden dat hoewel het geweldig is dat KuCoin geen hack heeft meegemaakt, ze nog steeds een erg nieuwe exchange zijn. Aan de andere kant, het maakt niet uit welke exchange je gebruikt, je moet er nooit grote hoeveelheden geld opslaan. Het is altijd veel veiliger om je munten terug te halen naar een veilige persoonlijke portemonnee (zoals een hardware wallet).

Dus, nu je weet is KuCoin veilig, het laatste deel van mijn KuCoin review gaat over de voor- en nadelen!

KuCoin Review: voor- en nadelen

Laten we, voordat we meteen conclusies trekken, eens kijken naar de voor- en nadelen van KuCoin.

Voordelen

  • Zeer lage stortings-, opname-, en handelskosten
  • Zeer eenvoudig te gebruiken – perfect voor beginners
  • Goed aanbod van munten, inclusief pas uitgebrachte cryptocurrencies
  • Goede beveiligingsfuncties
  • Geen verificatie – anoniem handelen

Nadelen

  • Handelsvolume is laag – soms problemen met liquiditeit op kleinere munten
  • Sommige moeilijkheden tijdens drukke periodes

Conclusie

En dat is het einde van mijn KuCoin review! Als je het van begin tot eind hebt gelezen, zou je nu een goed begrip moeten hebben van of KuCoin de juiste exchange voor jou is.

In deze review heb ik alles besproken, van KuCoin kosten, ondersteunde munten, gebruiksvriendelijkheid, en betaalmethodes. Ik heb u ook laten zien hoe u een account aanmaakt en hoe u op KuCoin kunt kopen. Tot slot heb ik besproken of KuCoin veilig is of niet.

Ik heb KuCoin vrij vaak gebruikt omdat ze vrij vaak de cryptocurrency ondersteunen die ik wil kopen of verkopen! Mijn ervaring is altijd positief geweest en zowel stortingen als opnames zijn erg snel en eenvoudig geweest. Ik vind het ook leuk dat je toegang hebt tot de markten via de KuCoin app!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.