Market Cap Cryptocurrencies naar nieuw record: $100 miljard

15

Hoewel de gevestigde media en tevens menig conservatief ingesteld investeringsbedrijf de cryptocurrencies nog altijd wegzetten als de nieuwe tulpenmanie, blijft de kracht van deze nieuwe cryptomarkt enorm. De vraag naar deze nieuwe financiële digitale munten blijft stijgen.

market cap cryptocurn

Mondiale acceptatie in gang gezet

De grootste Britse trading broker heeft daarom besloten om ook Bitcoin aan te gaan bieden op haar platform. Ook in Japan zijn ze helemaal om en voegen ze verschillende crypto’s aan de forex markt toe, wegens de enorme vraag. Ook in Rusland wordt de overheid steeds positiever, iets wat een paar jaar geleden nog niet voor mogelijk leek.

Prijzen blijven stijgen

De prijs van bitcoin is gestegen naar zo’n €2.400 per stuk, maar de vraag naar de zogenaamd altcoins is zowaar nog groter. Hierdoor is de totale marktkapitalisatie van de cryptocurrency markt gestegen tot boven het niveau van 100 miljard dollar. Dit is een vertientvoudiging ten opzichte van een jaar geleden. Verwacht je dat de cryptomarkt nog verder gaat stijgen? Neem een positie en koop crypto. (Lees je wel goed in!)

Over de auteur

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie. Ook nieuws over bitcoin & cryptocurrencies, de huizenmarkt, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie