Neo Finance: is P2P lending interessant?

Tom Lassing vindt toch alvast van wel, en wanneer een kritisch, no nonsense en ervaren professioneel investeerder als Tom dat vindt. is dat voor ondergetekende al een kwaliteitsstempel an sich. Onlangs schreef hij nog dat hij z´n 1000ste lening had uitstaan! We zoeken eerst even onafhankelijk op voor u hoe peer-to-peer lending werkt, wat het is.  ´Als je geen geld kunt of wilt lenen bij een fysieke bank of een conventionele online geldverstrekker, is peer-to-peer (P2P) -leningen een optie die het ontdekken waard is. P2P-leningen werken anders dan traditionele leningen. Je leent niet van een financiële instelling, maar van een individu of een groep individuen die bereid zijn geld te lenen aan gekwalificeerde kandidaten. P2P-leen-websites verbinden leners rechtstreeks met investeerders, zoals deze geldschieters worden genoemd. Elke website stelt de tarieven en voorwaarden vast (soms met input van de investeerder) en maakt de transactie mogelijk.´

 

Ik vraag me dan meteen af hoe weinig kredietwaardig iemand wel moet zijn, om naar ik veronderstel 1. redelijk dringend geld nodig te hebben. En 2. bereid is daarvoor naar ik veronderstel ook aanzienlijk meer rente te betalen. Het lijkt mij als niet-kenner wel echt iets dat bij the digital age past. Maar we zullen eens horen wat Tom erover vertelt:

 

 

4 reacties

 1. jEUst, ons EU/ NWO propaganda trolleke.

  betaald om de agenda te promomoten van klaus en ursula.
  u will own nothing and feel glad.

  ik kots op jou vintje, vuule woke hoere.
  maar tetter lekker verder mee je onnatuurlijke bullshit.
  Satanneke zal trots op je zijn.

  maar de bomen , Gods creatie, zullen jouw bitcunt manie wel overleven, da weet ik zeker, domme woke slet.

  https://youtu.be/eJlN9jdQFSc

  groetjes aan je maatje, pedo joefy

 2. hebzuchtige satanbitch.

  joost mag t weten….

  Joost mag het weten

  Home
  Taalloket
  Joost mag het weten

  Waar komt de uitdrukking ‘Joost mag het weten’ vandaan en wat wordt ermee bedoeld?

  Als je iets niet weet, kun je zeggen: ‘Joost mag het weten.’ Je bedoelt dan: ‘ik heb geen flauw idee (en ik ga me er ook niet in verdiepen)’.

  Joost is in deze uitdrukking oorspronkelijk niet de persoonsnaam Joost, maar een benaming voor de duivel. Die benaming gaat waarschijnlijk terug op het Javaanse woord joos. Dit was een aanduiding voor een Chinese godheid of de afbeelding daarvan. Joos is een verkorting van dejos, dat weer teruggaat op het Portugese deus (‘god’). In het boek Reistogt van Wouter Schouten (uit 1780) wordt beschreven hoe de Chinezen die in Batavia wonen kaarsen branden ter ere van de vorst van de hel, die zij als een god aanbidden: “Den Schepper vreezen zij niet, wijl van Hem alles goeds komt; maar de Duivel, dien zij gemeenlijk Joosje noemen, is, zeggen zij, een machtig en geweldig vorst (…).” De Nederlanders op Java konden de benaming joos en de verering van deze ‘duistere’ god niet plaatsen; ze zagen deze ‘heidense god’ als de duivel. Joosje werd later verbasterd tot de bekende Nederlandse voornaam Joost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.