Misss Bitcoin over de belangrijkste gebeurtenissen van de cryptoweek

0

M

adelon Vos a.k.a. Misss Bitcoin gaat een cryptocursus voor beginners starten! 31 Augustus 2019 gaat die live, spannend dus… Dit heeft ze verder te melden: ‘Deze video is heel speciaal voor mij. Na een jaar hard werken mag ik eindelijk bekend maken dat mijn cursus bijna live gaat en oh oh oh wat heb ik hier zin in! Daarnaast bespreken we het nieuws wat vorige week, vlak na het online zetten van mijn video, binnen kwam over Deutsche Bank en wat dat met de koers deed. Niet alleen Deutsche maakt rare sprongen, zo ook ING. ING biedt namelijk een nieuwe betaal rekening aan en hier is iets heel bijzonders aan. Ook gaan we weer in op de Negatieve Rente, want deze komt mogelijk sneller dan verwacht. Daarnaast wil ik je nog iets vertellen over de rente op staatsobligaties en de zogenoemde junk bonds, dit toont namelijk aan dat er iets goed mis is met de huidige beleidsvoering betreffende ons momentair systeem. We sluiten af met een foutje aan de kant van Tether en natuurlijk de Technische Analyse.’