Nieuwe rellen in Spanje en Griekenland

Niet alleen in Spanje, maar ook in Griekenland zijn weer flinke rellen losgebarsten.

14 reacties

 1. Zijn de rellen in Haren een voorbode van een grote revolutie binnen heel Europa?

  Wanneer tijdens de revolutie massaal rellen en plunderingen uitbreken, zal de noodtoestand worden afgekondigd en wordt de macht door 10 Eurolanden overgedragen aan één sterke leider.

 2. Ja, nu je het zegt, de straten lopen hier ook vol.. het is dan ook een voetbalavond.

  Nee, gaat in dit kippenhok Nederland overwoekerd door media, media en nog eens media a la Goebbels, naar mijn mening, niet gebeuren.

  Het wordt m.i. compleet onderschat, niet door iedereen weliswaar, wat de enorme invloed van constante media om ons heen, betekent.

  Wat betekent het, vraag ik me af, wanneer 40% van de stemgerechtigden kiezen voor partijen die in de afgelopen 20 jaar de huidige ellende mogelijk hebben gemaakt?

  Dat de propaganda machine goed haar best heeft gedaan en er in geslaagd is de werkelijkheid zo te (ver)draaien in …?… ’s voordeel.

  De overige 33% van de stemgerechtigden zijn te verdeeld en zullen niet gehoord worden of zich kunnen verenigen.. en waarom eigenlijk..? Net zoals de 27% van de thuisblijvers die niet eens de moeite nemen om hun stem te laten horen wanneer er verder geen gevaar bij komt kijken.. laat staan tijdens een zogenaamde revolutie.

  Daar komt bij.. volgende week.. is het wéér voetbal.

 3. Moin, zijt gij een vijand van de revolutie?
  Nee even serieus, ik denk zeker dat het gaat gebeuren en dat gaat beginnen met rellen zoals we die nu zien.
  Ik denk vanaf nu de ene rel de andere op zal volgen, en dat ze steeds grimmiger zullen worden.
  Vervolgens slaat de stemming in Duitsland en Nederland om, meningen gaan kantelen, de crisis verdiept zich, paniek slaat toe.
  En uiteindelijk is de morele revolutie een feit en wordt er ‘schoon schip’ gemaakt.

 4. .. ik ga dromen.. over extreem polderende revoluties…

  boe…
  boe…
  mé he mé hé….
  boe …
  tok,.. tok tok …
  boe.. zzzzzzzz…..

 5. @3 Bruut, ik weet het, wat je zegt is allemaal. Maar ik ben optimistisch en het is niet ondenkbaar dat zo maar de vlam in de pan slaat.
  We zullen zien, verplaats je maar eens in een Griek die in korte heel veel is kwijtgeraakt, onder het bestaansminimum is gekomen, en geen vooruitzichten meer heeft. Zou jij je nog verder willen opofferen voor de ‘goede zaak’ ?
  En je hebt het over Nederland, maar hier gaat natuurlijk helemaal niets beginnen. Daar zijn we te suf, slaafs, volgzaam en te decadent voor.
  Nee het begint in het zuiden en onderschat niet hoe explosief een mengsel van uitzichtloosheid, woede, en paniek op de beurzen kan zijn.
  Uiteindelijk gaan wij in de polder ook inzien dat onze welvaart en rustige decadente oppervlakkige miezerige leventje met voetbal, huisje boompje beestje serieus bedreigd wordt.
  En dan is er gedonder in de polder.

 6. @ # 4 : Altijd ‘leuk’ de woorden van Robespierre te horen nagalmen uit de krochten van de geschiedenis, en wel dat de ‘Revolutie altijd haar eigen kinderen opvreet’ ; immers, ook [u]hij[/u] is onder de guillotine geëindigd…

  De énige bekende franse politicus die trouwens alle 4 de regimes heeft overleefd, was Joseph Fouché (‘de mitrailleur van Lyon’), maar dat kwam door zijn ongekende vermogen om op tijd in te schatten wèlke ‘partij’ nù (1789-1995) weer de macht zou gaan overnemen, zodat hij steeds, als een ware kameleon, tijdig van ‘gedachtengoed’ en ‘sympathie’ wist te veranderen.

  Afijn, om terug te komen op wat ik hier zo’n 5 maanden geleden heb gezegd, namelijk dat ‘de Revoluties in het najaar zullen beginnen’ en dat ‘Engeland er als eerste aan ten prooi zal vallen’ en dat ik het 50% ‘gaf’ dat dit dit najaar zou gebeuren, en de andere 50% voor najaar 2013, ben ik inmiddels tot de conclusie gekomen dat ‘het’ [u]dus volgend (na-)jaar gaat gebeuren, en niet dit jaar[/u].

  Misschien denkt u na het zien van alle beelden uit Gr en Sp dat ik me vergis, maar dit is allemaal niet meer dan ‘gepruts in de marge’.

  Komt nog bij dat de M-O oorlog (nog) niet is begonnen, de K-Klap deze zomer niet is gebeurd, èn het in de rest van Europa nog gewoon relaxed is, [u]dus[/u] wordt ‘het’ [u]volgend najaar[/u].
  Najaar ’14 sluit ik (nagenoeg) uit, want er is inmiddels duidelijk sprake van een (pruts-)’voorspel’ .

