Madelon Vos (a.k.a. Misss Bitcoin) Praat. Dit keer nét even anders (!)

0

We waren zo gelukkig Madelon te kunnen interviewen, heel uitgebreid zelfs. Waarbij ze weer héél wat anders interessants te vertellen heeft. We mochten zelfs een primeur vernemen. Thanks, Madelon! Coming soon on Biflatie.nl! Maar voor nu dus kijken we tezamen met haar tienduizend volgers naar een nieuwe videoboodschap. Madelon zou Misss Bitcoin niet zijn moest ze geen aandacht besteden aan wat de laatste dagen van oktober 2019 met bitcoin gebeurde. De onverwachte blijde boodschap vanwege de Chinese president zette trouwens heel wat altcoins eveneens in vuur en vlam. Het land moet aldus Xi dringend blockchain bestuderen, gaan toepassen en in het algmeen omarmen. Er komt blockchain education in heel het land. Xi vraagt dus China draait. En wel helemaal richting de digitale technologie.  

‘It’s China, stupid!’

Het lijkt wel een nieuwe Grote Sprong Voorwaarts! En dat is het ook, al zulen er deze keer vast geen slachtoffers bij vallen. Alle neuzen in dezelfde richting zetten, dat kan je als president en regering natuurlijk alleen wanneer je zowat voor het leven benoemd bent. Wanneer je vijfjarenplannen kunt opstellen én die ook nog haalt. Eén dag nadat Xi aldus verordende, lag er al kant en klare crypto/blockchain wetgeving op tafel. Ook een primeur maar deze is voor China! Terwijl ze in de States zich maar blijven focussen (verliezen in) één muntje, ’t heet libra en het kind is al dood geboren voor het ’t licht moest zien in 2020. We lopen achter, dames en heren westerse verantwoordelijken! Wake up call!

And now for something completely different

Maar terug naar Madelon Vos. We verwachten als steeds de recentste update omtrent ‘Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse’. Het belangrijkste nieuws van de week en haar nieuwste inzichten en goede, ook technische raad. Misschien horen we wel meer over hoe het haar vergaat als nieuwbakken docente Technische Analyse aan een Nederlandse Hogeschool? Maar oeps, wat krijgen we nou? “Deze week wil ik het voor één keer totaal anders doen” zegt ze? Wij zijn nu nog meer benieuwd dan gewoonlijk elke week. Wat hangt er nou aan onze electrische fiets? Klik, kijk en luister, dan weet u het ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.