Larken Rose: Hoed u voor de overheid!

4

anarchyWie is de man met de exotische naam “Larken Rose”? Hij beheert onder meer de site Larkenrose.com. “Debunking the most dangerous superstition” is zijn slogan en hij bedoelt daarmee: de overheid als meest gevaarlijke bijgeloof.  Deze Amerikaan heeft enkele boeken op zijn naam staan en Libertapedia noemt hem:  “an anti-government writer who was unjustly sentenced to 15 months in federal prison for being a tax protestor.   While in prison, he wrote a book called Kicking the Dragon.  His novel, The Iron Web, is about a dystopian future that could well be where we’re heading. His other works include How to Be a Successful Tyrant, and Theft by Deception. He also produced the classic YouTube video, I’m Allowed to Rob You. Rose maintains a blog, larkenrose.com that refreshingly follows ideas through to their logical conclusions“.  Een protesteerder tegen belastingen en daarvoor in de gevangenis gezeten? Dat is interessant…

De overheid vraagt, wij draaien?

Moeten wij als burgers altijd alles zomaar slikken, omdat de overheid het ordonneert? Rose vond in ieder geval van niet toen hij zich op tax code 861 beriep om geen belastingen te hoeven betalen. David tegen Goliath, we love it. ’t Kostte hem wel 15 maanden cel en een fikse boete.  Een bekender figuur in de media is de acteur Wesley Snipes; hij probeerde hetzelfde en hem kostte het wel 3 jaar gevangenis.

Wij het vee

Volgens Larken wordt de bevolking een lijdend voorwerp; buitenspel gezet en alleen goed als melkvee (belastingen), klapvee (bij verkiezingen) en slachtvee (bij oorlogen). “De politicus die het best kan liegen (zaken beloven) wint de verkiezingen.  Het verkiezingsprogramma wordt nooit uitgevoerd, dat is ook niet de bedoeling, macht is het doel”.

Interview

Larken Rose is anarchist en dat mag geweten worden. Misschien een wat extreem beroep maar mogelijk vergt het net zo iemand om de dingen te doen bewegen, te veranderen. We zijn allen geprogrammeerd om te geloven dat een overheid, een autoriteit, nodig is en ook goed voor ons. Achter de sluier van de deftige-man-en-vrouw-in-pak schuilen tirannie, leugens en geweld.  Hé, hoe zou de wereld er uitzien zonder regeringen? Bekijk en beluister onderstaande video.

[youtube id=”2WirZPJtosc” align=”center”]