  @ Zuignap & Co uit Zoetermeer : Lees dit nog eens goed door, ik heb het voor jullie exprès niet in het Engels geschreven, dus dat zou moeten lukken denk ik zo. Anders geef maar een gilletje.
  Zeg, ZIEN jullie de communistische (wereld-)revolutioe nou NOG niet voor de ‘deur’ staan ; ja, [u]ook[/u] in NL ja ..!

  Stelletje [u]zuig[/u]nappen ..!

  (U moet weten dat ik grààg op de AIVD scheld, geef ik toe, maar dat verdienen ze inmiddels ruimschoots ; ipv het volk tégen de K-haute finance beschermen, zijn ze er juist een stuk ‘geréédschap’ van geworden … wàànzin … afijn, dat geldt voor àlle (gehijackte) westeres inlichtingendiensten-gn-gnn..)

  Dus, lieve mensen, gebruik dit [u]laatste jaar [/u] van (relatieve) stabiliteit om u en uw familie voor te bereiden op wat ‘komen moet’. Dit zeg ik voor u, ik zit gebeiteld, maar goed, ik leef ‘hier’ dan ook al zo’n 15 jaar naar toe; ben er zelfs voor verhuisd. Sla dus voedsel in. Vergeet eventuele huisdieren niet. Trek uw spaarrekeningen leeg, betaal desnoods de ‘boete’ ; NU heeft uw pampier nog (koop-)waarde. Dat gaat dus veranderen, geheel volgens het Rotthen NWO-Plan.

  Pfff … Wat zijn jullie toch allemaal gezegend geweest al die tijd ; lekker rondzwemmend in jullie (volmaakte) onwetendheid .. die luxe heb ik sinds 1983 (toen ik 12 was) eerlijk gezegd nooit gekend … zucht …

  Afijn .. nu gaat dat zich (éindelijk eens) ‘uitbetalen’ …

  .. werd tijd …

  stelletje ongesgoolden ..!

 7. @8 ktm, een revolutie kan beginnen met ‘gepruts in de marge’
  Het gaat er om dat er inmiddels veel opgekropte woede is.
  Ik denk dat de kans er in zit dat deze herft, wellicht nu al, het kantelmoment komt.
  Het valt natuurlijk niet uit te rekenen maar we zullen het meemaken.
  Ik neem een flinke neut en ga lekker slapen nu het nog kan.

 8. De verbroedering lijkt nog niet groot genoeg in deze filmpjes.

  Je zou toch verwachten dat bij1000 tegen 100 dat de groep met 1000 mensen wint.

 9. @7 Madman, heerlijk als jullie hier van die oude muziek neerplempen… ahhh, wat gaat de tijd hard. Dank je wel, de muziek schalt hier door een externe speaker hahaha.
  Brazilianen snappen hier niks van natuurlijk hihihi

 10. @8 KTM
  Plusje van mij. Ha, je bent jonger dan ik dacht!
  Dan heb je de jaren zeventig nog net mee gepikt.
  Ik heb ze helemaal meegemaakt gelukkig.
  Dat waren de beste tijden, echt!

  Tsja, wat betreft je financiële advies.
  Mag ik daar een schepje boven op doen?
  Zeg UW pensioen op want denkt U nou echt dat ze die nog uit gaan keren? Opzeggen en via belastingaangifte het bruto gedeelte ook terug vangen. Heb ik ook gedaan. Ik heb ondanks de verliezen van clusterbommen liefhebbende AEGON ALLES terug gehad!!! Stelletje TNT vreters…….
  Het is nog beter voor de wereld ook want uw pensioen wordt belegd door de elite en daar worden weer oorlogen van betaald of anders wel geïnvesteerd in wapentuig dat verboden had moeten worden.
  Neem ook al het geld op, ga gerust rood staan.
  Gewoon helemaal leegtrekken. Als je nog extra hypotheek kan krijgen of een lening kan krijgen of een extra hoge limiet op rekening of credit card, doen!
  Daarna leegtrekken en je voor bereiden. Koop zilveren munten!
  Ik heb dit ook allemaal gedaan en heb toen een enkeltje Brazil en twee huisjes gekocht…
  Het is uiteindelijk toch me, myself and I.
  Vergeet het oordeel van je omgeving want als de pleuris uitbreekt komen ze je ipv. een ‘prettig weekend’, een ‘prettig uiteinde’ wensen, na de beroving dan…
  Neem nou van deze oude hippie aan dat beschaving flinter dun is en dat mensen vooral aardig zijn als ze het economisch goed voor de wind gaat. Mijn ouders hebben te ternauwernood WO2 overleeft (mijn ouwe mams heeft nog steeds gezondheidsproblemen daardoor) en moesten het zonder ouders doen. Men moest of werken voor die moffen of gewapend foute lieden beroven. Het was keihard overleven!
  Sorry!
  En wat gaan we dan nu doen?
  Als een echte calvinist de toetsenbord held uithangen of actie ondernemen?
  1. droogvoer
  2. keramisch waterfilter
  3. zilver
  4. wapen, ja, wapen, eng hè?
  5…. survival boek en alles wat ze daarin verder nog aanbevelen…
  Ach, de Nederlander is een meelzak…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.