Nog maar 9 crypto’s met marktkapitalisatie boven $1 miljard

0

De koers van Bitcoin en andere crypto zitten al maanden in een neergaande spiraal. Inmiddels zijn er nog maar 9 cryptocurrencies met een marktkapitalisatie van meer van $ 1 miljard. Dit zijn: Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash (ABC), EOS, Stellar, Theter (stablecoin), Bitcoin SV en Litecoin.

crypto market cap

45 crypto’s met marktkapitalisatie boven de $100 miljoen

De waarde van de totale crypto market cap (die is opgebouwd uit zo’n 2070 verschillende cryptovaluta) is gedaald naar zo’n $120 miljard. De waarde van de totale market cap exclusief bitcoin komt uit op 57 miljard dollar. Er zijn momenteel nog maar 45 crypto’s met een totale waarde van meer dan 100 miljoen dollar. Ondanks dit is het kopen van Chainlink, Vechain, Ripple en Ethereum in populariteit aan het stijgen.

Totale crypto market cap met 85% gedaald vanaf top

Het hoogtepunt van de totale crypto market cap werd neergezet in begin januari van 2018. Toentertijd had de totale cryptomarkt nog een waarde van ruim 813 miljard dollar. Inmiddels is deze dus met 85% gedaald tot ruim $120 miljard. Het aandeel van bitcoin in de totale waarde is vanaf begin van dit jaar gestegen van 33% naar momenteel 53%.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.