Loopring

Loopring (LRC) is een Ethereum gebaseerde cryptocurrency, dat een open protocol is dat specifiek gebouwed is voor het bouwen van gedecentraliseerde crypto exchanges. In 2020 bedraagt de gemiddelde dagelijkse volume op exchanges rond de $100 – 250 miljoen per dag, waar een groot deel afkomstig is van gecentraliseerde crypto exchanges, wat betekent dat deze exchanges gecontroleerd worden door een prive bedrijf. Loopring coin

Steeds meer kiezen ervoor om hun coins op een gedecentraliseerd platform te hebben omdat dit enkele voordelen biedt, zoals meer privacy. Loopring doelstelling is om de voordelen van een gecentralizeerde exchange te combineren en in te zetten voor een gedecentraliseerde exchange, zodat meer gebruikers hiervan kunnen profiteren en gedecentraliseerde exchanges betere platformen kunnen opzetten. De token van Loopring heet LRC en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit.

Loopring koers – De prijs van Loopring

Als we kijken naar de historische koers van Loopring dan zien we dat er vlak nadat de token op de markt kwam er een flinke koersstijging plaatsvond. De Loopring koers behaalde haar ATH op 9 januari 2018. De LCR was op dat moment €1,25 waard. In mei van datzelfde jaar zien we nog een kleine opleving waarna de koers daalt en lange tijd rond de € 0,07 blijft hangen.

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Loopring. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Wat is Loopring (LRC)?

Loopring is een decentraal exchange protocol dat in juni 2017 is opgericht door Daniel Wang. Wang startte dit project uit onvrede over de stand van zaken bij decentrale exchanges. Het doel van Loopring is dan ook om gebruikers minder afhankelijk te laten zijn van gecentraliseerde beurzen door een hybride product op de marlt te brengen dat een combinatie is van de beste eigenschappen van gecentraliseerde orderafwikkeling en gedecentraliseerde orderafwikkeling.

Het, op Ethereum gebaseerde, cryptocurrency-token van Loopring, LRC, werden beschikbaar voor het publiek tijdens de ICO in augustus 2017. In december 2019 werd het Loopring-protocol voor het eerst geïmplementeerd op het Ethereum main-netwerk.

Loopring kopen of verkopen

Wil je (Loopring) kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit. en Binance.

Beste websites om Loopring afkorting te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Loopring kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Loopring (LRC) koers verwachting 2021

Het lijkt erop dat 2021 in ieder geval goed begonnen is voor Loopring. De koers is sinds begin dit jaar flink gestegen.

De vraag is natuurlijk of deze stijgende lijn de rest van 2021 zal doorzetten. Die vraag is lastig, dan wel onmogelijk, om te beantwoorden. De cryptocurrency wereld is erg volatiel dat maakt dat, zeker de koers verwachting op korte termijn, van dag tot dag kan veranderen. Het dagelijks nieuws is van grote invloed op de prognose van Loopring op korte termijn en daarom is het belangrijk het nieuws rondom deze crypto valuta goed in de gaten te houden.

Het sleutelwoord van Loopring voor 2021 is volgens SEO Daniel Wang “Growth”. Groei van met name het dagelijks actieve wallets-gebruikers en het transactie volume.

Indien dit daadwerkelijk gerealiseerd wordt kan dit een positief effect hebben op de koers van Loopring in 2021.

Loopring (LRC) koers verwachting 2021-2025

Het team van Loopring heeft een grote visie en hoopt vele nieuwe ontwikkelingen door te voeren de komende jaren. Ondanks dat het maken van een accurate prognose op lange termijn onmogelijk is lijkt de toekomst van Loopring er momenteel goed uit te zien.

Loopring is flexibel wat een kracht lijkt te zijn van het protocol.

Nieuwe ontwikkelingen en partnerschappen zijn van grote invloed op de koers verwachting van Loopring op lange termijn. Loopring voert continue nieuwe updates door en gaat nieuwe samenwerkingen aan. Dit maakt dat dit blockchain project steeds meer toegevoegde waarde aan het ecosysteem biedt en steeds meer bedrijven en personen gebruik maken van Loopring. En een grotere vraag naar Loopring betekent een stijging van de koers.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Loopring?

Helaas is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Loopring (LRC).

oopring (LRC) is een interessant project met grote visie. Alhoewel het maken van een prognose voor Loopring op zowel korte als lange termijn lastig is lijkt een stijging van de koers in de toekomst erg realistisch.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht footer

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlinkLitecoinSynthetix
Celsius
The Graph
Dogecoin
UMA
Maker
FTX Token
Decred
Kusama
Elrond
Loopring
Algorand
OMG Network
Reserve Rights
Ocean Protocol
BandProtocol
Verge
Ethereum Classic
EOS
Binance Coin
DAI
Revain
REN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.