Nederlandse wereldprimeur: de EcoCoin beloont duurzaam leven!

0

Een wereldprimeur van eigen bodem: morgen, op 20 april 2018, wordt een nieuwe Nederlandse cryptomunt gelanceerd. Hier vindt u alle praktische informatie om er als eerste bij te zijn. De EcoCoin (ECO) wordt ’s werelds eerste crypto die mensen beloont voor duurzaam leven. Uitvinders zijn de mensen achter Next Nature Network, kijk ook op www.nextnature.net. Bedoeling is een alternatief waardesysteem te creëren ‘waarin economie en ecologie beter met elkaar in balans zijn’.

Gratis, Goedbedoelend en Groen – wat wil je nog meer?

Elke ECO wordt gedekt door één boom. ‘De ECO’s zijn in te wisselen voor ecologische ervaringen, goederen en diensten.’ Denk aan een ecologisch biertje bestellen of korting krijgen op je groene energierekening. Bedoeling is een nieuwe gouden (of beter: groene) standaard te creëren. Alle kredieten zijn direct gekoppeld aan de hoeveelheid bomen ‘in circulatie.’

Dag van de Aarde

22 April aanstaande is het Earth Day, de dag waarop internationaal evenementen worden ingericht voor milieubehoud. De aarde wordt als het ware extra ‘in het zonnetje gezet’ (!) Niet toevallig zijn dan ook de eerste EcoCoins te koop. U kunt er tijdens de voorstelling te Amsterdam gratis vedienen wanneer u die dag Twittert welke duurzame handelingen u daarvoor verricht heeft. Weerbericht Nederland voor de komende dagen: ‘zonnig en droog‘ – vanzelfsprekend, toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.