MUST SEE: Docu over de centrale bankiers

Hieronder een korte docu over de wereldwijde centrale bankiers, ofwel de The Monarchs Of Money. De centrale banken hebben onvoorstelbare hoeveelheden geld geprint na de val van Lehman Brothers. Neil Macdonald gaat op onderzoek uit; waarom doen centrale banken wat ze doen? Waar gaat het heen met De VS en Europa? MacDonald duikt in de duistere wereld van de CB’s en hij komt er onder andere achter dat de wereldwijde centrale banken veel machtiger zijn dan welke overheid dan ook. Tevens worden de goedkope kredieten vergeleken met drugs. De financiële wereld, maar eigenlijk het hele economisch systeem, is verslaafd geraakt aan de kwantitatieve verruimingen, echter weet niemand hoe de patiënt zal gaan reageren als de drugs (QE) niet meer wordt toegediend. [youtube id=”7T_VxdLJdDU” align=”center”]

4 reacties

  1. Ik denk dat men zeker wel weet wat er gaat gebeuren als men ophoud met het toedienen van geld. Dan vreten mensen elkaar op en kunnen de dieven, politici, bankiers en andere graaiers alles opkopen voor een appel en een ei. Maar u allen heeft hier zelf voor gekozen dat dan wel weer. En omdat u allen zo verschrikkelijk dom en laf bent stemt u er de volgende keer zo weer op.

  2. Wat Hans Polderman schrijft klopt als een zwerende vinger. Het is toch onvoorstelbaar dat wij nooit een referendum kregen bij invoering van de euro, alleen deze blunder gaf aan dat we niet in een democratie leven.
    Prijzen zijn bij invoering 130% gestegen, en Gerrit maar zijn duimpie omhoog steken, en mensen maar zeggen dat ze voor de euro zijn terwijl ze niet weten waar het overgaat. Veel complot denkers hebben dit scenario al lang geleden voorspeld en het komt uit richting de NWO. En wij steunen iedere vier jaar politieke partijen die dit mogelijk maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.