Mister Biflatie himself bij De Bitcoin Show!

1

´Episode 50: The Golden Anniversary´ titelt deze aflevering van de wekelijkse Bitcoin Show. Ondertussen zit DBS op YouTube, Twitter, Telegram en er is een eigen website. ´Hooggeëerd publiek! Uw hosts Aaron, Boris en Jan-Willem verwelkomen jullie van harte in de wondere wereld van Bitcoin. Elke week bespreekt dit drietal de nieuwswaardigste twisten, de spectaculairste inzichten en de verborgen details rondom bitcoin. Licht uit, spot aan, dit is De Bitcoin Show!´ Er is deze keer zoals wel vaker een speciale gast die mee aan tafel zit. Niemand minder dan onze eigen Koen Dil! Koen is ondernemer met zijn eigen visgroothandel Dilvis. De vijfde generatie alweer van een familiebedrijf sinds 1884! Koen is tevens mede-eigenaar van Goudvergelijken.nl en Bitcoinvergelijken.nl. Maar wij hier kennen hem vooral als oprichter van Biflatie.nl, de eigenste site waarop u zit te lezen en kijken en vandaag ook luisteren.

Gebeten door Bitcoin

Koen Dil is enorm geïnteresseerd is alles wat economie en geld aangaat, waarbij bitcoin er wel uitspringt. Hard currency in het algemeen zelfs zoals de edelmetalen. Hij is ook nog gold digger geweest! In de positieve zin dan en de letterlijke – goudklompjes zoeken in de Australische outback. Jawel… Maar evenzeer hebben alle grote sociaal-maatschappelijke thema´s zijn belangstelling. In 2009 kreeg hij het idee om een eigen blog te beginnen. Omdat hij vond dat een alternatieve stem als tegengewicht voor de MSM voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. In de afgelopen jaren heeft hij Biflatie.nl laten uitgroeien tot een alternatief economische site, waar verschillende auteurs hun stukken publiceren.

Over goud, bitcoin en economie

Wij kennen Koen als een ondernemer-met-een-hart. Als een warm en eerlijk persoon. Een gedreven en enthousiaste, inventieve jongeman ook. Op wiens toch nog relatief jonge schouders veel verantwoordelijkheid rust. Zeker in harde crisistijden zoals we die met het Coronavirus sinds een half jaar allemaal meemaken. Hoewel zijn bedrijven met alle mensen van zijn team doorheen soms felle tegenwind gidsen heel veel van zijn tijd en energie vergt, zal hij altijd één oog houden op Biflatie.nl. Ik weet wel zeker dat ik voor Gerrit Welbergen spreek en de verschillende gastauteurs wanneer ik fier ben daaraan ons spreekwoordeljke steentje te kunnen bijdragen. Maar genoeg introductie voor nu, in de aflevering wordt ingegaan op een eventuele nieuwe goudstandaard, de toekomst van bitcoin en de huidige situatie in het macro-economsiche landschap – let the show begin…!

1 REACTIE

  1. Wow, een interview van anderhalf uur met Koen! Ik kan het nu niet kijken, want nog genoeg werk te doen nog, maar ik ga er dit weekend zeker tijd voor maken! Ben benieuwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.